Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NickMickRickDick

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen orvosi szaktudás mellett ami ebben az országban van,egy beteg nincs biztonságban. Tisztelt Praxisblog     Sajnos megint itt van egy eset-a sok közül-ami az Esztergomi kórházban történt egy négy gyerekes családanyával, akinek még nagyon sok dolga lett volna ezen a…..
NickMickRickDick 2014.06.05 05:12:35
@mig54: nem a feladat a sok, hanem az ostobán lemásolt amerikai minta szerint triage nurse avanzsált írástudatlan sötét nővér. Akiket leginkább a tegnapi/holnapi buli, kávé, cigi, műszak vége érdekel. Valamint az orvosi kar, aki szintén a túlélésre, megúszásra játszik. Rengeteg ilyen és hasonló történetet tudok, csak egy a sok közül: a magas tudású, jól felkészült triage nurse ök bőrgyógyászatra küldték a vastagbél elzáródásos beteget. A beteg szerencséjére kellően kemény hozzátartozója nem hagyta annyiban a dolgot, és túlélte az egészet. A fejekben hatalmas a sötétség, a szaktudás hiányzik a legjobban, és még sok más emberi kvalitás.
Emlékeznek még tán, tavaly december végén történt az a bizonyos közúti Illegal drift-akció, amit - fantasztikus érzékkel - pár kevésbé elmés szervező egy körforgalomba szervezett Debrecenben. Majd az egészet rögzítették temérdek videón és büszkén tolták velük tele a…..