Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robúr.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leginkább ezt lehetne az orra alá dörgölni Denny Hamlinnek és Joey Loganónak a fontanai Auto Club Speedway-en rendezett NASCAR-futam utolsó kanyarjában történtek fényében. Amikor megláttam az ambulanciát a földön fekvő Hamlin körül sürgölődni, akkor az hirtelen egészen…..
Döntött kanyar Charlotte-i teszt 2013.01.19 17:53:45
Tegnap végre pályára gördülhettek a kocsik a Charlotte-ban, miután az eső elmosta a január 17-ére tervezett első tesztnapot. Ami azt illeti, tegnap sem ment minden zökkenőmentesen… Az volt a helyzet, hogy a nagy hideg miatt (1-2°C) eleinte annak ellenére sem akart felszáradni a…..
Már nagyon hiányzott. Aki olvasta Christopher Hilton Senna-életrajzának második részét, ahol Hilton mesterien mutatja be ezt a hangulatot, az most valószínűleg egyetért velem. Ezzel együtt a Forma-1-ben csak könyvekből, vagy szurkolók beszámolóiból érezheti ezt át az ember.…..
Robúr. 2013.01.16 13:42:40
@convar:
Ugyan már,ezt mindenki tudja.Mert neki van Winston kupája is :)
Amúgy fene tudja,lehet csak szimpátia.De ha átmenne másik csapathoz,és ott is nyerne bajnokságot,akkor már lehet ő lenne a legkomplexebb(sztm komplett helyett ezt akarta írni).
Robúr. 2013.01.16 18:23:16
@Kordovaner:
Hali.
Hú,ez a link nagyon jó.Köszi(bár nem nekem szántad) :)
Amit eddig néztem srácé,az elég gány ehhez képest.
Örök hála.