Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Squazee

3 bejegyzést írt és 217 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magát a demokratáknál is szociálisan érzékenyebbnek valló, veterán stand up komikus, Jon Stewart fergeteges kommentárokkal alázta a Comedy Central The Daily Show-jában a konkurens Fox tévécsatorna amerikai elnökválasztási műsorát, akaratlanul is megidézve ezzel gyerekkorunk…..
Squazee 2012.11.10 09:02:50
..
Squazee 2012.10.03 18:59:07
Íme mára bombasztikus politikai csúsztatás. Úgy tűnik, a republikánusokhoz igen szorosan tapadó konzervatív Foxnál jobban rápörögtek a választási kampányra, mint Pataky Attis a sumér-magyar elméletre. Ennek tudhatjuk be azt az abszurdba hajló osztást is, amiben a Fox az Obama…..
Szegasztok! TomLion újra meglátogatott minket, ezúttal a Detective Conan első egész estés anime filmjével. Mivel sajnos nekem kimaradt az egész Decective Conan franchise (melyet persze próbálok majd bepótolni), ezért túlságosan nyilatkozni nem tudok róla, így én is kíváncsian…..
Lord Sugar, az ember, akitől a tévé előtt is rettegek, ma tér vissza az Apprentice cí,mű üzleti reality-ben, amit csak azért nem titulálunk a legjobb valóságshow-nak, mert az a Survivor vagy a The Amazing Race. A műsor egyszerű: egy csapat faszi és egy csapat nő jelentkezik egy…..
A messze legfaszább üzleti reality jövő hét pénteken folytatódik, Sir Alan Sugar újabb adag arrogáns seggfejnek és beképzelt picsának mutatja meg, hol lakik az angolok istene. Ha valaki eddig nem nézte volna a műsort, most is becsatlakozhat, ennél szórakoztatóbb valóságshow nem…..
Sziasztok! Satoshi Kon neve egyáltalán nem ismeretlen az anime rajongók körében hiszen aki látta a Perfect Blue-t vagy a Tokyo Godfathers-t az tudja hogy milyen jól tudja keverni a valóságot a szűrrealitással és thrillerekkel. Ma szintén eme nagyra becsült művész egyik alkotását…..
Szegasztok! "Ezúttal egy olvasónk, TomLion véleménye/kritikája kerül fel ide a blogra, melyben a Detective Conan című animéről és mangáról fog írni részletesen, és amikor elolvastam a kritikáját, úgy döntöttem, ezt mindenkinek látnia kell, mert tényleg hihetetlenül…..
Tavaly a Volkswagen vitte a pálmát a mini Darth Vaderrel, vajon idén mi ütött a legnagyobbat? Melyik az a reklám az amerikaifutball nagydöntője alatt levetített, mintegy 46 percnyi kisfilmből, ami leginkább elnyeri a comment:com legendásan kritikus szemű olvasóinak tetszését? A…..
Köszönjük Feri, megint megcsináltad, ez nehéz, sőt lehetetlen lesz túlteljesíteni! Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Varjú László és Molnár Csaba beköltözött egy-egy avasi családhoz 3 napra, mivel egyik család levélben azzal fordult hozzájuk, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs…..
Squazee 2012.01.25 14:45:14
comment:com A nap képe #2 2012.01.06 14:00:00
Íme az új Tumblr-humor, bár én nem értek vele egyet. A Sherlock Holmes 2 baromi jó dízelpunk akciófilm lett és Az utolsó eset c. novellára utalgatás (lásd Holmes és a svájci vízesés esetét) is stimmelt, Doyle papa meg maga írta le az egyik sztoriban, hogy Holmes kiváló bokszoló…..
Hugh Laurie, a House címszereplője úgy döntött, nyolc évadnyi sántikálás egy életre elég minden normális embernek, ráadásul a sorozat sem annyira izgalmas és sikeres már, mint az első évadokban volt, és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy Laurie angol és rohadtul…..
Arra gondoltam hétfőn, a Snétberger koncert után, hogy nincs az az isten, ami rá tudna venni arra, hogy most egy Barátok közt részt megnézzek, és aztán másnap is kitartott ez az érzés, ezért döntöttem úgy, hogy egy dupla hogyvoltot rittyentek majd szerda délelőtt, és nem tudtam,…..
Holnap lesz az első Kennedy gyilkosság évfordulója, ami azt jelenti, hogy valaki ismét késztetést érez arra, hogy feldolgozza az estet valamilyen új keletű dokumentumfilmben. Idén a National Geographic szakértői alkották újra a 48 éve történt merényletet JFk: The Lost Bullet…..
Szegasztok! Mint tudjuk, az otakuk nem csak, hogy nem lehet velük normálisan beszélgetni, fanatikusan védik kedvencüket (amik általában fanservice vagy hype anime), de sajnos egy nagy részük, főleg Magyarországon, meg vannak győződve arról, hogy ők tökéletesek, és annyira cool…..
90 Megdöbbentő hőshalálok 2011.08.05 07:30:00
Legújabb összeállításunkban azokról az időkről lesz szó, amikor még nem mészároltak le egész iskolákat az aktuális sztármesefilmben. Akkoriban még az akciódús filmsorozatokban sem folyt patakokban a vér, nem beszélve a régi ismerőseinkről. Ha közülük bukta el valaki a…..
90 Daft Punk - Around The World 2011.06.24 20:00:00
Év: 1997 Nemzetiség: francia A közös nevező, amelyet mindenki szívesen hallgatott meg akárhányszor, legyen popzenés, rocker, vagy épp technós. A módunk pedig meg is volt rá, mert ott figyelt a European Top 20 élén hosszú-hosszú ideig, sőt a szemfülesebbek azt is…..