Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sírva_könyörgöm

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert fogyasztóként nézve egy hülyeség, de ettől még lehet, valami oka. Megkérdezzük. Tisztelt Szerkesztőség! A mellékletben található számlával Önök szerint mi a teendőm? Postán fizessem be és ott majd lekerekítik 0,-Ft-ra? :) Gábor..
Kicsit zűrös, hogy akkor most milyen csomagja is van panaszosunknak, de az biztos nem oké, hogy vásárláskor nem kapott megfelelő tájékoztatást az akármilyenről és korlátairól. Azt megkérdezzük a Telekomtól, hogy mikorra várható a 4G neki és a többi Fun…..
Ha megkérdeznénk, 10-ből 12-en mondanák, hogy a szolgáltatóknak csak addig fontos az ember, amíg át nem szerződik hozzájuk, erre jön Feri, aki épp azzal a ritka dologgal találkozik, amikor a hűséges ügyfeleknek jár valami plusz. Persze a fő problémája nem is ez, hanem a…..
sírva_könyörgöm 2014.11.20 15:57:20
Hopp, asszem megtaláltam a weboldal (www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/havidijas/netplusz_atk) alján eldugva az idevágó kitételt. "A kedvezményjogosultsági szint változásával kapcsolatban a hatályos Telekom Kapcsolat Program programszabályzatának rendelkezései az irányadóak. Az igénybevett NetPlusz adat-díjcsomagra vonatkozó jogosultság elvész, ha az arany/platina kedvezményjogosultság a Telekom Kapcsolat Program szabályzatban rögzített feltételek szerint elveszik. A Telekom Kapcsolat Program kedvezmény jogosultság elvesztése esetén további adatforgalmazáshoz új adat-díjcsomag választása szükséges."
Hozzá teszem, ember legyen a talpán, aki ezt elsőre észre veszi.
T. (mint Tomi vagy Tibi) elképesztő dolgokról mesél levelében. Szerinte van egy csoport, melynek tagjait annyira nem csípik a T (mint Telekom)-nál, hogy egyrészt bizonyos helyeken nemhogy 4G-t, de 3G-t se juttatnak nekik, csak azt a nyamvadt E-t, másrészt a messengerét…..
sírva_könyörgöm 2014.11.18 21:31:43
Egy rövid guglizás után ezen (webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=581571) az oldalon ezt találtam: "a mobilhálózaton a le- és feltöltési sebesség függ a díjcsomagtól, illetve a lefedettségtől is, az LTE-hálózat elérése szoftverfrissítést követően lesz elérhető".
Persze, ez a Telekomtól vásárolt készülékekre érvényes, de hátha segít.
Egyszer régen, egy ködös vagy egy derűs, de mindenképp múltba vesző napon valaki, valahol elírt egy számot. Ez a kis malőr 2014-ben ellehetetlenítette, hogy olvasónk T-ről Digire váltson, és ez még a legkisebb baj. Elképesztő sztori, ami után pár napig kicsit nehezebb…..
Nem kell aggódni, tényleg mindenki megőrült az évszaknak megfelelően. Indokolatlanul súlyos harmadfokú ügyfélszívatást szenvedett naiv tömegközlekedő, akinek a Keleti helyett Kelenföldre térítették el a vonatát, és emiatt nem tudta felhasználni a jegyét. Szisztematikus…..