Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MÁKOLÓ

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.10.20 10:48:53
Kutyás Olasz Első autó. Jól megvoltunk mi autó nélkül. Aztán mikor meglett a harmadik kutya egyre zihásabb lett összszervezni a mozgást a kutyás barátokkal. Na jó. Kell egy kutyás autó. A Zen navarraviolett-metallic temploma A legmelegebb a keresési fázis volt, mert azt a…..
MÁKOLÓ 2013.10.20 16:59:29
@_____________: Szeretném megvédeni az AUDI-s urat, mert ismerősöm! Persze lehettek volna szerencsésebb fotók is.
Ha kíváncsi, bárki megnézheti, július elsejétől tud-e dohányterméket vásárolni ott, ahol él - az illetékes minisztérium ugyanis közzétette melyek azok a települések, ahol egyelőre senki sem kíván Nemzeti Dohányboltot nyitni.  Eddig mi is történt? (előzményposztok…..
MÁKOLÓ 2013.04.05 18:13:16
@repinorbi: Részemről kapsz egy lájkot!
Jól látod! Én egy zöldfülű pályázó vagyok, és fingom sincsen, vajon akkor járok-e jól ha koncessziót nyerek, vagy ha sem.
A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit ZRt mindent elkövet, hogy kétségek között tartsa a pályázókat, akik dohány-koncesszióra jelentkeznének, mindezt a pályázatok beadása előtt 28 nappal. Kérdés, ezen (naivan) csodálkozunk, vagy csak felsóhajtunk, beigazolódott, amit…..
MÁKOLÓ 2013.01.18 13:27:56
@zgabi: Hetek óta vívódom, hogy merjek-e pályázni, vagy sem. Lassan 2 éve álláskereső vagyok, ez alapján tudom kevés lenne az esélyem, de elkeseredett vidéki 45 évesként, már-már hajlanék a pályázatra. Ismerőseim mind csak negatívan látják a dohánybolt működését, mert édes kevés az a 4%-os árrés. Viszont amit felvetettél 10%-os szerviz díjjal már nagyon érdekes sőt jövedelmező vállalkozásnak minősülne. Lehet ilyennek valós alapja? De jó lenne látni, mi lesz júliustól?!
Igaz, egy hónapos csúszással, de végre megjelent a dohánykoncesszió - azaz a "Te is lehetsz dohányboltos" pályázat kiírása. Az időtartam 20 év, tehát aki most belevág, annak a kormány tartós bevételforrás reményét nyújtja, meghatározott havi koncessziós díj ellenében,…..
MÁKOLÓ 2013.01.16 17:08:15
@morgás joga mindenkit megillet: SEGÍTSÉG!!!
Egy vidéki nagyvárosban élek.Kereskedelemben dolgoztam 20 évig. Másfél éve álláskereső vagyok. Szerencsére van megtakarított pénzem. Hetek óta vívódom, merjek-e belevágni ebbe az üzletbe.
Van valaki hasonló cipőben?