Regisztráció Blogot indítok
Adatok
He 280 (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan kérdezik tőlem, hogy mit lehet látni egy teleszkópban ha belenézünk.. llyenkor fogom a delikvenst, kiviszem és megmutatom. Ennek általában az a vége, hogy szomorúan konstatálja, ez bizony nem olyan mint amit a NASA Hubble hiper-szuper teleszkópja 'lát'. Se színek, se…..
5.g & CN & Rammjaeger83 A katonai hegemóniára alapozott intervencionista amerikai külpolitikát rendszerint a neokonzervatív érdekcsoportokhoz szokás kötni. Azonban egyre több higgadt szemlélőnek tűnik fel, hogy bizony a velük szembehelyezkedő számos - és nem kevésbé…..
A Kepler űrtávcső fő célja, hogy megbecsülje, milyen gyakoriak a Földhöz hasonló égitestek a Tejútrendszerben: olyan nagyobbacska kőzetbolygók,  melyek Naphoz hasonló csillagok körül, a lakhatósági zónában keringenek, és potenciálisan alkalmasak lehetnek az élet…..
Végre elérkezett a nap, először csaptak ki lángcsóvák a Virgin Galactic leendő űrhajójának hátsó végéből. A Virgin és a Scaled Composites sokat küszködött a SpaceShipOne kisebb tejlesítményű hibrid rakétahajtóművének felskálázásával a nagyobb testvérhez, de úgy…..
Észak-Korea a biztonságpolitikai szakértők kedvence, hiszen ha elemezni való nem lenne ezen a Glóbuszon, ez a kommunista ország mindig tudna munkát adni nekik. Az utóbbi hetekben eléggé el voltunk látva hírekkel, elemzésekkel, és a nemrég tiboru alapító atya mutatott egy linket,…..
 A régi bölcsesség szerint az idő egy olyan folyó, amibe a halandó nem léphet kétszer ugyanúgy. Ez tévedés, az ember nem csak léphet, de akár fejest is ugorhat, és meg is teszi. Általában ott, ahol jól láthatóan legfeljebb térdig ér a víz.  A nikápolyi ütközet, és…..
He 280 (törölt) 2013.03.06 17:37:51
@budai fellegvár: A fő probléma hogy a IX. századra már nem volt hely beljebb Európában csak itt szélen.

Szerintem az ország sorsa nem Mohácsnál hanem Nándorfehérvár 1521-es bevételénél pecsételődött meg.
A Puli rover mellett egy lengyel jármű is randalírozik Marokkóban, a lengyel Magma White. A lengyel hallgatók pár éve a Mars Society University Rover Challenge felhívására kezdtek roverek építésébe, és az előddel, a Magma 2-vel meg a 2011-es kört meg is nyerték. A mostani rovert is…..
A NASA bevásárolt: 17,8 millió dollárért vesznek egy felfújható modult a Nemzetközi Űrállomásra a Bigelow Aerospace-től. A BEAM (Bigelow Expandable Activity Module) egyelőre csak egy technológiai demonstráció lesz, konkrét feladatokat még nem rendelt a plusz térhez a NASA - de ha…..