Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azigazitrebics

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nagyívű álmodozások helyett megvalósítható terveket. Légvárak építése helyett a létező lehetőségek megragadását. Ezt kívánjuk, ezt kívántuk az új kormányzattól - főleg egy konzervatív erőtől, főleg ezekben a válságtól gyötört, megszorítós időkben. De azt…..
Na vajon melyik családtagjának vásárolta Bibó ezt a gonoszul perverz, gyárilag herpeszes, önnön száját nyalogató kotongumit? Kedves Homár! Az első kép alapján meg tudnátok mondani, milyen használati tárgyat takar eme becses műalkotás? Nos, a második kép lerántja a leplet.…..
A LIDL szerint aki autót szerel, az okszerûen szarba nyúl. Bizonyos értelemben ez persze igaz, mégis igazán mókás, hogy a "nedves kéztisztító kendõ"-t a német tuladonú szupermarketlánc szakemberei "ürülék eltávolító"-nak fordították. Vagy talán az járt a…..
Tamás új lakásának új mosogatógépe egy hónap után bedöglött. Először a forgalmazóhoz, aztán az építtetőhöz fordult, de minden hiába, alkatrész, megoldás hónapok óta sehol. A fogyasztóvédelem hivatalos állásfoglalása ellenére az illetékes sem cserére, sem a pénz…..