Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kajmakám

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai egy kicsit rendhagyó poszt lesz. A vendéglátásban bár csak egy rövid időt volt szerencsém eltölteni, mint konyhai kisegítő, az ott tapasztaltak miatt úgy érzem, írni kell erről valamit. Nem én szeretném megmondani a tutit, és gondolom, hogy a vendéglátósok között is akad, akire ez a cikk nem…..
MagyarTarka Jatt a lelke mindennek! 2016.04.30 13:43:47
Két lakó, mindketten a negyedikről, pont ugyanaznap délután követték el ugyanazt a baklövést: interneten rendeltek élelmiszert. Egyikük az üres bendőjét, a másik az üres éléstárat szerette volna megtölteni. Véletlenül egyiküknek sem volt készpénze: sebaj, az online vásárlást kártyával rendezték.…..
Ez a nézet terjed egyre szélesebb körben a román társadalomban, a többségi ortodox egyház papjai pedig támogatják ezt a vélekedést, írja a nol.hu. Szerintük a fiatalok megérdemelték a sorsukat, mivel klubokba jártak és rockzenét hallgattak. Az iskolai hittanórákon is azt…..
kajmakám 2015.11.10 17:23:05
:(
Úgy látszik kivezet a Knorr is. Ők a korszerűtlen darált húst száműzték a bolognai mártásból, van viszont helyette természetesség meg verenyképes ár és séf tipp. Valószínűleg az történt, hogy annyira fel kellett volna emelni a húsos verzió árát, hogy annyiért senki nem…..
kajmakám 2015.09.25 23:30:36
@atpijkamo:
ertem en, nem akartam offenziv lenni, csak ez nekem olyan egyszeru dolog, en pl focizni nem tudok
Mi 2004-ben vettük a lakásunkat a Klauzál utcában, akkor még csak ketten, azóta három gyerekkel belenőttünk. Jó volt itt lakni, a környezet elhanyagoltságát ellensúlyozta a központi fekvés és az évek alatt kialakított barátságos lakás, ahol barátok, családtagok jöttek-mentek…..
Nehéz a dolgunk ha konvektorral fűtünk, azonban még így is gazdaságosabb mint az átalánydíjas távfűtéses rendszerek. Több praktika is létezik a gázfogyasztás csökkentésére, én most itt az egyik kedvenc módszeremet ismertetem. Bizonyára mindenki jól ismeri a konvektorok…..
kajmakám 2013.01.16 16:28:10