Regisztráció Blogot indítok
Adatok
attila.szabo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felismeri a kedves olvasó, hogy mi látható a képen? Ha esetleg ismerős, de nem tudja honnét, akkor eláruljuk, ez egy Árpád-sávos címer. Tudják, aminek a használata az MLSZ legutóbbi közleményének értelmében labdarúgó-mérkőzéseken a továbbiakban tilos. Akinél esetleg…..
Nem nagyon kedvelem a politikát, épp ezért az év elejének válogatottunkat, illetve annak szurkolóit érintő eseményeit sem szeretném ilyen szempontból megközelíteni. Alapvetően a betiltás, mint problémamegoldás tematikája izgat, hogy valójában drasztikus, de a gyógyuláshoz…..
attila.szabo 2013.01.17 14:21:07
@those with loaded guns: Bármilyen zászló kitiltása nonszensz. A zászló csak egy zászló. Ha rá van írva egy drapira, hogy gyilkold a hollandot, az már más kategória. Az utcán is egyedül sétálgathatsz akármilyen zászlót lobogtatva, maximum kreténnek tartanak. A másik oldal: mi a fenét keres egy Nagy Magyarország szimbólum egy válogatott meccsen (ás akármilyen NB I-es meccsen) 2013-ban? Mit akar ez jelenteni? De jó volna egy országban élni sok millió szlovákkal, románnal? Aki ilyet bevisz, azt én kreténnek tartom. Azokról, akik ilyeneket kifeszítenek mindig az jut eszembe, hogy valahogy így kéne szurkolniok: "Hajrá magyarok(/Fradi/Diósgyőr/bármelyik)! Bárcsak velünk élnétek románok, szlovákok!"
attila.szabo 2013.01.17 14:23:06
@attila.szabo: Mondjuk az tök jó lenne, ha lenne tengerpartunk, csak sajnos akkor is ugyanannyit kéne utazni oda :S
Szurkolónak márpedig a lelátón a helye. De ha mégsem, akkor fotel. (Gy.k.: Itt lehet kommentekben társalogni csak úgy.)..
attila.szabo 2013.01.17 00:44:36