Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HonlapCentrum (Pécs)

14 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogot átköltöztettük a HonlapCentrum (Pécs) domain neve alá, így innentől kezdve a http://www.honlapkeszites-pecs.com/blog/ oldalon lesz elérhető. Várunk mindenkit azon az oldalon!..
A mai bejegyzésben Jim Belosic remek írásának a fordítását közlöm. Hogyan reklámozd az oldaladat a már meglévő rajongóid körében? 1. Többször is posztolj az új akcióról, nyereményjátékról Ezzel a tippel visszatérünk az alapokhoz. Ha szeretnéd, hogy a rajongóid…..
Elnézést a hosszú szünetért, azonban hirtelen beesett egyszerre 4 új ügyfél is, és természetesen az ügyfelek mindig elsőbbséget élveznek! A cím talán egy kicsit rendhagyó itt a blogon, ami annak köszönhető, hogy ebben a cikkben az egyik új ügyfél honlapját mutatjuk be. Az…..
A következőkben néhány alapvető dolgot néznénk meg, amelyeket a honlapunk forráskódjába kell elhelyeznünk. Ezek a Title és Meta tagek. A képen látható kódrészlet a HonlapCentrum oldalából való. Nézzük meg egyesével, hogy az egyes soroknak mi a…..
A PageRank után nézzük meg, hogyan kell kiválasztani azokat a kulcsszavakat, amelyekre szeretnénk optimalizálni a honlapunkat. Az első lépésben a legkézenfekvőbb megoldás, hogy leírjuk az összes olyan kulcsszót, amelyet mi magunk használnánk egy keresés során. Ha felírtunk…..
Ahogy ígértem a korábbi cikkben, a mai témánk a PageRank lesz, amit a magyar oldalakon gyakran neveznek linknépszerűségnek is. Ez egy kicsit olyan, mint Facebookon az ismerőseink által alkotott gráf (háló), csak itt az emberek helyett weboldalak vannak, az összeköttetések pedig maguk…..
Ahogy ígértem, a mai cikkben arról lesz szó, hogy mit kell tennünk abban az esetben, ha az egyik domain névről (www.valami.hu) egy másikra szeretnénk költözni (www.valamimas.hu). Erre viszonylag ritkán van szükségünk, de azért előfordulhat. Például megváltozott a cégünk neve…..
Mi is az a domain név? A domain név, internetes cím vagy webcím (www.valami.hu), egy olyan egyedi azonosító az interneten, amely alapján a látogatók megtalálhatják a honlapunkat. A domain név lehet bármilyen fantázia-, termék-, vagy cégnév. Az egyetlen feltétel, hogy ne legyen…..
Mi is az a keresőrobot? A keresőrobotok valójában egyszerű programok, amelyek feladata, hogy feltérképezzék az interneten található honlapokat a keresőmotorok számára. A honlapról összegyűjtik az információkat, eltárolják őket az adatbázisban, majd mennek a következő…..
Melyik keresőkre kell optimalizálnom a honlapomat? Mielőtt belekezdhetnénk a keresőoptimalizálásba, szükséges, hogy előbb megértsük, hogyan működnek a keresők, hiszen enélkül nem fogjuk tudni, hogy mit miért csinálunk. Továbbá az is nagyon fontos, hogy nem szükséges minden…..
Alig egy hónapja, hogy nálunk is kiverte a biztosítékot a Facebook unortodox húzása, miszerint úgy próbálják gördülékenyebbé tenni az androidos FB alkalmazás frissítését, hogy egy vezércsellel az app maga tudja közvetlenül letölteni az újabb verziót a Play…..
Ezt a két szót elég gyakran össze szokták mosni az emberek, így arra gondoltam, hogy kicsit ezekről írnék a mai cikkben. A keresőmarketing a különböző internetes szolgáltatásokhoz kapcsolódó tevékenységek, amelyek segítségével szeretnénk több látogatót az oldalunkra…..
Subba Gumit mindenkibe! 2013.04.22 16:09:08
Ha minden jól megy 2015-ben már ezekkel a harmonika szerű kondomokkal is tudtok szúrni/szuratni. A Daniel Resnic által fejlesztett Origami óvszerek latex mentesek, biztosítják a gumi nélküli érzetet, és a redők miatt jobban ingerlik a genitáliákat is. Három féle gumit dobna a…..
HonlapCentrum (Pécs) 2013.04.23 07:28:10
Ebben a cikkben egy kicsit a Google Adwords rendszeréről lenne szó. Annak is főként az egyik szerencsére még mindig aktuális akciójáról, amelyet az új ügyfeleknek tartanak fent. A Google Adwords lényege, hogy az ügyfelek megvehetnek bizonyos kulcsszavak, amelyekre szeretnének…..
A facebook egy rendkívül fontos része a weblapoknak. Lehet szeretni és lehet utálni, de semmiképpen sem lehet figyelmen kívül hagyni, főleg abban az esetben, ha honlapot készítünk és üzemeltetünk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy Magyarországon a kisebb cégek esetében a…..
Szeretnék mindenkit üdvözölni a honlapkeszites-pecs.blog.hu oldalon. A blog célja, hogy a http://www.honlapkeszites-pecs.com oldalhoz kapcsolódó honlapfejlesztéseket mutassa be, illetve további általános információkat szolgáltasson a honlapkészítésről és a…..
Lewis Hamilton széles mosollyal beszélt arról, hogy sikerült megcáfolnia azokat, akik kritizálták döntését, amikor hátat fordítva a McLarennek, a Mercedeshez szegődött. A brit világbajnok elárulta, korábbi csapatának több tagjával jó kapcsolatot ápol, néhányukkal viszont…..
Emlékszünk még? 2006 -ot írunk. Az utcán megjelentek a "Rosszabbul élünk, mint 4 éve" plakátok. Valamiféle számokra hívták fel az emberek figyelmét. olyanokra, amelyekkel jól lehet mutatni az aktuális kormány rossz teljesítményét. Nézzük meg, mi történt ezekkel a…..
Burger Blog Foodpanda 2013.04.20 06:00:00
Pár hete indult útjára Magyarországon a Foodpanda ételrendelős oldal, amelyről így előzetesen annyit tudtam, hogy Távol-Keleten nagy népszerűségnek örvend, ellenben itthon még semmit sem hallottam róla - noha, teszteljük hát le! Ahogy elérünk a főoldalra, láthatjuk az…..
Az Esquire magazin friss fotósorozatot közölt Leonardo DiCaprioval. A Max Vudukul által fényképezett színész sármos fekete-fehér tekintete két fotó erejéig egy bringáról ég bele a rajongói álmaiba. DiCaprio egyébként nem csak a póz kedvéért ül bringára, paparazzik lekapták…..
A Jóbarátok (eredeti címén Friends) egy tíz éven keresztül (1994. szeptember 22-től 2004. május 6-ig) futó amerikai televíziós sorozat volt. A Warner Bros készítette az NBC tévéadó megrendelésére. A sorozat 3 nő és 3 férfi mindennapi életét követi nyomon, ami persze nem…..
Subba Végre van ilyen is! 2013.04.19 15:00:45
Elől szép, hátul hosszú..
HonlapCentrum (Pécs) 2013.04.20 17:55:35
Subba Értelme 2013.04.20 11:26:24
A japán Szalacsi a kólábú' vonja ki a cukros vizet. Még mindig másnap. ..
HonlapCentrum (Pécs) 2013.04.20 17:52:56
Subba FBI ügynök ügyes 2013.04.20 12:15:00
..
HonlapCentrum (Pécs) 2013.04.20 17:52:05
Subba Cukiság: Hárfás mosómedve 2013.04.20 14:17:43
Awww, a kis tapicskoló kezeitől teljesen kikészülök. ..
HonlapCentrum (Pécs) 2013.04.20 17:49:48