Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csáknorissné

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajdu Melinda  - egy gondos grundkertész ismeretterjesztő írása Életem nagyobbik részét úgy töltöttem, hogy a katicabogarakról csupán igen felszínes ismeretekkel rendelkeztem. Azt persze tudtam, hogy van kétpettyes katica meg hétpettyes katica, sőt még valami négyfoltos szerecsenkata is rémlett. Ha…..
Csáknorissné 2016.06.21 15:42:29
Olvasónk az Oázis Computert szidja nagy hévvel, de egyáltalán nincs igaza. Tanácsadóink pontosan leírják, hogy miért járt el teljesen jogszerűen a cég. A szabályozás egyértelmű, úgyhogy érdemes megfontolni, mielőtt áfá-s számlát kérünk a gyereknek rendelt Legóról vagy a nagypapa fúrójáról. Kedves…..
Csáknorissné 2015.10.15 16:44:40
@atpijkamo: Ha étterem részére veszi, megteheti, hogy élelmiszert, és/vagy tisztítószereket is vesz áfá-s számlára. ha kifogytak éppen, nem várják meg a későbbi szállítást.
Csáknorissné 2015.10.15 16:50:37
@atpijkamo: Bocs, de ismered a raktárkészletét, vagy az étterme helyét az illető vásárlónak?
Nem kell mindjárt a rosszra gondolni. ;)
Valami hiba csúszhatott Magyar Úszó Szövetség számításába, mert Budapesten biztosan elfelejtettek szólni az összes uszodának és strandnak, hogy legyen ingyenes a belépés a Magyar Úszás Napján: Valamennyi megyeszékhelyen és más, kisebb városokban is ingyen nyitják meg…..
Csáknorissné 2013.06.25 15:16:10
@ancsur24:
Az sosem volt ingyenes, csak vettél egy általános belépő karszalagot és az mindenhova jó volt.
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Csáknorissné 2013.06.18 14:58:13
@230e:
A végén még sírva fakadok!
A piros az ángilusoknál is piros, vagy nem?
A dühös gesztus meg nem számít, sem az, hogy vészfékezésnél esik kel majd minden álló utas.
Csáknorissné 2013.06.18 15:40:16
@230e: Majdnem elütötte a csajt és még neki állt feljebb.
István egy újabb magyarosan kivitelezett gigaprojektet buktatott le pusztán egy utcán végigsétálva. Az FKF ugye 20 év késéssel bevezeti a szelektív kukákat, amikről sajnos lemaradt az értelmezhető felirat, így a bennszülötteknek kell kifesteniük: Az megvan, hogy miután a…..
Gábor saját hatáskörén belül indította be a párbeszédet a joszaki.hu-ról kinézett mesterrel, de törölték az értékelését: A joszaki.hu oldalon kerestem mestert. Az oldal azért volt vonzó számomra, mert lakóhelyhez közeli mestert ajánl, az oldalon meg lehet nézni a mester…..
Hiába derülnek ki a sorozatos mutyik az állami földpályázattal kapcsolatban, sem a kormány, sem a Fidesz, sem a Nemzeti Földalap nem gondolja azt, hogy bármilyen probléma lenne. A csókosok jól járnak, a többiek sorsa meg kit érdekel. És hogy minden biztosan rendben legyen, a nyomokat…..
Úgy látszik nem lehet elégszer megírni, hogy minden feliratot laborelemzéssel érdemes megvizsgálni fizetés előtt, mert így járhatnak, mint Dóri: Az alábbi képet lőttem ma a SPAR Mester utcai áruházában. A sajt amennyire látszik, mozzarella, nagyjából 20 deka. Éles…..
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
Csáknorissné 2013.05.29 14:30:13
@Páneurópai Harci Kos:
Mennnyen az Okszigén a jó büdös fenébe!!!
Azt senki nem veszi észre, hogy az egyik óvónő azt mondta, hogy kevesebb a baja mint a többivel? Lehet, hogy az az óvónő már nem is ott dolgozik, mert nem eléggé kirekesztő?
Lacxox fotója a bizonyíték, hogy már iskolába sem kell járni az alapvető matematikai műveletek elsajátításáért. Lehet, hogy csak kifogytak a nemakciós árcédulából, nem kell rögtön rosszra gondolni. Ezt most lőttem egy CBA-ban; gondoltam, aranyos.  Rövid fejszámolással…..
Csáknorissné 2013.05.25 11:31:55
@Xezs: dehogyis! :D
Csak azt nézik figyelünk-e. :D
A Spar rekordidő alatt kinyomozta, hogy tényleg leköcsögözték naiv ügyfelet egy üzletükben, úgyhogy megtették a szükséges lépéseket: ..
Csáknorissné 2013.05.24 11:18:30
@nandika68: Csak nem te vagy az akit kirúgtak, hogy ennyire sajnálod?
Aki nem odavaló annak mennie kell.
Biztosan nem szerették a munkatársai sem.
Tegnap köszöntöttük a Budapest Airport új fizetős poggyászkocsijait, erre most olvasom, hogy egy hete megnyílt a fapadosoknak épített gigakonténer váró is. Az eső már a télire felállított sörsátrakba sem esett be, de ez már következő szintű technológia. Leülni ugyan…..
Csáknorissné 2013.05.23 10:15:16
@zsiráfffff: Eeeez tecccik!!!
Hazai ízek???? :D :D :D
Naiv ügyfél fia megelégelte, hogy 5 hete várja a hivatalos bocsánatkérést a CBA-tól, miután lopással vádolták édesapját. Emailben az alábbi üzenetet juttatta el nekik: Tisztelt CBA,Családom rendszeres vásárlója a  szám alatti élelmiszer üzletüknek és mélységesen…..
Kristóf egy kiszakadt csomagolású szeletelt kenyeret cseréltetett másikra egy Sparban, ami az indokoltnál mélyebben felkavarta a személyzet lelki világát: A mai napon (2013.05.18, szombat) egy nagyon kulturálatlan eset történt velem a Wesselényi utcai 4-6-os megállónál…..
Csáknorissné 2013.05.22 11:37:49
@igi1: nehéz, pakolgatni, hajolni, neked nem 1 árut kell kipakolni, hanem naponta 10-et, 15-öt.

Üdítőket pl. emelgetni, ládákat emelgetni, zöldségeket pakolni, tejeket...

ha asszed, hogy olyan könnyű meló, egy kicsi abc-be 7 ember is kevés erre, amellett még, hogy a pénztárba 2-en vannak

folyamatosan jön az áru, mindig van munka

Örülj, hogy neked van munkád. Sokaknak nincsen!!!
Csáknorissné 2013.05.22 11:42:57
@igazságos: :D
Én @igi1 -nek írtam, de mindegy.
Lehet, hogy én gyökér vagyok, de próbáljon meg egyetlen növény is gyökér nélkül megélni.
Legyen szép napod! :)
Tamás szerint nem különösebben izgatja a MÁV-ot, hogy egyes utasaik nemcsakhogy tudnak olvasni, de még a menetrendet is képesek értelmezni. Bár interneten nem jelölték pótjegyesnek, gond nélkül hozzácsapták a 355 forintos gyorsvonati felárat egy mezei járat…..
Csáknorissné 2013.05.21 14:21:40
@M_R: Vannak akik mindig azt nézik, hogyan nem lehet megoldani egy problémát! Én nem közéjük tartozom. :D
Kedvenc visszatérő termékbemutatós vállalkozásunk eljutott arra a szintre, hogy már a beígért állapotfelmérő vizsgálattal sem veszik el az értékes időt a mágnesterápiás biomatrac bemutatása elől. Nem mintha a hőkamerás vizsgálattal sokra mentek volna... 2013. április…..
Minek kimenni az ügyfelek közé, amikor azok be is tudnak jönni? Lajos kis híján belecsúszott az ebédidőbe, mert már fél órával előbb sem nyitották rá az ajtót: Mai nap jártam a 22.-ik krerületi Okmányirodában Személyi igazolvány cserélni lejárat miatt. Mozgáskorlátozott…..
Csáknorissné 2013.05.17 14:00:36
@Lajos57: Akkor is odafigyelnének ha 10 perc lenne 100 Ft, és ha a saját zsebükből kellene odaadni. Egyszerű, nem? és nem kellene adminisztrálni sem a kifizetéseket :D
Vélhetőleg a jelenség nem kirázólag a címben említett láncra vonatkozik, hiszen minden import déligyümölcsöt agyonkezelnek, hogy ne rohadjon szét, amíg ideér, és jobban nézzen ki, mint amikor leszedték. Erre a citromra viszont rá is írták: A Penny Marketben megvettem 3 db…..
Csáknorissné 2013.05.15 15:51:05
@vénszivar: Jó kérdés!!!
olvasgasd csak a leírásokat, mert kénytelenek leírni, hogy mit tartalmaz.
A Norbi Update sója pedig csak 50% rendes sót tartalmaz :D
Csáknorissné 2013.05.15 15:59:53
@vénszivar:
Nézzétek meg, hogy mi van a dobozra, vagy a zacskóra írva. Érdemes!
Norbit, meg csak elrettentésül írtam. :)
Csáknorissné 2013.05.15 18:57:12
@vendriner aladár: az a nagy divat ma, hogy asztali só az kálium-kloridot tartalmaz, ami nem egészséges, így a sok debil betódult hozzánk a patikába, hogy vegytiszta nátrium-kloridot vegyen. Mivel mindenki kapott így hamarosan hiány lett és senki nem kapott ezután, de gyógyszerkészítésre sem lehetett felhasználni, pedig infúziók és egyéb fontos készítmények elemi része. A következmény az lett, hogy senki nem kaphat 1 grammot sem, aszkorbinsav dettó ugyanez.
Akkor nézd meg ezt a filmet és olvasd el a hozzávaló információt:
mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/tudomany/egeszseg/mergez-etelek/1557-papp-lajos-beszel-a-kaliummal-mergezett-sorol
A Dr. Rose Magánkórházban biztosra vették, hogy nem találnak semmi komolyat, ezért az orvos sajátos módon próbálta oldani a feszültséget. A viccből lekövérezés sokkja után viszont naiv ügyfél egyre hülyébbnek nézve érezte magát: Kedves Internet Népe! Eljött megint az…..
Úgy tűnik, kormányunk nem elégszik meg az eddigi intézkedésekkel és a statisztikai másképp számolást sem tartja elegendőnek, így további lépéseket kíván tenni szaporodásunk érdekében - demográfiai programot indít az év második felében, "ha a gazdasági növekedés ezt…..
Csáknorissné 2013.05.09 10:08:44
@nyuggernyúzó:
" Az nem megy, hogy x évig dolgozunk, majd utána napi 8 óra tévézés jön és várjuk a nyugdíjat."

Mondd ezt annak, aki 60 éves korában már bottal jár és minden baja van, mert a környezetszennyezés, a rossz élelmiszerek a szervezetének az ellenállóképességét teljesen tönkretették.
A trafikos lenyúlásról, átverésről sokan írtak. Most arról, hogy ez hogyan illeszkedik a Fidesz fasiszta fordulatába. Figyelem! Nem nácizmusról beszélek, hanem a fasizmus klasszikus – olasz, spanyol, portugál, Horthy-féle – korporatista formájáról. A feladat: a társadalom…..
Az ének iskolája egy olyan műsor, amit néhol nagyon lehet szeretni, máskor meg legszívesebben Gencsapátiig szaladnánk idegességünkben tőle. A Tv2 megint megcsinált egy felemás műsort, amiben a giccs, a cukiság, az őszinte viselkedés és műmájerkedés keveredik másfél órán át,…..
Csáknorissné 2013.04.22 14:24:05
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Mondd kedves mi egy műsort néztünk? :D :D :D