Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Ady_

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MTEblog Több, mint egy meccs! 2016.03.19 08:52:48
Kora ősszel, amikor sorra nyertük az előkészületi meccseket, vártad már a tavaszt? Megfordult a fejedben, hogy lehet olyan légiós, aki több ezer kilométer távolságból, meccsről meccsre szurkol a csapatnak? Gondoltad volna, hogy már a rájátszás előtt 3-0-lal fogunk állni a Szolnokkal szemben? Hitted,…..
Elvből nem nézek híradót. Sajnos a napjaink médiái nem arról szólnak, hogy az ember vidáman, fontos hírekkel a tarsolyában induljon munkába, vagy épp zárja a napot. Azon a szombaton azonban szakítottam az addigi szokásaimmal. Korán keltem, mert délelőttre találkozót beszéltem…..
A történet szereplői kitalált alakok, a leírtak és a valóság közötti bármilyen hasonlóság pusztán a véletlen műve. A kosárlabda mindenek fölött áll a sportok világában. Szerencsére nem csak fizikum, hanem ész is kell hozzá. Azonban minduntalan szembesülnünk kell azzal,…..
Az egerszegi zakó már a szekrényben porosodik, a múlt csütörtöki vereség sem nyomasztó már. Annak a meccsnek a lefújása óta már mindenki a mai napra koncentrál. Mint oly sokszor,... Győzni kell!Összefoglaljam röviden? Meccsnap, nagy túra, másoknak itt, ott, amott cidrizés a…..
MTEblog 300! - jeggyel 900-an! 2014.01.31 08:00:00
Szabolcs legutóbbi bejegyzésében jogos „kritikát” fogalmazott meg, kissé elhanyagoltam a blogot. Úgyhogy most pótolom az elmaradást, s kevés jobb alkalom kínálkozik erre, mint a 110. ősrangadó felvezetése. Ki hitte volna, hogy ilyen gyorsan telnek majd az újév…..
MTEblog Irány Paks! 2013.05.04 18:50:00
Tegnap este megint mit láthattunk?! Elképesztő, leírhatatlan, nincsenek rá szavak! Szép volt srácok! Ott tartunk, hogy nagyságrendileg 6-7 meccsre lehet ráhúzni a "szezon meccse" jelzőt! Ha pedig így esnek neki a fiúk Vojvodáéknak holnap este -miért ne tennék-, akkor még lesz…..
A címben szereplő város nevének hallatán több dolog villan át a hétköznapok által megviselt agyamon –remélem még sokakén-. Somogy megye tábla, „ki nem ugrál lovasrendőr”, 9-1, 2003, bajnoki cím, Rudi bokája, Toya, Toroman, Hainje –„Basszunk be!”, rosé a "büfében",…..
MTEblog Amikor kiszakad a zsák... 2013.02.04 08:25:00
Csalódott voltam szombat este, kb. öt percig. Amíg átfutott az agyamon, felfogtam, majd elfogadtam, hogy szeretett csapatom vereséget szenvedett a sereghajtó, ám minden tiszteletet megérdemlő Factum Sport Debrecen otthonában. Aztán összegyűrtem, eldobtam, jön majd február 16-a, és a…..
Örömteli, hogy egy rangadó másnapján arról beszélhetünk, hogy nagyszerű hangulatú, közel telt házas meccs után, győztes csapatot ünnepeltünk. Hene, és Völgyi mester egyaránt elismerően szóltak a hangulatról, szurkolókról! Kell még ragozni, nem hinném, de egy picit azért…..
MTEblog Újra itt vagyunk... 2013.01.22 19:55:00
Sziasztok! Köszöntök mindenkit! Colombus barátom korábban már beharangozta érkezésem, nagyon köszönöm neki a lehetőséget, nektek pedig, hogy olvassátok soraim/soraink! Úgy szeretnék tenni, mint kedves invitálóm mondta, írta. Kiírni  magamból azokat a dolgokat, amik éppen…..