Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minden hiába

853 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dicsőséges Amphetamine Reptile legújabb dobása. Tom Hazelmyer nem adja fel!  A meglehetősen limitált példányszámú, saját maga által tervezett borítójú újrakiadások után ezúttal egy friss hanganyag érkezett a kiadójától, mégpedig ettől a hangos chicagói duótól. Furán ragadós dallamok és rendkívül…..
Négy évvel a visszatérő Interiors után itt a legendás Quicksand negyedik nagylemeze...
A Chills a nagyszerű korai kiadványaival teljesen megérdemelten vált a Flying Nun Records által intézményesített új-zélandi indie gitárpop egyik legismertebb bandájává, és későbbi, immár nemzetközi kiadóknál megjelentetett lemezeiken még tovább finomítgatták ezeket a már amúgy is ábrándozós, de…..
Bréking! A két mester váratlanul megörvendeztetett bennünket egy új lemezzel...
 2020-ban csupa rossz dolog történt, például a Live Skull új lemeze sem került ki a blogra. És az nem kifogás, hogy azért nem, mert csak részben tartalmaz új dalokat (a B-oldal konkrétan egy 1989-es Peel Session), mivel egy ilyen kaliberű bandának minden felvétele élményszámba megy. Az első dal…..
A Naqoy egy roppant erős és magyar viszonylatban teljesen egyedülálló anyaggal állt elő, amihez a Nagy Áprilisi Karantén biztosított időt és türelmet a két lelkes alkotónak, hogy szorgos csiszolgatás és finomítás után elnyerje itt hallható, végső formáját. Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy a…..
Oké, ketten a FB-csoportban már reklámoztátok, de nehogy már ne legyen bérelt helye a blogon egy ilyen lemeznek. Páholyt neki! Mesteri noise rock, a legmagasabb színvonalon. Csuklóból elnyomják, szóhoz nem jutsz...
minden hiába 2020.09.29 22:11:47
@vargacsabi: Hogyne.
A Vincas harmadik nagylemezét egész tavasszal vártam, a Learning Curve már március környékén beharangozta. De csak csend. Aztán pár napja sikerült végre belebotlanom. Egészen kiemelkedő zenekar ez is, mindig is az volt...
Ha ez a lemez nem ébreszti fel a világot hosszúra nyúlt álmából, akkor semmi. Nagyon durván dögös és drogos és fuzz és hipnotikus és rockandroll és punk. Körülbelül ilyen lehetett egy szombat este a hetvenes évek legelején Detroitban. Vágod, amikor bármi megtörténhet, amikor semmi sem szent.…..
Bár egy csoporttagunk már a megjelenés napján linkelte, álljon itt az örökkévalóságnak is az Eye Flys első nagylemeze. Ez már valamivel hosszabb mint a Context...
Hogy valami nincs rendjén a világban, azt az a kis apróság is jelzi, hogy majdnem lemaradtam a Bruxa Maria új lemezéről. Ilyennek egészséges körülmények között egyszerűen nem szabad megtörténnie, és ha nem kapok itt egy figyelmeztető lövést, akkor talán csak hónapok múlva eszméltem volna. De…..
Biztosan sok jó dolog fog idén még történni, de ez a beleidet kitépő zajpunk anyag valószínűleg még év végén is ott lesz a legerősebb bemutatkozások közt...
Csaknem hat évvel a zseniális Privacy után tegnap új Raspberry Bulbs jelent meg...
Spencer Hazard a Full Of Hellből tavaly gondolt egyet és összehozott egy noise rock alakulatot. Nem bízta a véletlenre, az ilyen típusú Melvins/Unsane/Helmet ötvözettel nem nagyon lehet mellélőni, erre láthattunk is néhány példát az elmúlt években. Itt is minden rendben van, a lemez rövidsége miatt…..
Teljes érdektelenség mellett jelent meg tavaly új lemez ettől az egyébként eléggé fontos zenekartól. Hogy kik is ők, azt ebből a régebbi bejegyzésből megtudhatjátok...
Jut eszembe, ez is egy kiváló gothic lemeze volt az ősznek...
Ígéretes deathrock debüt Indiana államból...
Néhány hete egy másik csatornán megígértem jószívvelnek, hogy amint visszatérek a rendszeres posztoláshoz, az elsők közt fogom kirakni ezt a lemezt. Nos, a jövőt nem láthatom előre, egyelőre fogalmazzunk úgy, hogy visszatérőben vagyok, várni viszont már nem bírok, mert ez egy irdatlanul bivaly…..
Kör alakú Spray Paint nagylemezek beszerzése közben ütötte meg a szememet, hogy van új kör alakú Spray Paint nagylemez.  Itt egy dal az előző albumról, nem találtam újabbat...
 A Membranes tökéletes példája az érthetetlenül alulértékelt zenekaroknak: a nyolcvanas években csupa zseniális lemezt készítettek, teljesen egyedi, de azért a brit post-punk tradíciókból okosan táplálkozó megszólalással, a noise rock határát súroló intenzitással. Aztán az évtized végén…..
 Szemfüles csoporttagunknak köszönhetően máris felkerülhetett az új  Swans, egy ilyen megjelenéshez aztán semmit, de tényleg semmit nem kell hozzáfűzni.  ..
 Elég ütős ez a nyár noise rock megjelenések szempontjából, nem gondoljátok? Kezdte a sort az Austerity Program, majd jött a Shellac a Peel Sessionjével, és az új Hex Machine-t is láttam valahol, csak kicsúszott a kezemből. Aztán júliusban Cherubs és új Uzeda. És ez csak  a kezdet, illetve ami…..
 A Triclops! és a Street Eaters megvan, ugye? Nekem is, olyannyira, hogy mindkét zenekar ott van a legnagyobb kedvenceim közt. És hogy mi a közös a Fleshiesben és az említett két zenekarban? Elsősorban az énekes, Johnny Mink személye, aki nemcsak zseni, de még kurva jó arc is. De mi itt a blogon…..
Amikor először hallottam ezt a bandát, az csodás érzés volt. Később meg elkezdtem rettegni, tudod, hogy feloszlanak. Nem akartam őket elveszíteni, na. Öt év para után most kicsit megnyugodtam, mert újra hírt adtak magukról. Továbbra is ők a királyok akkor, ha mocskos, vaddisznó ausztrál punkot kell…..
Az új Mekons már márciusban kijött, ideje hát megöntözni egy kis májusi esővel. Megsúgom, ezek az öregek megint nem hibáznak...