Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halinorbi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hepi börszdéj bazmeg! 2006.12.12 08:00:00
Délután nem szabad gyanútlanul nyomkodni a távkapcsolót, mert katartikus élményben lehet része az embernek. Az RTL a sztenderd motívumot hozta Maunikával (erős gondozásra/szabályozásra szoruló fogsorral bíró hölgy és kedves édesanyja konfliktusa az apai szeretet illetve annak…..
Valaki érti, mi szegényke baja? Olyat már láttunk, hogy egy kutya a farkát kergeti, de hogy konkrétan ellenségnek képzeli, az tök új...
halinorbi 2006.12.12 14:52:05
A Strabag-ügyet Ausztriában pattintotta ki a Die Presse; a felvetés szerint a magyar kormánypártok komoly zsebpénzt kasszíroztak a jó nevű útépítőtől. Hűha, a mindenit, hát most aztán lesz kapsz - gondolhatta erre a tájékozott magyar polgár. Legalább a pártpénztárnokokat…..
halinorbi 2006.11.20 09:37:35
milyen érdekes ez a blogbejegyzés.

Már ezer éve mondjuk jobbról, hogy mindkét oldal korrupt, és különbséget inkább a kormányok teljesítményében kéne nézni, de ez a komcsi portáslelkűek "agyáig" nem jut el.
Ők leragadtak a Vegyépszernél, meg az Orbánbányáknál... (köszönetően neked is Wárpi!.. bár lehet, hogy te csak az igényeket elégited ki, és nem gerjeszted azt)

És mostmár "strabagoznak" is. :-)))
Ki hitte volna ezt egy hónapja... Minden fáj, ami Vitykának hozza a pénzt. A portáslelkű erre különösen érzékeny! A szaros kis életüknek egyetlen értelme, hogy 4évente egyszer keresztbe tegyenek a bejáratnál. Aztán boldogan összenézhet a hasonszőrű barátaival a BKV-n: "erősek vagyunk! Nem engedtük be Viktort!"... -most meg kiderül, hogy Vityka így is jól él...? Hát hogy van ez?

Akkor mire a sok áldozatvállalás...? a komcsik balfaszságainak fizetése, -a mindenki által utált- Demszky beikszelése, ha "a cigány" most sem fog éhenhalni?

Én örülök minden pénznek, ami a HírTV-hez megy. Nagyon jó és értékes műsorok vannak ott. (persze van egy-két brutális is) DE összehasonlítva az ATV-vel vagy a kerTévékkel, messze veri a mezőnyt! Csak így tovább! A komcsik csak kormányozzanak (le vannak szarva)... meg a portáslelkű szavazóik is. 4 évente egyszer van egy jó napjuk. Az életük többi része viszont egy nagy szívás... hehe. De nem kell a hajnali BKVézókat sajnálni! Akiket ez a mocskolódás tart össze, azok szívjanak is egész életükben. Mi meg csak olvassuk a szebbnél-szebb statisztikákat a szánalmas kis életükről...

index.hu/politika/belfold/budapest/bpszav64535/
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..