Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mira Cuckold

15 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mira Cuckold Cuckold filmjeim 2014.03.18 20:03:16
Jó hírem van a femdom cuckold fétis /életforma fanoknak.1 hónap leforgása alatt a 2 legnagyobb európai pornó társaság,nevezetesen a 21 sextury és a DDF is felkért engem és páromat 1-1 cum eating cuckold film leforgatására,aminek mondanom sem kell örömmel tettünk eleget.A 21…..
Mira Cuckold Wrestling találkozó 2013.11.18 13:10:22
MARCIUS 7.-ÉN ESTE INDUL A GÉPEM KÖLNBE :) ..
Mira Cuckold Megújultan.. 2013.11.16 15:42:50
Régen írtam ide nagyobb lélegzetvételű bejegyzést,mivel a velem kapcsolatos minden információ és aktuális történés olvasható a facebook rajongói oldalamon ,ahol már közeledünk a 7000 fő felé :) Azonban az elmúlt hónapokban annyi új dolog történt velem,hogy most igyekszek…..
Akik folyamatosan követik az általam vezetett oldalakat bizonyára észrevették,hogy mostanában többet tartózkodok tőlünk nyugatabbra mint Magyarországon..nos erről írnék most kicsit bővebben... Van a régi mondás miszerint senki nem lehet próféta a saját hazájában,úgy vélem ez…..
Mira Cuckold Ökölszex 2013.08.28 11:52:20
Ismét egy bizonyíték ,hogy nem a levegőbe beszélek mikor azt állítom kísérletező típus vagyok... Nemrégiben leforgattam életem első öklözős jelenetét... Mikor felkértek kicsit tartottam a dologtól mert még a magánéletemben sem próbáltam és azt sem tudták megmondani ,hogy…..
Mira Cuckold 2013.08.30 11:13:50
@Lada.:
Az oldalam csak 18 éven felülieknek látható érthető okokból...Adatlapodon töltsd ki a születési dátumod és amennyiben nagykorú vagy láthatóvá válik az oldalam számodra is..
Mint már több bejegyzésemben is megemlítettem ,ma útnak indultam Németországban ahol a Saturnarénában 3 nap alatt 15 show műsort is tartok...Ahogy lenni szokott hajnali kelés,éhgyomorra kávé és már rohanás is otthonról a találkozó helyszínére...A Moszkva téren mondom…..
Sokan sokféleképpen ítélik meg az általam képviselt életstílust és szexuális beállítottságot,de annyi biztos,hogy csak igen kevesen látják tisztán a dolgokat..Legtöbben igen ellentmondásos személyiségnek tartanak,ami abból adódik,hogy az eddig, általuk megismert kategóriák…..
Fiatalság bolondság mint mondják...Ismét nagyot hibáztam..Regisztráltam egy fórumra.. Így elsőre talán nem hangzik durván,pedig a legtöbb ember már tudhatná,a fórum egy igen veszélyes hely,mely galád módon figyelemfelkeltő ,az emberek egyes csoportjait érdeklő témára utaló…..
Mira Cuckold 2013.08.02 16:06:45
Szia!
Köszönöm,hogy megírtad gondolataidat a témával kapcsolatban..
Maximális értelek és egyetértek..

Magyarországon ma az a helyzet,hogy a legtöbb ember már annyira megszokta a "bééégetést",hogy el is felejtette ,nem az az igazi anyanyelve...Mikor jön valaki és el illetve megtéríthetetlenül kitart a saját világa mellett akkor attól megrettennek és mit csinál az állat ha fél...támad...
Megrettennek mert egy teljesen új világgal kell szembenézniük amiről hallani sem akarnak hisz minden szó egy önmagát vállaló szabad embertől csak emlékezteti őket,hogy börtönben rohadnak..
Börtönben melyet maguknak építettek,és melynek falait folyamatosan erősítgetik,egyre nagyobb zárakat szerelnek fel,és elfelejtik,hogy ők szerelték fel a lakatokat,hevedereket így a kulcs is mindig ott van náluk...
Minél több időt töltenek dohos celláikban annál jobban meggyőzik magukat és egymást,hogy a napsütés és a friss szabad levegő valami teljesen természetellenes bűnös dolog..
Kicsiny réseken keresztül megvetéssel lesik a kint járkáló embereket és megpróbálják őket mindenféle torz elképzelést megideologizálva becsalogatni a falak mögé..aki nem jön az pillanatok alatt valódi közellenség lesz..ellenség akivel szemben tehetetlenek...lődözik ugyan a kis krumplipuskájukkal,de ez a kinti embernek inkább csak gyermekded mókának tűnik semmint említést érdemlő veszélynek...
A jó hír hogy egyre többen jönnek rá,zsebükben ott lapul a kulcs és kezdenek kimerészkedni a falakon túlra ahol a kintiek határtalan szeretettel várják őket...
Mikor először lélegzik be a szabadlevegő mámorító illatát egyből tudják soha nem mennek vissza inkább vállalják a krumplipuskás bohócok "kegyetlen" bosszúját...
Hobbi ribanc:Olyan szeximádó lány vagy nő aki minden erkölcsi és társadalmi normát figyelmen kívül hagyva nyíltan felvállalja kéjvágyó,szenvedélyes természetét és a szexuális monogámiára való alkalmatlanságát.A mennyiségnél nagyobb szerepet tölt be nála az újdonság…..
Mira Cuckold Orgazmus rekord 2013.07.21 19:12:33
A péntek éjszakámat az egyik legújabb szeretőmmel töltöttem,aki fejébe vette,hogy új orgazmus rekordot hoz az életembe...Nyilván nem volt elllenemre az ötlet így míg kedvesem otthon szunyókált,mi szexmaratonba kezdtünk... Nem is szaporítom a szót... Megvan az új…..
Sokan láthatták a népszerű videómegosztón a videót mely ezen a linken érhető el: https://www.youtube.com/watch?v=7_pOZ_6KREY A riportot a sokak által ismert botrányriporter Körmedi Gábor forgatta,aki bár a riportot alatt érezhetően elítélendően viseltetik a műfaj iránt,mégis…..
Kétségtelenül sok hasonlóságot véltem felfedezni az úszólány és jómagam között ezért természetesen elolvastam a könyvét és néhány riportot ,róla készült cikket a témával foglalkozó fórumot is megtekintettem.Bevallom nagy megkönnyebbüléssel nyugtáztam a felháborodott…..
Mira Cuckold 2013.07.03 15:03:44
@kara.hun:
"1. Azért merülhetett fel egyesekben, hogy bemocskolja az úszósportot, mert azt, akit pedofíliával vádolt, sokáig nem nevezte meg név szerint, ami nem túl korrekt, mert ezzel sok ártatlan embert is gyanúba hozott. Ilyenek a botrányok. De majd elfelejtik ezt is, pár év múlva már a kutya sem fog emlékezni rá."

Amennyiben valaki egy könyv név nélküli karaktere révén saját tapasztalatok nélkül gyanakodni kezd emberekre ,ott nem a könyv írójával vannak problémák,hanem az emberek gondolkodásmódjával..egy újabb bizonyíték,hogy mennyire manipulálható botrányokraéhes zombiként él társadalmunk javarésze..

"Nem értek veled egyet ott, ahol ezt a "cuckoldizmust" társadalmi szintre emeled. Nem tűnik vicceskedőnek az írásod, vegyük úgy, hogy komolyan gondoltad. Úgy viszont nonszensz.
A többnejűség / többférjűség nagy társadalmi szakadékokhoz vezetne. Nem is tudom, hol olvastam már, hogy nemrég az arab tavasz idején a nők ellen elkövetett erőszakos cselekmények száma az egekbe szökött, és szociológusok arra a következtetésre jutottak, hogy a lázadozó szegényebb rétegben felgyülemlett indulatok szabadultak fel ilyen brutális módon.

Vagyis a poligám arab országokban van egy gazdag réteg, akik birtokolják a javak nagy részét, és akiknek tucatnyi feleségük van, viszont ennek következtében a szegényebb rétegeknek meg nem jut nő, azok ellehetetlenülnek, gyűlnek bennük a feszültségek, és ha betelik a pohár, nőket erőszakolnak meg."

Írásodban a nőkre egyfajta vagyontárgyként utalsz,ami bizonyos országokban igaz,de ez az állapot sokkal természetellenesebb mint az általam említett teljes szexuális szabadság.

"A fordított helyzet (ha egy nőnek van több férje, szeretője) se lenne sokkal jobb.

"az az erkölcsi rendszer ami a monogámiát támogatja és elhiteti az emberekkel ,hogy egy férfi maximálisan képes kielégíteni egy nőt hosszútávon is"

Ez ilyen erővel a nőkre is igaz, a középkorú nőket a velük egykorú férfiak nem mindig tartják vonzónak (vannak kivételek, de nem az a jellemző), egészen egyszerűen azért, mert előbb-utóbb mindenki felett eljár az idő."

Egyrészt vannak férfiak akik valóban nem kívánják a velük egykorú középkorú nőket ,másrészt vannak fiatal huszonéves srácok akiknek pedig pont az érett korosztály a gyengéje...
Azt is érdemes megemlíteni,hogy a legtöbb nő szexuális kisugárzását pont egy hosszú szexuálisan monogám kapcsolat teszi tönkre...
Illetve a nők is hajlamosak elhanyagolni magukat egy hosszabb kapcsolatban ,pont azért mert már lemondtak a csábításról hisz a monogámia mindenekelőtt...
Ettől ez mg természetellenes...
Nem többnejűségről,vagy többférjűségről beszélek írásomban...
Élhetsz egy emberrel teljes érzelmi összhangban szeretetben ,intimitásban miközben a szexuális szabadság is megmarad és együtt élvezitek ki a kínálkozó örömöket...
2012-07-07 Aniya Seki vs Eva Marcu - Highlights by sweetboxing ..
..
Mira Cuckold BDSM 2013.01.27 18:40:17
BDSM (FOGALMAK,TÉVHITEK,JÁTÉKOK ÉS SAJÁT ÉLMÉNYEK)   Számtalan remek cikk és átfogó tanulmány született már a témával kapcsolatban,mégis az emberek többségének a fejében még mindig számtalan téves elképzelés és sztereotípia jelenik meg mikor ezt a szócskát…..