Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TFL

1 bejegyzést írt és 497 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki még nem ült repülőn kisbabával, annak biztosan fogok tudni újat mondani, aki viszont ült, az csak saját útjával szembesülhet. Persze azon is múlik mikor voltál utoljára gyerekkel, mert a biztonsági szabályok folyamatosan változnak, amit még pár éve lehetett, ma az már…..
TFL 2016.05.11 20:16:22
@akrosztikon: Őrület. Gyerekek a business class-on???? Tényleg???? Döbbenetes, szóhoz sem tudok jutni. Akkor már tényleg csak a magánrepülő a megoldás, de lehet, hogy az sem, mert még azért lehet olyan elvetemült barátod is, akik esetleg megkér, hogy elvidd valahova, oszt egyszer csak beállít az egészségkárosító gyerekével. De még ez is kivédhető, mert ha már magánrepülőt veszel, szerelhetsz bele elkülönítőt. Pl. olyat, ami annakidején a buszokon volt Dél-Afrikában, meg még ejsze Ámerikában is, ahol a szerencsétlen súlyosan egészségkárosító nigger gyerekeket különítették el a kevésbbé egészségkárosító fehér gyerekektől.

Én a te helyedben azért eyt az egész kommentfolyamot bebasznám egy levélbe és elküldeném a repülőtársaságoknak, azzal együtt, hogy kérem vissza a business class jegy árát, mert azért micsoda blamázs, hogy nincs elkülönítő.

De annak marhára örülök, hogy te tényleg NEM GYŰLÖLÖD A GYEREKEKET, csak el akarod őket különíteni, az mégiscsak humánusabb.... :). Azért gyereket még egyelőre ne vállalj, baj is lehet belőle :)
TFL 2016.05.11 20:24:05
@Akuci: Ez a társalgás nem eldurvult, ez lassan szürreális már :) Mint valami jó kis magyar művészfilm :) De ez legalább komolytalan :D
TFL 2016.05.11 20:27:32
@TFL: Amúgy meg, ha ez az ára, hogy Index címlapot kapjál, akkor hajrá, folytassuk, hasonlóan szürreálisan, mert én is innen tudtam meg, hogy imádnivaló a blogod :), szóval megéri, nem csak barmok esnek be, érdeklődők is. Akik persze néha kiborulnak a mindig létező barmokon, dehát evvan....
Előrebocsátom: rühellem, amikor a kommerekből lett vadkapitalisták, meg a maoistákból, polpotistákból, anarchistákból lett liberálisok kommunistázzák a Fideszt. De mi a francot tud tenni az egyszeri jobbos, ha a kormánypárt időnként tényleg egy az egyben úgy viselkedik, mint az…..
TFL 2014.01.07 14:50:37
@bbjnick: Szerintem meg egy Sorbonne-on végzett székely liberális PR igazgatónak is dicséretére válna, amilyen filozofikusan sikerült neked két egész bekezdésben áltudományos és álmodern öltönybe öltöztetni Kerényi úr sima suttyóságát :D
Kár, hogy én se vok művelt, pedig értem, asszem :D
21:05: Tóth Gabi mezítláb játssza el a hattyú halálát a színpadon, ennyi volt Szabó Ádám x-faktoros karrierje, és ezzel az "úgyis Szabó nyer, láttam a plakátot"-konteót is megdöntöttük. Jóccakát, jövő héten jövünk megint, kicsit másként, de X-Faktorral.  21:02:…..
Ahhoz képest, amit tegnap reggel Sebestyén Balázs előadott a Class FM Morning Show című műsorában, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (Minden magyarok Első és a világ Legfőbb HAARP- és Elmetechnológiai Filmjeinek Rendezője, minden magyarok Előre Bejelentve Legüldözöttebb Médiuma,…..
MedIQ Zsebnővér mobilalkalmazás 2013.09.13 11:14:09
Használja valaki az ingyenes ZsebNővér alkalmazást?  A főbb jellemzői: - egyéni és kombinált gyógyszerkúrák egyidejű kezelése (akár több betegen is) - egyéni preferenciádtól függően törődj csak a lényeggel vagy add hozzá a legapróbb részleteket is; a kúrákkal vagy…..
Itt az ősz, hiába pasztellszínűek még a delek, ha a hideg estéken a tél már ott áll az ablakoknál, és úgy bámul be, mint valami b-osztályú horrorfilm sorozatgyilkosa. Nem elég ide a távfűtés, egy egész ország húzódik közelebb a tévékhez, hogy melegedjen. Hogy meséljenek…..
Az Instait Kft. egy olyan ingyenes, magyar nyelvű egészségügyi alkalmazást készített, amely segítséget nyújt saját és szeretteink gyógyszerkúrájában, a rendszeres gyógyszerszedés ellenőrzésében.Beteg és nyűgös vagy? Mindig elfelejted bevenni a gyógyszered? Nővérkénk pont…..
TFL 2013.09.08 17:00:34
@fingerbangs: mi meg örülünk, hogy csatlakoztál hozzá. Remélem mobiltelefonról, és használsz hozzá valami alkalmazást is :D
TFL 2013.09.08 17:04:50
TFL 2013.09.09 10:30:28
@gnme: tetszőlegesen hozzáadhatsz bármilyen gyógyszeregységet egy gombnyomással
Alföldi Róbert az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozva mondta el, hogy az augusztus végén, Szentendrén bemutatott Bánk bán junior című előadása után (melyet ő rendezett) hárman is rátámadtak, és egy közeli múzeumba kellett berohannia. Alföldi elmondta, hogy nagyon…..
TFL 2013.09.02 21:14:00
@mszp-sekre várakozó LámpaVas: jó a nicked, meg a stílusod, haver :) nadehogy magyar betűk nélkül így leberálbuznyákolni piszok globalizált karvajtőkés karakterkészlettel??? táncsak nem külföldön vetted a masinát??? bajlesszebből :D nem fogsz te ezért kikapni a fijjúktól???
TFL 2013.09.02 21:15:59
@TFL: natessék, mire beszólnék, kimoderálják. hát már szórakozni se lehet itt... pfuj.... :D
A hir24.hu találta meg a youtube-on azt a gyönyörű felvételt, amihez képest Szebeni István köztévés bazmegelése gyermeki gügyögésnek tűnik. A görög ET3 csatorna csütörtöki híradójában egy technikai malőrnek köszönhetően a zavargásokról szóló tudósítás helyett…..
TFL 2013.06.01 11:14:24
@bretman: hát ha ezt így írnák meg, akkor ki olvasná el, és ki kattintana ide? :D Valóság???? Nebassz...
Szépen csillog az a tizedik hely is, no, de egy másik ország színeiben, rögtön az első Euróvíziós Dalfesztivál fellépésen tizenharmadik helyezést elérni, az a nem semmi! Később meglett a böjtje, ne feszegessétek a Dalfesztivált a csehszlovákok előtt. Rövidek és arrogánsak…..
TFL 2013.05.20 11:59:07
@Csehszlovák Kém: bár ezek után lehet inkább karelgott bácsi magyarosításán kéne gondolkodni, szerintem iszonyatosan menő echte ungarische eurovízíó sztár lehetne jövőre a kelet szinatrája, kajolnák a dánok rendesen :D
TFL 2013.05.20 11:59:11
@Csehszlovák Kém: ahogy az utánam szólók némelyikét olvasom, mégse volt elég bazi nagy :D úgyhogy ezentúl én is Alex csehszlovákiasításáért szurkolok, illetve csehszlavákiasításáért, hogy pontos legyek, esetleg csehtótosításáért. Lehetne mondjuk ezentúl zbohomAlex :D
Miközben mi itt a váratlanul betoppanó, majd a gyerekeknek tafrikárusi mosollyal csokoládét osztogató, majd a fehér inget még fehérebbre mosó anyósokról szóló reklámok szorításában tengődünk, az amerikaiak olyan mozgóképes hirdetésekkel sokkolják a tévénézőket, hogy a…..
TFL 2013.05.03 11:45:03
@bounty112: te, képzeld, vannak reklámok, amikben színészek szerepelnek, és olyanok is, amikhez zenészek írnak zenét :D
Nemrég jelentette be az RTL Klub, hogy a két estésre hizlalt X-Faktorban három zsűritagot is lecserélnek. Megy Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró, Geszti Péter viszont marad, és vele együtt az ivararány is: érkezik Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi is. Azt,…..
TFL 2013.04.30 09:20:36
@ramona: hát SMS-t én nemkaptam, de biztos azért, me' rossz listákon vok :) Sorbanállni viszont álltam, és el tudom mondani, hogy tényleg marhára jól fizet, sőt, megfizethetetlen az az élmény, amit nekem "nemzeti kulturális" szempontból Alföldi darabjai adni szoktak. Sőt, képzeld, én még annyira elvetemült mazokista vagyok, hogy Vidnyánszki és Eperjes Károly darabjait is megnézem, és még tetszenek is alkalomadtán. Horribile dictu - de ezt már tényleg félve és szégyellve halkan mondom, me legközelebb a ballibek esnek nekem :D - annakidején vagy 30 évvel ezelőtt Kerényi Imre egyik rendezése is olyan katarktikus élményben részesített, mint egy rosszabb szeretkezés, máig emlékszem rá. De neked nem ajánlom a sorban állást, mert neked nem fizetne jól attól félek, aki ennyi gyűlölettel néz arra, amit nem is ismer, nem menjen színházba Alföldire, mert még idegrohamot kap :)
TFL 2013.04.30 09:23:31
@NWolf: akkor én biztos szerencsés voltam, nekem megvolt még aznap :)
TFL 2013.04.30 09:26:19
@harcosDuke: nem gond, a Bunyós Pityura én sem szívesen költök :D
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
A Trónok harca az a sorozat, amire az HBO nagyon büszke, a rajongók meg odavannak érte, és az egész világ remegve várja már harmadik évadának kezdetét. Pedig ha jobban megnézzük a történetet, semmi formabontót nem találunk benne, az elképzelt középkorban sakkfiguraként ide-oda…..
TFL 2013.03.30 16:12:54
@koschwarz: Ilyen jó avatarral nem kell ide irónia gif :D
A Blikk infói szerint nagyon úgy néz ki, hogy a szülési szabadságra távozó Ördög Nóra helyett a csatorna egykori fregoliembere, a showműsorok levezetését mesteri szintre fejlesztő Stohl András vezényeli majd le az őszi X-Faktort. Stohl ugye ittasan okozott balesete után sittre…..
TFL 2013.03.01 18:31:54
@vova666: na akkor döntsd már el melyik legyen. Vezessen műsort, vagy ne vezessen? Mert az nem megy, hogy az RTL geci, ha vezet, de mégis vezessen :D
Nagyon vicces az, amikor egy egyértelmű poénvideót benéznek a hírszerkesztők, mint ahogy a Tv2 reggeli Tények című műsorában is sikerült. A Tv2 tálalásában a hír az, hogy Matt Damon addig nem használ WC-t, míg mindenkinek  (mármint a Föld összes lakójának) nem jut friss…..
TFL 2013.02.14 17:41:51
@sixx: nehogymán a komolytalan sajtónak ne adjuk meg azt az esélyt, hogy elmondhassa, hogy a mettdémon többet nemszarik budiba, ha már eccer feldobták neki a magaslabdát, mert még a végén komolysajtó lesz belőle, kinyúlt garbót vesz, és oszt azlesszcsak a naon szomorú :D
TFL 2013.02.15 19:21:37
@Giggsy: meg ne hülyülj, kuki! Mert akkor te leszel a TV2 első nyilvános áldozata, és abból még hír lesz a Tényekben, hótkomoly arccal bemondva :D Azzal azért vitatkoznék, hogy a készítők figyelemfelkeltő poénnak szánták volna a valamijüket, civil szervezetek figyelemfelkeltő pojénokra ritkábban költenek úgy alsó hangon is. kb. 100-200 ezret (nem forintban :D), volt azért ennél huncutabb céljuk is vele, szerény véleményem szerint, de mindegy, nem ragozom, mint mondád, mert meghülyülsz, és még én is bekerülök a Tényekbe, mint galád hülyítő:D
Kiszivárgott a frászt, ha nagyon akarnák a cégek, akkor senki nem láthatná reklámfilmjeiket a meccs előtt, pláne nem HD-ben a YouTube-on, de ők pont azt akarják, hogy minél többen lássák a portékát így "kiszivárogtatnak" és úgy tesznek, mint aki nem is tud róla, hogy a…..
Azt bírta mondani az MTVA sajtófőnöke a Borsnak, hogy minden pénzt megér az Eurovíziós Dalfesztivál. A hibátlan érvelés szerint mivel az idén Malmőben megrendezésre kerülő eseménynek 160 millió nézője lesz, ezért "nem is kell ennél jobb országimázs. Mindent pénzt megér az…..
TFL 2013.01.15 18:32:07
@sixx: és olyan van, hogy biztos hogy szar lesz a magyar produkció, hogy biztos, hogy ugyanolyan lesz mint a Compakdisco???? Mert ezt te tudod???? Ehhez képest a nézettség becslése adatokon alapszik, te meg a hasadra ütöttél, és eldöntötted. Szerinted bármilyen komolyabb TVs produkció esetén nincs olyan, hogy becsült, várható nézettség???? Akkor mi alapján határozzák meg a tartgeteket, mi alapján készítenek költségvetést, baszki??? Egy cég mi más alapján határozza el, hogy mennyi adott eszközt gyártson, mint becslés alapján, amelyik becslés az addigi adatokra, a piaci igényre, a termék potenciáljára és közvélemény-kutatásokra alapozódik. Mitől gondolod, hogy az Eurovízió esetén ez nem így van????? És miért gondolod, hogy bármelyik amerikai TV sorozat esetén nem így van??? Becsült nézettség igen, ezen alapozódik az egész tervező munka, nem azon, hogy valaki a hasára üt, baszki.... És ha tényleg hiszed is, amit mondasz, akkor nagyon, de nagyon nagy baj van, télleg, de nem velem....
TFL 2013.01.15 19:18:10
@sixx: azt azért eléggé kétségekkel fogadnám, még az MTVA képviselőjétől is, hogy konkrétan kijelentette, hogy márpedig 160 millió nézője lesz biztos, zicher és visszavonhatatlanul. Nem linkeltél be semmit, és nem látom, hogy hol mondta, és miképp, de ilyen esetben azért hadd kérdőjelezzem meg a Bors pontosságát és objektivitását is, ha már arra hivatkozol. De ha még szerencsétlenül is fogalmazott (megeshet, mtva-soknál főleg), te akkor is tudod, hogy mi van mögötte, mert egyszerűen ez az iparági szokás, a tervezésnél a tervezett számokkal kalkulálnak, nem mással, ezt kommunikálják. Aztán vagy bejön, vagy nem, persze, az olyan műsoroknál mint az (EV vagy Fici EB többnyire bejön, mert sokkal könnyebb tervezni), de amíg nem tudod, addig azt kommunikálod, amit tervezel. Épp ezért fölösleges ezzel baszakodni sztem. Imádom a humorodat, és a posztjaid többségét, de azzal nem tudok mit kezdeni, amikor csakazértis alapon baszakodsz valamivel és keresed, hogy mibe kössél bele (és ilyenkor általában tojsz is a szakmára, amit amúgy nagyon jól ismersz:)), mert ezek így értelmetlenek és céltalanok, pontosabban öncélúak, és jópofának se jópofák....
TFL 2013.01.15 19:37:35
@sixx: Jóéletet:)
Hogy milyen lehet jobboldali elkötelezettségű újságírónak lenni a jelenlegi helyzetben, élénk találgatások tárgyát képezi újságolvasók és nem elkötelezett (ún. hagyományos) újságírók közt egyaránt. Nem véletlen, hogy a közönség olyan sikamlós érdeklődéssel olvassa…..
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
Most sajnálhatja igazán Mohamed Fatima, hogy kihisztizte magát a Voice-ból: az előző heti, igen tisztességes felhozatal mellé a második adás jó, ha három igazán ütős hangot tudott csak felvonultatni, a nyolc továbbjutó között pedig csak egy olyan van, akinek tiszta szívből lehet…..
TFL 2012.12.29 12:34:34
@silverwol: @sixx: én meg már megijedtem a múltkor, hogy sixx-et is elérte a karácsony szelleme, hog ilyen jókat ír, de most megnyugodtam... :D