Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mwh

23 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  nagy a kulonbseg kritika es szabotazs kozott, szerintem az index az utobbihoz kozeledett mar jo ideje. nagy az arcuk es egyre kevesebb a szakertelmuk. migransparti hirtorzitok ezek a tulfizetett kamuliberalis sorosnyikok, hulljon a fergese. minek bánkódni, ők sem siratták az objektív…..
ypsylon Harácsony lvl1000 2020.06.25 23:04:38
"" eddig a hiteles, friss, kedélyborzoló idézet a Mandiner.hu szerdai cikkéből... csak mert enélkül jó okkal gondolhatná a hír hallatán bárki, hogy groteszk túlzás, légbőlkapott blőd példa arra, vajon milyen eszement ötletek valósulhatnak még meg a beláthatatlan és egyre borúsabb jövőben KG…..
ypsylon szégyen x szégyen 2020.04.05 04:07:27
  a ballibnyilas ellenzék nemcsak káros, de fokozottan életveszélyes hazaárulók koalíciójává sorvadt.  háborognak az ellenzéki önellátásra is képtelen önkormányzatok a hatáskörüket/forrásfelhasználásukat JÓ OKKAL szűkítő közös teherviselés rendelet miatt... addig jár az üres, dilettáns korsó…..
olyan napokat élsz most emberiség, amiket évek múlva történelemkönyvekben olvas majd a felnövekvő generáció, ha létezni fog a közoktatás ma ismert intézményrendszere. mert nem a virustól szükséges elsősorban tartani, hanem a 20%-osra saccolt recesszio es nyomában érkező 30%-os munkanelkuliseg…..
ypsylon Vírusmarketing 2020.03.17 08:30:59
Vegyük észre az ordító rosszakarást és gátlástalan gyűlölködést, tudatos és megfontolt pánikkeltést, amit a ballibnyilas keselyűmédia képmutató és álszent aggódásba és fontoskodásba pólyálva próbál megetetni a közvéleménnyel az elmúlt napok során. Dilettáns provokációtól bűzös minden operatív…..
Izraelben értette meg, mit jelent a NER. Azt megelőzően magát büszkén liberális (magyar posztszocialista érában jelentkező szdsz-es tünetekkel szimpatizáló, nemzeti öntudatot, patriotista "honértelmezést" cinikusan kritizáló, arrogáns urbánus értelmiségi) nézeteket valló kozmopolita zsidó…..
ypsylon későtéli fröccsenet 2020.02.18 04:22:00
Ez a Pulai csak rosszat tud mondani mindenről:( savanyú lehet a szőlő mostanában a publicus intézet présháza táján, mert Andrásnak minden rossz, a karrierje, a fizetése, a befolyása, az, hogy nyilvánosság előtt kifejtheti szabadon a véleményét egy 'nemellenzéki' médiumban, még a tendenciózus gdp…..
ypsylon welcome jihad 2015.10.09 21:15:11
európa tárt kapukkal vár minden unatkozó jihadistát, itt még támogatást is lehet kapni, éhesen nehezebb intifadázni... takaró, élelem, térképek, kis útbaigazítás, szállás, átmeneti munka, lakás, némi kp, gyorsba' néhány mecset h legyen hol erőt gyűjteni aztán…..
netadó elleni himnuszt zeng a bátor sokaság. így megy ez... hehe ..
tér&erő - a fények azt üzenik a kormánynak, hogy az adófizetők nem akarnak internetadót! ..
a netadó elleni 2. demonstráció, mégtöbb résztvevő. a többtízezres protestáló tömeg ezúttal a józsefnádor tértől az erzsébet hídon keresztül a clark ádám térre vonult. ..
ypsylon internet tax march 2014.10.29 13:12:10
internet adó elleni tüntetés 2014.10.26. vasárnap, józsef nádor tér. a demonstráló tömeg megindul a belvárosi térről, a nemzetgazdasági minisztérium épületétől, végigvonul az andrássy úton a hősök tere felé a fidesz székházhoz.   ..
Illúziókban felesleges ringatózni, persze nem tilos. Csökkent volna a személyes szabadság? A demokrácia egyre szilárdabb vagy inkább olvadásnak indult az utóbbi években? Vajon ez a folyamat hungarikum vagy globalikum? Mi köze az egésznek a 911WTC kódjelű eseményeknek? Tényleg Kína…..
ypsylon Ferenc, a zöld pápa 2013.04.02 21:14:41
Budapest hívja Washingtont! Hallo, Obama? Vagy Kerry János külügyminiszter úr! Vagy valaki szóljon már oda Pekingbe,hogy a megszámlálhatatlan fölösleges kacat mellett gyártsanak pórázt is maguknak, mert elszabadult a kínai gazdaság, és vörös posztónak tekint minden természeti…..
ypsylon Palagázt vagy életet? 2013.03.27 02:30:58
Az EP FEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGÁNAK VÉLEMÉNYE és JAVASLATAI a palagáz kitermeléssel kapcsolatban (19.6.2012) Miért nem napenergia? Hogy nagyjából mi a palagáz, amit az angol a kissé megtévesztő "natural" gas névvel illet,arra választ ad az index.hu e témában közölt…..
ypsylon Szöktetés a Sirályból 2013.03.22 21:27:39
Miért?  Milyen megfontolásból áll egy szekuláris zsidó szervezet a kormány ellen zajló,jogtisztának csak részlegesen nevezhető aktivitás mögé? Miért takarózik és boronálja össze magát egy hatalommal elégedetlen, azt megdönteni, elkergetni, bojkottálni szándékozó,…..
ypsylon Az Unortodoxia napos oldala 2013.03.19 12:41:00
Biztos, hogy nincs más témája az ellenzéki erőknek azon kívül, hogy milyen hibás lépéseket követ el a kormány és hogy orkán erejű széllel érkező márciusi hóvihar miatt elakadtak az utakon? Ez a kárörvendő szőrszálhasogatás persze szerezhet pár újabb szavazatot, de…..
Emesét többedmagával a gyorskocsi utcai fogdába szállították, megmotozták, faggatták, még a gyöngyös karkötője is elszakadt... csakhogy e történetben nem a gimnázium udvarán vagy idilli belvárosi parkban, esetleg kellemes kávézóban barátaival diskuráló, hovatovább…..
mwh 2013.03.19 04:50:52
@Pszt!: naná h az öreg,igazad van! holnap kapom a következő posztot a szellemírómtól,Habony Árpádtól, jól lebuktattál. A nagy ráismerés okozta eufóriában még véletlenül se gyakorolj önkritikát, hisz a sötétségnek árt a fény...
ÖKO Forum Szappanbuborék 2013.03.15 10:32:00
Olyan korban élünk, amelyben a bolygó természetes ökoszisztémájának kötelező védelme, gondoskodás a még meglévő állat és növényfajok, valamint természetes környezetük megóvásáról, bővítéséről fontosabb bár,mint a politika, a politikai, geopolitikai, makroökonómiai…..
Érdemes volna új megközelítésből értelmezni néhány nagyon fontos dolgot, például az állatok megítélésével és a velük való bánásmóddal, bürokratikusabb fogalommal élve rájuk vonatkozó szabályozással, törvényi keretekkel kapcsolatban. Ezért és ennek kifejtésére jött…..
ypsylon y:z 2013.01.19 03:09:46
ludwig. brilliáns elme. kijelentette, hogy olyan dallamokat örökít meg kottafüzetében, amilyeneket előtte még senki, és utánna is csekély eséllyel. a zeneszerzés persze nem versenyfutás, inkább művészet, és mégis igaza lett. természetesen számos kritikusa van, de ezek mind…..
ypsylon étterem 2013.01.18 20:38:07
ennek mi étterme? valami éttermesebbet is lehetne csinálni. doing something more restaurantly. ez az étel étterme? élet a lét terme . kérdés: miért elme ha étterem a lét értelme? kell egy kép!  ..
ypsylon gondolkodás nélkül 2013.01.18 20:19:59
welcome ..