Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Cocktail Party

361 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi év Miss Universe Hungary címének gyönyörű birtokosa, Kárpáti Rebeka édesapja nyomdokait követve színészi babérokra tört, és szerepet kapott az ország egyik legnépszerűbb műsorában, a Jóban rosszban című sorozatban. Rebeka most bepillantást enged izgalmas,…..
A vallás egy csodálatos dolog. Nemcsak, hogy megannyi formája, alakja létezik, emberek millióinak képes hitet, megnyugvást, védelmet és szeretetet biztosítani évezredek óta. Ez a cikk nem azt a kérdést próbálja megválaszolni, hogy létezik-e Isten,  és, ha igen milyen formában,…..
Nem mindegyik bross unalmas, vagy régimódi ráadásul idén már számos módon viselheted! Ez a sokoldalú kiegészítő képes arra, hogy teljesen átalakítsa megjelenésedet, és belecsempésszen némi vintage hangulatot kedvenc összeállításaidba.  Bár az elmúlt időben kissé…..
Itt a nyár, de úgy érzed még nem vagy a legjobb formádban? Bizony, hamarosan beköszönt a bikiniszezon, így itt a tökéletes idő arra, hogy a lerakódott, kisebb-nagyobb zsírpárnáktól és narancsbőrtől végleg megszabaduljunk, és csúcsformába hozzuk magunkat. Természetesen ahhoz,…..
Az élet bizonyos helyzeteiben szüksége lehet immunrendszerünknek, szervezetünknek egy kis extra támogatásra. Különösen igaz ez a tavaszi időszakra, amikor a hosszú téli hónapok után szervezetünk kissé megviselt, és amikor sajnos szinte lehetetlen természetes módon, friss…..
Doutzen Kroes, a Victoria's Secret szupermodellje a napokban jelentette be a nyilvánosság előtt, hogy ismét gyermeket vár, ma pedig egy képmegosztó portálon osztotta meg az első képet növekvő pocakjáról.   A gyönyörű holland modell, Doutzen Kroes második gyermekét hordja szíve…..
A legtöbb ember életében eljön az a kegyetlen pillanat, amikor bizony pont Valentin Napon nincs senki a láthatáron, vagy az éppen kialakulóval még nem szeretne elsietni semmit. Az összes barátod arról beszél, hogy milyen romantikus dolgot találjon ki a párjának, te meg…..
Ébredés után az első utad a konyhába vezet? Mindenki tudja, hogy a reggeli kávéd előtt jobb inkább hozzád sem szólni? Ha magadra ismertél, kénytelen vagy beismerni, hogy el sem tudod képzelni az életed, a megszokott reggeli rituáléd nélkül, még ha a pánik szélén azt is be kell…..
Amikor hosszú egyedüllét  után próbálsz új kapcsolatot kialakítani a Nagy Ő-vel néha sok hibát, avagy vicces ballépéseket követhetsz el, amivel akár örökre elűzheted. Lehet ezt a tudást hasznosítani olyan embereknél is, akiktől meg akarsz szabadulni, de a többi esetben…..
A neves divatcégnél jelentős változások történtek a közelmúltban. A Cavallinál mind a vezérigazgató, Gianluca Brozzetti, mind az ügyvezető igazgató, Carlo Di Biagio úgy érezte, hogy itt az ideje váltani, és elhagyta a legendás céget. A hírek szerint azonban még nincsenek meg…..
Bár meglepő,  hogy első alkalommal, de végre valahára kedvenc szupermodellünk, Kate Moss lett a neves divatcég legújabb, 2014 tavasz-nyári kollekciójának arca. A kampány egy futurisztikus világba kalauzol bennünket, amelyet a 60-as évek kultikus brit thrillerje, a Peeping Tom…..
Délig tartó heverészés, majd pizsamanadrágban Facebookozás? Általában ez a kép ugrik be azokról, akik otthonról dolgoznak, pedig ez a módszer egyre gyakoribb már hazánkban is. Az interneten keresgélve számtalan olyan álláslehetőség van, ahol nem követelik meg a munkahelyre való…..
Az idei Super Bowl nem Beyoncé meghökkentő rucijairól, vagy épp egy régi rock banda összeállásáról lesz híres, hanem minden bizonnyal az alábbi reklámfilmről! A döntő minden évben azokat is foglalkoztatja, akik egyáltalán nem érdeklődnek az amerikai foci iránt, hiszen…..
Nincs két egyforma buli, minden alkalomnak megvan a maga különlegessége, hiszen néha  szülinapot ünneplünk, néha próbáljuk elfelejteni a vizsgaidőszakot, máskor pedig annak örülünk, hogy valaki hazajön vagy elbúcsúztatjuk egy utazás előtt. Akármilyen köntösbe bújtatjuk a…..
Megérkeztek az első hivatalos poszterképek a most készülő Szürke ötven árnyalata filmhez! A képeken Jamie Dornan-t láthatjuk, aki a vásznakon is Mr. Grey-t fogja alakítja majd. Az érdekesség, hogy bár hiába jelentek már meg profi képek a két főszereplőről a közönség még…..
Belegondoltál már mennyibe kerülhetnek átlagosan azok a bámulatos ruhaköltemények, amiket a legnagyobb sztárok hordanak a vörös szőnyegen? Jennifer Lawrence valószínűleg eddig sem aggódott az áruk miatt, de most egy olyan felkérést kapott, amit nehezen hinnénk el, hogyha…..
Szinte mindannyian rendelkezünk valamilyen fóbiával, ha őszintén magunkba nézünk akkor könnyen rájöhetünk, hogy mi az, ami félelemmel, esetleg undorral tölt el minket. Gondolom mindenki hallott már a pókfóbiáról, vagy éppen érzett már tériszonyt, ám ez az irtózás…..
Spanyolországot, mint úticélt nyaralni vágyók milliói keresik fel évente a nyugodt, vagy éppen a tartalmas, kultúrával és sportolással teli nyaralás kedvéért. De vegyük is sorra, hogy miért is ennyire közkedvelt és kihagyhatatlan úticél a mesés Hispánia! 1, A paradicsomi…..
A pophercegnő több mint 10 éves pályafutását sok fent és lent övezte, de úgy néz ki, most végre révbe ért új párja, David Lucado oldalán. Amúlt heti People Choices Awardson mutatta be Miss Spears először hivatalosan új szerelmét, akivel első sorból figyelték Britney exe,…..
Toadbriar, illusztrátor egy egészen érdekes megközelítésből ábrázolja a közkedvelt sorozat szereplőit. A Houndton Tabby  névre keresztelt fotósorozat kutyák és macskák szerepébe bujtatja őket. Meglepő néhány karakter hasonlósága, nem igaz? Szerintünk a legjobban Carsont…..
Már megint facebook-ozol a diavetítések helyett? Pont most jött el a nagytakarítás ideje? Inkább gasztronómiai kísérletezésbe kezdenél? A tanulás helyett bármi jobb alapon, a hallgatók kreativitása határtalan ha pótcselekvésekről van szó. Íme a vizsgaidószak 10 fázisa, amin a…..
Az Új évnek mindig hatalmas lelkesedéssel kezdünk neki, és megfogadjuk, hogy ebben az évben bizony szebbek, jobbak, és sikeresebbek leszünk, mint valaha. Ez a lelkesedés általában 1-2 hónapig tart, majd újra felülkerekednek rajtunk a hétköznapok, és könnyen elfelejtjük milyen…..
Nincs karácsony az olyan igaz klasszikusok, mint Az élet csodaszép, vagy az olyan modern örökzöldek nélkül, mint a Télapu. Ezek a filmek azonban nem csak egyszerű szórakozást nyújtanak, kedvenceid személyiségedről is sokat elárulnak! Nálam a karácsony rendszerint szoros…..
A tegnap esti The Voice döntőben először együtt állt színpadra a két világhírű díva, Christina Aguilera és Lady Gaga! Bár a pletykák szerint az énekesnők nincsenek jó viszonyban, amiatt, hogy állandóan egymáshoz hasonlítgatják őket, ezért nagy öröm volt látni mindenki…..
Ma ünnepli 50. születésnapját a Világ talán legsármosabb férfija. Kizárt dolog, hogy ne lettünk volna szerelmesek belé legalább egyszer. Bevallom őszintén, nekem Ha eljön Joe Black-ban  nyújtott alakítása után voltak gondolataim fehér ruháról, örökké tartó…..