Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PikPok_

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban néztem, hogy mennyire sokan rámozdultak a retargetingre: volt olyan AdWords hirdetési hely, ahol a 3 hirdetésből 3 volt olyan, ami retargetálva érkezett. Kicsit már sok is volt a jóból. Ennek kapcsán fel is dobtam Twitteren, hogy de jó lenne ezt kikapcsolni tudni, és akkor…..
A Marketing Izék csaknem 6 év után elköltözött saját honlapunkra. Bizonyos tartalmak folyamatosan átkerülnek oda, a folytatás pedig már ott... sikermarketing.hu BLOG Nagyon köszönöm mindenkinek az eddigi figyelmet, és bízom benne, hogy ott is olvasni fogtok!   U.I. Az RSS működik!..
Gyakorlatilag nem használt 2 db szilikon és 1 db Medela márkájú bimbóvédő eladó. Gőzzel volt néhányszor sterilizálva. Miért lényeges, hogy legyen kétféle bimbóvédő is a tarsolyunkban? Mert vannak dedek, akik a szilikont kedvelik, vannak, akik a kicsit keményebbet. Előre nem…..
Ezt a típusú babamérleget kínáljuk eladásra. Nem a legújabb darab, babamérleg kategóriában van ennél modernebb darab is, de a célnak megfelel. Mit tud egy babamérleg? Nos, ez minden olyat, amire egy baba méréséhez szükség van. Felébred, átöltöztetjük, megmérjük,…..
Eladó Babacuccok Eladó babacuccok 2013.04.04 19:51:15
Hamarosan elindul itt egy sorozat, azokkal a babacuccokkal, amik még jól használhatóak, és jó áron adom őket. Vaterázás helyett...
Kedves Blogolvasók! Hozzátok szólok, akik velünk vagytok már régóta, RSS alkalmazásotok szorgosan becsipog, ha új poszt kerül ki erre a blogra. Régen írtam már ide, időm nagy részét az kötötte le, hogy a honlapunkat bővítettem. A tavalyi évben 20 új oldal került fel a…..
Ismered a bullshit bingót? Felírsz pár kedves kulcsszót (szakmai kifejezést, ugye) egy papírlapra, majd irány valami tárgyalás, lehetőleg nagy reklámügynökségnél ésvagy multinál. És nincs más dolgod, mint követni a beszélgetést, majd amikor egy-egy szó elhangzik, szépen…..
Az interneten egyetlen dolog állandó: a változás. És erre fel kell készülnünk. Semmi nem biztos, semmi nem tart örökké. Talán csak a weboldalunk a miénk, de az se maradhat örökké ugyanolyan, ahhoz is időről időre hozzá kell nyúlnunk. Fel kell arra készülnünk, hogy bezár a…..
Folytonosan visszatérő téma, amikor ügyfelekkel beszélgetünk, hogy milyen domaint válasszunk a honlaphoz. Ilyenkor az egyik szempont (és ez a visszatérő elem), hogy a domain név megjegyezhető legyen. Mert hogy szerepelhet pl. autómatricán, hirdetésben, szórólapon, stb. Naponta kb.…..