Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lebegő levegő

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ras2 Tanévnyitó iskolasirató 2013.08.31 22:48:26
Pusztuljatok bilincses iskolák! - mondta a költő (igaz, felkiáltójel nélkül), s most úgy néz ki, felerészben teljesül ifjúkori kívánsága: az iskola pusztul, a bilincsek maradnak. Orbánék sok gazemberséget követtek el, de a legnagyobb gaztett valószínűleg ez, amit az iskolával…..
lebegő levegő 2013.09.01 15:57:22
@stanci: soha nem előzött meg a magyar oktatás semmit... ezek mind mítoszok, maximum az afrikai, mongol és kubai elvtársaknak volt az kiváló, ami itt volt. :D De csak nyomjad a süket dumát és hazudozz magadnak, sírd vissza a 70-es évek nagy sikereit :D Akkor rend volt ám! És erkölcsi tartás... :D Igaz, hogy besúgók és hóhérok irányították, de neked ez most a Példa, az Aranyokor! :D A nyugattól és a fejlett oktatástól akkor is épp oly távol volt ez az ország mint most, talán 10 évvel közelebb...

Magyarországra meg pont jó amit Orbánék csinálnak, ha nem lenne, akkor már rég az utcára mentek volna az emberek. A házmesterek és besúgók eltűntek, most majd jönnek a rendőrök, a vegzálások. Tudod mit kívánok neked? Hogy a te gyerekedet szivassa majd elsőnek az iskolarendőr! :D Remélem majd attól érzed, hogy REND van :D

Komolyan...rossz vicc ez az ország, erkölcsi és morális nullák papolnak melldöngetve erkölcsről, röhej. Dehát... mindig is ez volt itt, ezért is volt az egyetlen reális alternatíva mindig az emigráció, ahogy most is.
1. ábra: Végtelen hosszú idejű Univerzum Egy klisészámba menő klasszikus szerint "az élet olyan, mint a motor: ha nem megy, be kell rúgni". Ez a cikk arról szól, hogy az Univerzum nem ilyen és nem feltétlenül kell berúgni. Az egyik legnépszerűbb érv isten mellett az ú.n.…..
lebegő levegő 2013.09.01 10:44:08
@midnight coder: A Föld meg lapos. Boszorkányok léteznek. Isten ott van a felhők felett. És baktériumok nem léteznek! :D Oké tudom, holdraszállás sem volt, a kvantumfizika sincs. :D De Isten az örök! Főleg mert az emberi ostobaság táplálja a létét ami mint tujuk szintén örök :D
Egy Twitteren terjedő fotó szerint forr a tenger a Fukushimai atomerőmű környékén. Így már tényleg nehéz lett volna tovább titkolni, hogy a sugárszennyezett víz a tengerbe kerül:   Két éve folyamatosan szivárog a radiokatív talajvíz a fukusimai atomerőműből –…..
Ócska beruházás Ócsán devizahiteleseknek   Meglepően rosszul sikerült az ócsai kormányzati beruházás. Az eredeti elképzelés szerint 500 jó minőségű házat kívántak felépíteni mintegy 5 milliárd forintból, végül azonban csak kevesebb mint az ötöde, összesen 80…..
A napokban több cikk is olvasható volt a médiában, amelyek arról szóltak, hogy húszéves csúcson van a magyarok foglalkoztatottsága. Első hallásra azt gondolhatnánk, hogy jó úton van a Fidesz egyik legfőbb ígérete, azaz hogy tíz év alatt egymillió új munkahelyet teremtenek. A…..
Az iszlámban a szüzesség nagy kincs. Annyira, hogy sokan ölni is képesek érte. Mohammed próféta legalábbis mindenképp, ahogy az életéről szóló elbeszélések ezt büszkén megéneklik a vallás szerves részét képző hadithokban. (Pld.: 1, 2, 3, 4, 5, stb) Talán nem meglepő,…..
A kommunista titkosszolgálatok fennmaradt dossziéiban számos évtizedeken át tartó üggyel találkozhatunk. Ilyen a külvárosi fiatalokkal foglalkozó papok, a Regnum Marianum mozgalom (másként a regnumosok) megfigyelése.E közösség ellenőrzését, hivatalos szerveződésük felszámolása után, még az ÁVH…..
lebegő levegő 2013.08.29 08:25:54
A közoktatási törvény legújabb változata szerint jövőre a hároméves gyerekeknek kötelező lesz napi négy órában az óvodai foglalkozáson részt venni, tekintet nélkül arra, hogy hároméves korban a kicsik még nagyon különböző érettséggel rendelkeznek. Hívjuk ezt a…..
lebegő levegő 2013.08.28 22:07:45
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Te is biztosan sokat jártál hittanra, ezért lettél ilyen keresztényi.
Mielőtt önéletrajzokat kezdünk elemezni és fizetéseket latolgatni, fontos letisztázni, hogy mitől lesz ütős egy önéletrajz. Látva több, mint 1000 önéletrajzot, látszik, hogy az emberek mennyire különbözően kommunikálnak a CV-jükön keresztül, és ezzel mennyire különböző…..
Amikor ezt hallom egyből a pisztolyomhoz kapok. És hát hallom, egyre sűrűbben hallom, bár az is igaz, hogy egyre kevésbé tudom már követni, hogy akkor most ki is a bolsevik, ki a mensevik, az eszer, a satöbbi. "Demokratikus ellenzékezik" a politikus, na jó, neki ez munkaköri…..
„Kívánunk nektek sok szabadságot, mi rendben vagyunk.”kiáltotta a mikrofonba némi éllel a quimbys Kiss Tibi a Tranzit Fesztivál közönségének. Ebben a mondatban tökéletesen összefoglalódott mindaz, ami hiányérzetem volt a három napos kőszegi tartózkodásom alatt. Fesztivál a…..
lebegő levegő 2013.08.27 21:29:07
@♔bаtyu♔: "Na igen, lehetett volna összeszarozni pld. egy feszületet és felléphetett volna pár zenélni nem tudó, ám annál provokatívabb vérlibsi banda is."

Pont úgy beszélsz mint a legótvarabb kommunista gennyládák a rendszerváltás előtt... hánynom kell tőled elvtárs. Bár a komcsikat ma épp mélynemzeti-mélykeresztény tulkoknak hívják, mind ott pucsít a templomban az első sorban, de ha komenizmus lenne, akkor ott menetelne május elsején szintén az első sorban. Magadra ismersz? :D Tuti nem, annál te butább vagy...
                                        Az a rohadt internet mindent megjegyez! Szeretném egy apró tényre felhívni minden hozzászóló, minden olyan pártvezető figyelmét is, akik most…..
lebegő levegő 2013.08.27 14:06:34
@miskabá: "Sajnos itt is az jön ki mint az élet sok más területén, hogy az elkényeztetett, végtelenül egoista ifjú generáció képtelen beilleszkedni, alkalmazkodni, visszavenni a tempójáából, mert soha nem a közüs érdeket nézi, hanem csak saját magát"

Bezzeg az önfeláldozó, bölcs és szerény idős nemzedék micsoda szép világot hagyott ránk! Öröm benne élni minden rohadt nap!
A Dúró-Novák házaspár saját gyermekét használja politikai haszonszerzésre Ma már közhely, de könnyebben jut el az információ a társadalom széles rétegeihez, ha kisgyerek, kutya vagy hiányos öltözetű nő is megjelenik az üzenet átadásának folyamatában. A politikai…..
lebegő levegő 2013.08.27 12:37:42
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: senki nem szólt bele. Tanulj meg szöveget értelmezni.

@Kara kán: ha egy LMP-s képviselő vitte volna be a gyerekét, akkor már itt vernéd a nyálad, hogy mocskos szingli, meg rohadt libsi munkamániás, vagy akármi... szánalmas vagy.

Szerintem eléggé gáz, hogy nincs bölcsi, vagy óvoda a parlamentben és így kell megoldaniuk, nem hiszem, hogy reklámot akartak volna ezzel csinálni, csak mert Jobbikosok nem kell őket ilyesmi miatt elítélni...
Ki legyen a miniszterelnök-jelölt. Nehéz kérdés, nagyon nehéz. És a jelölt személyétől nagyon sok függ. Például a győzelem is 2014-ben. Bár a közvélemény-kutatások az MSZP fölényét mutatják az Együtt 2014-el szemben, a nem hivatalos közbeszéd, a baráti eszmecserék és a…..
Szeretettel küldjük ezt a kis rajzot Rogán Antalnak a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából: ..
Matolcsy januári bejelentése a külföldön dolgozó magyarok számáról a közgondolkodás tengelyébe emelte honfitársaink kivándorlásának ügyét. Számos írás, elemzés, vélemény és blogbejegyzés foglalkozott a kérdéssel, magunk is közzétettünk ilyent. Ma a Pézsma blog…..
lebegő levegő 2013.02.26 11:50:39
@nevetőharmadik: a "maradáspártiak" csak egy dolgot nem értenek. Azt, hogy aki úgy dönt, hogy megy azt nem érdekli mit gondolnak a "maradáspártiak". A tény az lesz, hogy elmegy. Ez olyan mintha azt gondolnák valakik, hogy a Föld lapos és emellett sok-sok érvet sorolnának fel, ami szép, vicces, akármilyen, de a valóságot nem zavarja. Nyugodtan lehet tovább szidni azokat akik mennek, nyugodtan lehet okoskodni, ettől azok akik elmennek, akik döntöttek azok elhúznak és nem fogja őket érdekelni a sok acsarkodás, sem a megélhetési hazafiaskodás, meg a többi rossz duma. Szóval mindegy, jó dumcsizást, meg okoskodást akik a tettek mezejére lépnek és elhúznak azok meg teszik azt ami nekik jó, mentik az egzisztenciájukat, a családjuk megélhetését és kész, a többi csak blabla, itthonról meg úgysem kapnak mást csak arroganciát, cinizmust és irigykedést.

"Így a kivándorlás bebetonozhatja a gyakorlati kétpártrendszert, tovább erodálva annak színvonalát."

És? A legtöbben ezt akarják akik otthon vannak, az MSZP szavazók nagy részének is megfelel mindez, bizonyították már épp elégszer. Jól elvannak egymással. Hol itt a baj?
Ha szeretnéd magad pozicionálni a szakmádban és egy helyre gyűjtenéd az érdemeidet, kézenfekvőnek tűnik egy saját honlap készítése. Ez azonban leginkább a kontentgyárosok számára releváns lehetőség, a többieknek bőven megfelel egy hely, ahova ki tudják tenni a legfontosabb…..
Józan Paraszt Diákcsemege 2013.02.11 15:33:17
Oszd meg és uralkodj - a kormány jelszava lehetne. Most épp a hallgatók gyenge pontjára tapintottak rá a röghöz kötés alkotmányba foglalásával. A felszalámizás elkezdődött. Mert ne legyünk naivak: a hallgatók egy igen jelentős része egyetért a röghöz kötéssel. Ugyanis…..
lebegő levegő 2013.02.11 19:10:51
@ati27: Igy van. Az ilyen idiótákkal együtt, mint ennek a blognak az írója...
Derült égből villámcsapás... senki sem számított arra, hogy XVI. Benedek pápa ma bejelenti, hogy február 28-án lemond a pápai trónról. A Szentatya rendkívül idősen, 78 évesen vált pápává még 2005-ben, így élemedett kora és ezzel együtt megromló egészsége miatt hagyja ott…..
Publius Why so serious? 2013.02.10 12:17:09
Kivételes repülőrajttal kezdték a 2013-as politikai évadot a magyar közélet csillagai, fontosabb orgánumaink publicistái. Bayer Zsolt a Magyar Hírlap hasábjain ordas cigányozással próbálta kétségbeesetten felhívni magára a közvélemény figyelmét, akár egy süllyedő hajó…..
Blogunk birtokába került egy szigorúan titkos körlevél, melyet Matolcsy miniszter küldött a Nemzetgazdasági Minisztérium felső és középvezetőinek. Változtatás és kommentár nélkül közöljük, hitelességét ítélje meg az olvasó. Kedves Kollégák! Mint bizonyára…..