Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balogpeti

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tibor rendelt egy távirányítót, aztán várt. Nem jött meg. Tovább várt. És még mindig várt. Aztán, megpróbált érdeklődni. Amikor ez sem járt sikerrel, (le)értékelt a Facebookon. Innentől aztán végre lett látszatja a próbálkozásainak, nem is akármilyen, köszönhetően a webshop Facebookját elég érdekes…..
balogpeti 2017.10.28 22:10:27
@MrZed001: En pedig, hogy egyensulyt teremtsek, csakazertis ettol a KFT-tol fogok taviranyitot rendelni, sot, ha meghallom, hogy valakinek ilyesmi kell, akkor rogton oket ajanlom. Tovabbmegyek. Bar nincs is szuksegem taviranyitora, holnap feladok 2 db. taviranyitora rendelest, es mellekelten leirom, hogy az sem baj, ha kesve, vagy egyaltalan nem is kuldik el. Ugyanis utalom az ilyen nyavalygokat. Ha ennyire fontos neki a problemaja, (marpedig latjuk, hogy igen), akkor igenis menjen oda, azt intezze el ferfi modra...
balogpeti 2017.10.30 11:44:57
@commentes nikk: De mint korabban irta valaki, a negativ reklam is reklam.
Es milyen igaz. Megneztem a neten a ceguket, es nagyon sok termeket tenyleg a legjobb aron forgalmazzak. No, peldaul en a budos eletben nem lettem volna a kuncsaftjuk ezen poszt lekozlese nelkul, mert en egy eleg maradi gondolkodasu egyen vagyok netes vasarlas teren, inkabb szemelyesen inteztem ezeket. De most, hogy ramentem az oldalukra, tudom, ha legkozelebb kell valami, akkor itt is megnezem. Es ne jojjon senki azzal, hogy egy ilyen mocskosszaju embertol hogyan kepes valaki rendelni.
Amennyiben majd ez velem kapcsolatban is igy lesz, akkor onnantol hanyagolom oket, illetve majd akkor itt is el fogom sirni a sztorimat, hogy milyen fereg ez a Harkaly. (Ez az utolso felmondat csak vicc volt, mielott megint lebasznak itt a nagy megmondoemberek)
balogpeti 2017.10.31 15:54:48
@Xezs6: Ne ertetlenkedj, azert jelenik meg most itepgolab helyett balogpeti, mert 2 szabadnapom van, es a kedvedert nem utazom be a munkahelyemre. Oda, ahol atlagosan 1 vagy ket focimeccset is nezek (legalisan, nem titokban), egy munkanapomon, es emellett az egyik legtobb bevetelt termelo alkalmazottja vagyok a cegemnek...
De a kerdesedre mar korabban megirtam a valaszt, csak iras elott olvasni is kellene...
Olvasónk talán kicsit túlérzékenykedte a mobilszolgáltatójánál átélt eseményeket, mert végül is nem megverni akarták, hanem egy kedvezőbb ajánlattal megtartani, de ettől még a végkövetkeztetései megfontolásra érdemes felvetések. Arra rákérdezünk, hogy oké-e, hogy 8 napot kell várni a…..
balogpeti 2017.09.11 21:19:31
@eßemfaßom meg áll: En bizony korrumpalhato vagyok (ha az a szoke nonemu) Mondjuk eleg sokat kell pofaznom a szolgaltatasaert...
"Jó sorsom oda vezényelt, mert valahol fenn úgy döntöttek rólam, hogy a Ferencváros legyen az életem." - Albert Flórián mondta ezt annak idején. 2011. október 31. óta nincs közöttünk a Császár, Magyarország egyetlen aranylabdás labdarúgója. A Szegeden, Nyírbátorban és…..
balogpeti 2013.03.19 08:41:05
@Naaaa!: Ez a beirasod kb olyan szintu volt, mintha meghalna egy kozeli szeretted,a pap a temetesen szep beszedben meltatja a jo tulajdonsagait, erre vki a gyaszolok kozott csak megjegyzi, hogy ok,de a csaladodban a Joska bacsi, meg a Mari neni meg megjobb dolgokat csinalt eleteben. Nem ertem , hogy miert kell mindenhol az ilyen fanyalgoknak megnyilvanulniuk.(vszinuleg nincs egy tarsuk az eletukben)
Plágiummal vádolják Radics Gigi Úgy fáj című számának dalszerzőit, mivel a szám állítólag nagyon hasonlít a román énekesnő, Paula Seling Timpul című, 2003-as slágerére. A Huba Kelemen–Jack D. Elliot–Jánosi hármas által írt magyar szám a vádak szerint hangulatában…..
Ez nem tartott sokáig, újra a zsidózó magyarok pártján az MLSZ. Újra lehet focipályán az ellenfél himnuszát kifütyülni, hátat fordítani és letolt gatyával mocskoszsidózni, kicsit mussolinizni, indulavonatozni. Újra lehet palesztin és iráni zászlót magunkra ölteni, hiszen…..
Van abba némi gyomorrontás érzés amikor egy fejlődő és elméletileg demokratikus országban feljelentik az online újságok híreinek kommentelőit. Na nem mondom, hogy ez nem szánalmas egy picit, de viccesnek sem nevezném. Valahogy fenyegetve érzem magam, az meg olyan kellemetlen a szabad…..
balogpeti 2013.02.09 11:53:00
@Pepibubó: Ok, akkor kezdjuk: Pepibubot szemelyesen ismerem, rendszeresen ad kolcson penzt uzsorakamatra,ami persze buntetendo. Ebbol el olyan fenyesen, nem a fizetesebol.
balogpeti 2013.02.09 11:55:28
@Vitéz László: Te idiota Vitez L.!
Szimpatizalok a Fidesszel, de a kommentemet nem Papcsakra irtam, hanem barmely szereplore. Tudsz szoveget ertelmezni, vagy csak frocsogni tudsz? Megegyszer kell mondanom:IDIOTA
balogpeti 2013.02.09 12:11:47
@Mercel: Vegre egy normalis hangvetelu kommentelo!
Ertem amit gondolsz, van is reszigazsagod szerintem, de azert az, hogy nulla joga legyen, az eros.
Mi a kulonbseg, (lesarkositva a dolgot, hogy ertheto legyen),ha kiallok egy transzparenssel, hogy X.Y. politikus konkretan ennel es ennel a cegnel enyyi es ennyi penzt lopott el. Teljesen jogosan beperelhet, ha pedig nem tudom igazolni az allitasomat, a birosag nem kicsit megbuntet, jogosan. En az elvrol irtam, a konkret esetben nem tudom, hogy az ugy a hatar melyik oldalan van. Csak azt irtam, hogy letezhet olyan eset, hogy akar csak elvbol is probalok perelni.
Az állam létének, működésének vannak deklarált céljai. Ezekre biztosít alapvető jogokat, és azokból következően kötelezettségeket vállal. Számosat ezek közül nem tud teljesíteni. Ilyen a lakhatás joga is. Itt az állam mulaszt. De ezek a kötelezettségei attól még…..
Orbán hallgat, helyette Blatter oszt ki néhány sallert és kokit náci gyermekeinknek. Még több zártkaput! Egymás után kapja a jól irányzott, csípős tockosokat a meglehetősen megzavarodott, low-rider értelmi színvonalú magyar futballnáci, meglehetősen elszaporodott parazita…..
balogpeti 2013.01.17 19:48:43
Na ide figyeljen "kedves" blogolo!

Csak azert regisztraltam, hogy felhivjam figyelmedet a szokasos tevedesektol hemzsego irasod hibaira.Aki a Cosma ugyet tragikus diszkoBALESETnek irja le, az (mint mar szamtalanszor bizonyitottad) vagy egy szellemileg fogyatekos, vagy egy kommentgyujto provokator lehet csak, de hat tudjuk, hogy te minimum az utobbi csoporthoz tartozol.
TV-szekhaz:Az ultrak mogott allo Fideszesek...Megint frocsogsz gyulolkodve a jobboldal ellen, de persze te szelsojobbozol.(erdekes modon a baloldali bizonyitott buncselekmenyek teren nagyon kussolsz...)
Alapveto viselkedesi normak szerinted a mas tanyerjaba nem eszek, nem fingok... Hat erdekesek a te alapveto normaid.
Szerinted a jelenkor rasszista szurkoloi 20 evesen kezdenek meccsre jarni (10 evesen nem alakul ki, majd 10 ev mulva kezdenek meccsre jarni)...
Idiota!A szurkolok nagy resze legkesobb 15 evesen mar elkotelezett rajongoja a csapatanak, de a legtobbunket kisgyerek kora ota vitte az apja meccsre.(en pl. 10 eves korom ota jarok meccsre)
"Ezek a szurkolok haragra gyuloletre epitkeznek"...lasd meg Jobbik szavazoi...
Hulye vagy?Parhuzamot vonsz, majdhogynem egyenlosegjelet teszel a szurkolok es a Jobbik koze???(megjegyzem, sok dologban tenyleg nem birom a Jobbikot, de bizonyos dolgokban viszont csak ok szolalnak meg!!!Es egyebkent ezerszer inkabb kivanom a Jobbik kormanyzasat, mint a baloldal es liberalis oldal barmelyik szereplojet)
Azt mondod, jelenleg a "naci"kormanyunk jutalmazasi idoszaka van a stadionepitesek teren.Vegre egy kormany, aki a sportbol nem kivonja a penzt, hanem sosemlatott mertekben tamogatja a sportot, epiti a tornatermeket, stadionokat, de a te "liberalis Fideszgyulolo " szemuvegeden at ezt igy latod...
Megemlited a "rasszista" Bayer Zsoltot, aki egyebkent teljes joggal kikelt a c.ganysag bunozo resze ellen(persze ti ezt ugy jajongjatok, Europa fele, hogy kikelt a ciganyok ellen), de te nem vagy ilyen, te nem altalanositasz a szurkoloinknal...
Dicsered Csanyi szamlazasi otletet, fizessenek ezek a nacik.Amig nem jott a buntetes, addig semmi lepes nem volt.Es tudod miert? Azert mert a (tenyleg elitelendo)cselekedeteket olyan kicsi resze kovette el az egesz stadionban, hogy az izraeli csapat vezetese meg sem emlitette a meccs utan.(gondolod, ha a stadion zugott volna a mocskos zs.doktol, akkor ezt szo nelkul hagyjak??na ne rohogtess)De teszek neked egy ajanlatot.Menjunk ki veletlenszeruen Europaban BARHOL 10 olyan meccsre, ahol van legalabb 5000 szurkolo, vigyunk magunkkal egy mobilt, es ha a 90 perc alatt az ottani Bkozepben nem tudok kesziteni rasszista megnyilvanulasokat legalabb 8 meccsen, akkor a kovetkezo nyilvanos hazai Vb selejtezo elott a kezdokorben leszoplak, de ha igen, akkor vallald, hogy ezt te teszed meg valamelyik vezerszurkoloval, mert nekem nincs hozzad gusztusom.
Es meg egy, betettel utcai szurkerekrol videot.Hanyat linkeljek be ennel 100 szor rasszistabbat cseho-bol, nemeto-bol, angliabol????
Es a temaval kapcsolatban meg el sem mondtam a velemenyemet,pedig lenne mit.
Viszont ha mar megadatott neked az a lehetoseg, hogy ilyen feluletet kapsz, akkor hasznald esszel, ne frocsogve, es ne hemzsegjen az iromanyod a hulyesegektol, mint amikrol itt irtam!
Es ebben a temaban barmikor kiallnek veled egy szemelyes vitara, ne szarj be, nem egy ultra vagyok, aki biztosan szivesen pofan vagna, hanem eszervekkel szeretnelek felpofozni.