Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mekk Meister

0 bejegyzést írt és 139 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mindennapi ok miatt kért kilépőt a zárdában élő Benedikta nővér az indiai rendházból...
Mekk Meister 2016.12.13 12:34:39
Mekk Meister 2016.12.13 12:34:46
..
Mekk Meister 2015.09.07 13:25:02
A menekültügyben sok egyoldalú, méltánytalan tudósítás jelent meg a nyugati sajtóban Magyarországról. Az utóbbi napokban azonban új fegyverek is megjelentek a hungarofób eszköztárban: a nyílt, szégyentelen hazugság és az aljas vérvád. “Migránsok menete az…..
Mekk Meister 2015.09.07 11:27:01
@baldoc: Szálka, vakegér? :) A liberál elvtársaid a teljes nemzetközi sajtót ránk uszítják, mert itthonról végre ki lettek picsázva. Bocs, nem. Az Indexszel még kéne valamit kezdeni.
Migráció és mi címmel körkérdést és cikksorozatot indít a Mandiner: vezető magyar véleményformálókat kérdezünk meg arról, mit gondolnak az egyre forróbb témává váló migrációról és a kapcsolódó jelenségekről. Az eddig megjelent írások ezen a linken…..
Mekk Meister 2015.09.04 09:06:21
@dukeekud: és @virág et: Az valahogy elkerülte a figyelmeteket, hogy a németek mégsem akarnak annyira tömegeket befogadni, ezért is dekkolnak a Keletinél. VAgyis eleve hamis indoklás az, hogy "úgyis Németországba mennek". Nem, nem mennek, csak akarnak. És az az egymillió sem jut oda, aki Merkel hívó szavára most és a napokban felkerekedett.
Kapitalista szempontból -- ahogy egyébként a befogadó országok leginkább kezelik a kérdést -- a bevándorlás ügye a szimpla munkaerővándorlás esete: ha a hegy nem megy Mohamedhez, nomest est omen, Mohamed megy a hegyhez -- de nem csak Mohamed, hanem Vlagyimir, Petru, és Marcsi is…..
Mekk Meister 2015.09.03 14:14:42
@egyetmondok: Nem hiszem, hogy Magyarország kezdett volna mutogatni az EU-ra. Napokig hagytuk hogy fikázzanak, utána kezdtünk csak visszaszólogatni, meg ízelítőül elengedtünk pár szerelvényt. Lett is ajvékolás, és azonnal felmerült a nyugatiak részéről, hogy ide kellene koncentrálni erőforrásokat.
Mekk Meister 2015.09.03 14:48:37
@Lexa56: Az európai háborúkat nem hiszem, hogy az EU oldotta meg. Sokkal inkább a II. vh. pusztításának öröksége és a hidegháborús szembenállás.
Mekk Meister 2015.09.03 15:04:37
@egyetmondok: Én csak arra reagáltam, hogy szerinted Magyarország az első, aki az EU-nál kuncsorog. Hát nem. És a fiúk nem fogják tudni lenyúlni, mert akkor viszlát 2018. Ezek nem pályázati pénzek, és mindenki látni fogja az elköltés eredményét.
A franciák után már Merkel is kijelentette -- nyilvánvalóan Magyarországra, de néhány más kelet-európai államra is célozva --, hogy "asztalra kerülhet a schengeni tagságunk", ami pontosan megmutatja, milyen hordereje van a menekültkérdésnek az európai vezetők szemében. És…..
Hétfőn kipróbálta a rendőrség azt a módszert, amit már jó sok nappal ezelőtt javasoltam, már akkor, amikor nem újságírók szállták meg a Keleti nemzetközi pénztárát, csak én. Azóta adott pár ezer menekült, aki Németországba szeretne menni, és adott egy Németország, aki a…..
Mekk Meister 2015.09.02 10:01:12
@Kuoni pásztor: Szajkózzam még ötvenszer azokat a tényeket, amiket ez a fölényeskedő, tájékozatlan blogger is olvashatott, hallhatott volna? Inkább megint egy jóízű fröcsögés, alapos csúsztatásokkal. Te meg az élő fába is belekötsz. Eléggé fárasztóak vagytok.
Mekk Meister 2015.09.02 12:54:14
@lavór: Láttál te már használaton kívüli laktanyát? KB. többe kerülne rendbehozni bármelyiket, mint újat építeni. Ezekben te nem tudnál senkit elhelyezni. Sajnos, mert egyébként jó ötlet.
Orbán! Maga akkora lúzer, mint ide Nagykáta! Mi a fenét keresnek még itt a menekültek? Miért nem hagyja, hogy oda menjenek, ahová akarnak, és ahol pont várják és befogadják őket: Németországba? Értem én, hogy el kell terelni a figyelmet a földrablásról, az újabb grófi szérűk…..
Mekk Meister 2015.09.01 10:29:15
@midnight coder: "Vagy ott fognak dekkolni a menekülttáborokban, amiket persze a németeknek kell fenntartani. Aztán egy idő után kitörnek onnan... " Ebben tévedsz, mert a használhatatlan elemeket hozzánk fogják visszatolni, Merkel ugyanis korrigálta magát, hogy mégsem mondhatják fel Dublint.
Mekk Meister 2015.09.01 11:14:13
@Kényszerbagoly: A vallásosság nem egyenlő az ostobasággal. De lehet, hogy DK-s "demokrata" szmszögből ez másképpen látszik.
Mekk Meister 2015.09.01 13:49:32
@fidesz a mutyipárt: átengedte, miután kiselejtezte a papír nékülieket. Olvass mielőtt röfögsz, bértollnok.
Tragédiák övezik a többszázezres népmozgást Nyugat-Európa felé, és általában a tragédiák azok, amelyek esetleg felrázzák a sokszor mocsárba süppedő vitákat, hogy mi is lenne a megoldás. Ám arról most sem érdemes vitatkozni, ki a felelős 71 ember szörnyű kínhaláláért,…..
Mekk Meister 2015.09.01 11:40:02
@Moin Moin: "Mára ez összeállni látszik – éspedig össz-európai szinten." Ne már, valóban? Miből vonod le ezt a következtetést? Az egymásnak teljesen ellentmondó nyilatkozatokból? Vagy abból, hogy folyamatosan fikáznak minket, akik a szabályokat betartjuk, és mederbe próbáltuk terelni a beözönlő ILLEGÁLIS határátlépőket? BTW: Én nem szeretnék részt venni milliós menekült tömeg integrálásában.Máshol már leírtam, ezek nagy része nem fog hazatérni. Mi okunk lenne a kontinens etnikai és vallási arányainak még nagyobb méretű felborítására?
Mekk Meister 2015.09.01 13:04:20
@steery: nagyot tévedsz, Szíriának 23 millió lakosa volt a háború kezdetén.
Mekk Meister 2015.09.01 13:22:59
@Moin Moin: Nagyon okosnak gondolod magad, pedig közel sem vagy az. Ebbe a hibába eléggé sok szélsőliberális beleesik, ezért most át is lépünk szépen rajta.
- Német részről semmilyen koherenciát nem látok abban, hogy egyik nap Merkel kijelenti, hogy minden egyes szírt befogadnak, Dublin többé nem érvényes.Ezzel további százezreket biztat arra, hogy felkerekedjen. Másnap közli, hogy mégsem lehet felmondani Dublint, és köszöni a magyaroknak, hogy regisztrálják a menekülteket, akik ezzel az aktussal egyben be is zárják magukat MAgyarországra. UGyanis az uniós szabályok szerint ahol nyilvántartásba veszik a menekültet, ott kell lefolytatni az eljárást. Ezzel megkaptad a választ arra is, hogy a rendőrök miért nem engednek mindenkit fel a vonatra, amiről az osztrákok egyébként is leszórják a papír nélkülieket. De köpködjél csak a saját hazádra, ti gyűlölködők úgysem tudtok mást.
Francia részről megint egy gőgös kioktatást kaptunk a kerítésről úgy, hogy közben nekik sem volt semmiylen érdemi ötletük azon kívül, hogy Calais-nál újabb kerítéseket húzzanak és növeljék a biztonsági erők létszámát. Persze, persze, tudjuk, magántulajdon.
Ha figyeled a híreket, nagyon is sok mindent tesznek a magyar szervek. A Keletinél max. 5-800 fő szokott összeverődni, a többi napi 2000 főt kezelik. Várnám az ötleteidet, hogy mégis hogyan lehet jobban.
"...(a kormány)egyetlen célja a helyzet további eszkalálása és a hisztériakeltés." - ez bődületes baromság, és a mai ellenzék szintjét tökéletesen hozod vele. Gyűlölködő baromságok puffogtatása, érdemi javaslat zéró.
"A szlovák és cseh álláspont, valamint az ehhez közeli lengyel alapja semmi más, mint az, hogy minél kevesebbet akarnak majd beleadni a közös eu-s migránsügyi alapba, minél kisebb kötelezettségvállalással akarják ezt megúszni – és most alkupozíciókat foglalnak el." - számodra valószínűleg ismeretlen az önvédelmi reflex és a nemzeti karakter, kultúra megóvása.

"a nagy német és francia szekér szépen és tempósan halad…" - de merre? :))

Gombázni - veled szemben - nem szoktam, több adót fizetek mint te, és valószínűleg többet is tettem a hazámért eddig, mint te egész életedben fogsz.És erre büszke vagyok erre, ez számodra megint csak értelmezhetetlen lesz.

Az egyetlen dolog amiben egyetértünk, az a korábbi plakátos menekültkampány értelmetlensége.
A menekültügyet felhasználhatja a kormányoldal a szívósan nyomuló Jobbikkal szembeni fellépésre. Ha az egyént éri utol az amnézia, az az érintett, illetve a környezete számára trauma. De ha egy egész kormányzó pártszövetség hangadóinál jelenik meg az emlékezeti…..
Mekk Meister 2015.09.01 09:34:21
@Kabai Domokos Lajos: Nem gondolja, hogy ilyen tömegek mértéktelen befogadása hosszú távon ugyanolyan öngyilkosság? Aki Európába betelepül, a meglévő muszlim közösségekhez csatlakozik, gyereke ide fog iskolába járni; a helyi közösségen belül, de itt házasodik, az nem fog többet visszamenni. Naiv önáltatás, hogy ezek a tömegek önként hazatérnek majd, ha évek múlva béke lesz a szülőföldjükön. Minden empátiám velük van, de sajnos a racionalitásról sem szabad megfeledkeznünk, ha a jövő és a kultúránk a tét. Persze, most lehet majd mondani, hogy pátoszos nacionalista vagyok, pár éven belül meglátjuk, kinek az álláspontja jött be. Csak ne legyen késő.
Mekk Meister 2015.09.01 10:42:15
@access denied: Érdekes gondolat, és ezt nem cinizmusból mondom. De félek, hogy a valóban jól képzett réteg a jobb fizetésért így-úgy, de Németországot választja, ami marad, azzal meg semmire nem megyünk, viszont sokan lennének. És a jelenlegi társadalmi állapotokon biztosan nem segítene.
A Szovjetunióból szeretettel. No, valahogy így néz ki egy propagandafilm. És hogy probléma-e, hogy a Ballada a katonáról egy propagandafilm? Nem. Már nem. Lehet, hogy régen kártékonynak tartottam volna, de ellentétben a legtöbb "társával", ez a darab FILMKÉNT is megállja a…..
"Erdèly veled van, Viktor Kiràly ! Lègy erös, ne törödj a balkomcsik ès a Jobbikosok pletykàival.Isten àldjon meg tègedet, teritse ellensègeidet làbaid alà. Aki ellened tàmad, àltalad essen el ! ÀMEN !" (komment Orbán Viktor Facebook oldaláról 2015.07.25.) Nem, nem nyitották…..
Már most bebizonyosodott, hogy teljesen értelmetlenné vált a bevándorlással kapcsolatos nemzeti konzultáció: a kormány ugyanis ahelyett, hogy megvárta volna az egymilliárd forintból készült konzultációra adott válaszokat, inkább úgy döntött, hogy a magyar-szerb határ 175…..
Régóta tudjuk, hogy ha a hatalom megtartásáról van szó, a miniszterelnöknek semmi se drága. Ami azonban a bevándorlók elleni nemzeti konzultációs, Európai Uniót fikázó, rendpárti ösztönöket élesztgető hecckampányt illeti, az nem egyszerűen kommunikációs hazárdjáték,…..
Mekk Meister 2015.05.28 17:51:24
@Brix: Maximálisan egyetértek!
Mekk Meister 2015.05.28 17:57:16
@teleorman: Szimplán ostobaság, vagy szándékos ferdítés a szülőföldjén elo hataron túli magyarokat egybe mosni az afrikai menekültekkel.
A magyar miniszterelnök már úgy jár Strasbourgba, az EP-meghallgatásaira, mint haza. Ha jól számoljuk, ez volt az 5. alkalom, hogy pellengérre állították. Messze ez volt azonban a leggyengébb teljesítménye, mondhatni, magas labda. A bírósági tárgyaláson (aka. parlamenti…..
Mekk Meister 2015.05.20 19:04:46
@Böszke: Jaj, ne legyel mar ennyire demagóg! Az a 250.000 tovabb ment a sajat lakatlan területeit feltölteni akaró USA-ba, es a munkaerőhiánnyal küszködő Nemetorszagba (emlekeztetlek, hogy sok millio ember hianyzott Ny-Európából a háború miatt). Próbálj meg most bevandorolni az Egyesült Államokba, ha nem vagy atomtudós vagy jol menő uzletember, ugy penderitenek ki, hogy orom nezni. Majd akkor fontolom meg egyáltalán a hasonlo liberalis hülyeségeket, ha elbontották a falat a mexikói határról.
A Damaszkuszi-kapu, 1890 körül 2016-ban június 5-én ünneplik világszerte a Jeruzsálem napot, a város újraegyesítésének évfordulóját. A eseményre a The Times of Israel fotóriportere érdekes képsorozatot publikált Jeruzsálem 100 évvel ezelőtti arcáról, mellette a ugyanazok a helyszínek ma. A városról…..
Mekk Meister 2015.05.18 10:09:34
@Plumper_: A dákoromán kontinuitásra is van egy csomó "bizonyíték,", mégis faszság. Ez a gőg lesz a vesztetek, ami sugárzik belőled. Sajnos egyre többen vagytok a normális zsidók között.
Dési János írása az Egyenlítő blognak. Jó hetven évvel ezelőtt Magyarország veszte az lett, hogy az akkori elit elhitte, az ország valamennyi baja egy csapásra elmúlna, ha a Trianonban elvett területek egyszercsak visszajönnének...
Mekk Meister 2015.04.23 18:06:56
@OkoskaTo:rp: Es ha Székelyföld ki akarna válni? Ti az ellen is csaholnatok.
Na, Éjszaka Hercegei és Bulik Királynői elő a farbával: egyedi eset vagy általános a benti dohányzás az Ankerben? Buli, jó zenék és egy masszív szépséghiba! Jutyub diszko az Anker klubban és bűz.  Épp átadtam magam a zenének és a jó hangulatnak, amikor erőteljes…..
Mekk Meister 2015.04.18 19:48:59
@Dzsémsz Bond: Köcsög vagy
Mekk Meister 2015.04.18 19:52:44
@JunkieeeBoy: Messzemenően egyetértek!
Sexy Asian Girls Marie 2015.03.25 09:48:14
..
“Minden lehetőséget meg kell vizsgálni, de a terrortámadás nem a legvalószínűbb forgatókönyv” - mondta egy nappal a Germanwings járatának lezuhanása utána  francia belügyminiszter. Bernard Cazeneuve tehát már sokkal árnyaltabban fogalmazott, mint a Fehér Ház, ahol alig…..
Az arab és kínai tőke legnagyobb rajongója, a keleti nyitás élharcosa, a letelepedést offshore cégeken keresztül árusító, a kettős állampolgárság rendszerével a schengeni elveket legalábbis praktikus kihívások elé állító Viktor felismerte, hogy mit üzennek nekünk a párizsi…..
„Úgy tizenöt éves lehettem, amikor először borzadtam el attól, amit „odalenn” láttam. Amikor szexuálisan aktív korba léptem, ez a dolog egyre jobban zavart, valósággal felemésztett. Évekig kínlódtam a vaginám miatt, ami a párkapcsolataimnak sem tett jót.” Harriet azóta…..
Mekk Meister 2014.11.06 10:50:05
@JanDítě: egyetertek!