Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Cettina_

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Polaris Születésnapi geocache 2019.04.20 17:13:33
A családom egy nagyon eredeti, sok munkával és műgonddal elkészített ajándékkal lepett meg az 50. születénapomra: egy saját, személyre szóló, rejtvényes geoache-t készítettek nekem. Jucus csinálta magát a ládát – úgy formázva és kifestve, hogy egy pokémont (konkrétan egy Weepinbellt) formázzon. A…..
_Cettina_ 2019.04.24 11:07:03
A blogom hűséges olvasói emlékezhetnek arra, hogy annak idején Lea (a nagyobbik lányom) egy évet töltött Amerikában cserediákként. Egyszer egy április elsejei poszt keretében pedig Annát is elküldtem egy évre Afganisztánba, de ez az utazás nem történt meg a valóságban (noha…..
Parádésok, szervezők, résztvevők! Immár huszadik alkalommal döntöttetek úgy, hogy egy kulturálisnak hazudott, a szabadságjogok alapvető félreértelmezésén alapuló, teljes mértékben kontraproduktív, a hazai szexuális kisebbséget alkotó emberek nagyobb részének elemi…..
_Cettina_ 2015.07.13 13:12:36
@savrola: Na és hogyan, honnan szerez gyereket? Szalmából bábozik? Örökbefogadásnál helyesen az egészséges férfi-nő= apa - anya kapcsolatokat részesítik előnyben, nem az egyneműekét.
Ma az évszakhoz képest egészen jó idő volt – ez nagyjából annyit jelent, hogy nem esett az eső.Reggel még vidáman sütött a napocska, így elhatároztam, hogy ennek örömére elmegyek geocachingelni.Ezúttal ráadásul Jucust is sikerült rávennem, hogy kísérjen el.A napsütés az…..
Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint „Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti…..
A Belügyminisztérium számításai szerint ma délután behozhatják a Bírságolási Főosztály lemaradását. Egy 50 kilométeres sebességkorlátozó KRESZ-tábla és egy trafipax kihelyezésével készült a minisztérium a mai Forma-1-es futamra a Hungaroringen.  Nyilvánvaló, hogy a…..
Az elmúlt napok eseményeit elnézve sok minden eszünkbe juthat a polgárháború szélén táncoló Egyiptomról, legkevésbé talán a béke, és a barátság. Pedig mint Timi beszámolójából kiderül, belülről teljesen másképp néznek ki a családi emberi kapcsolatok, mint a jelenlegi…..
Mandiner blog Együtt külön 2014 2013.01.17 16:31:00
Magyar Szocialista PártDemokratikus KoalícióLehet Más a PolitikaEgyütt 2014Haza és HaladásSzolidaritásMillaNegyedik KöztársaságMagyarországi Szociáldemokrata PártSzövetségben Együtt Magyarországért PártSzabad Demokraták SzövetségeFodor Gábor leendő liberális pártjaBokros…..