Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Polgár Ági

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legkisebb gyermekünket  -aki 10 éves- viseli meg legjobban a heti váltás és maga a válás. Nagyon nehéz kezelni picinyke gondolatvilágának szárnyalását. Hisz egyenes kérdéseire azonnali választ vár. Értelmes, egyenrangú, korrekt választ. A Tisztelt Bíróság és MI szülők…..
Minden a 3. terhességem idején kezdődött. Amikor megtudtam, hogy ismét egy új élet fogant meg a pocakomban, az örömöm minden határt elsöpört az utamból. Annyira büszke voltam! Kifejezetten olyan ruhákat hordtam, hogy mindenki láthassa az egyre gömbölyödő pocakomat. Tudom, hogy…..
Tele vagyok olyan, megváltom a világot érzéssel! Tudtam, hogy szenvedni fogok, de persze azt is, hogy ez nem az elején lesz. Ilyenkor még erőtől és kitartástól duzzadóan tekint az ember lánya erre a dologra. Persze a legfontosabbak között van, bármilyen hihetetlen is, a mentális…..
Nem elég csak elhatározni, hogy "én mától klassz csajjá formálom magam" ( amire egyébként akár 120 kilósan, ENDOMORF alkattal is van esélyed ) Ez egy vicc lenne és persze veszélyes is!  Egyszerűen elképedve olvasom azt a sok baromságot amit különböző női oldalakon…..
Az előző posztunkból kiderül, hogy hogyan tudtok az új admin felületen oldaldobozt létrehozni. Tehát a Beállítások/Oldaldobozok menü fül alatt a Keltetőben (középső oszlop) található elemek melletti plusz ikonra kattintva tudtok új oldaldobozt létrehozni. Térjünk rá a link oldaldobozokra, melyek a…..
"Kecskeméti albérletemben vagyok és elkezdődött az apahét. Próbálom magamban tudatosítani, hogy ezzel elkezdődött az "új életem" is. Most szembesülök csak igazán azzal a ténnyel, hogy Családunk és Egységünk nincs többé! Elfeleződtünk, osztozkodunk a gyerekeken, mint az…..
2010.november 07-én este kaptam egy fenyegető e-mailt, amiben az állt, tudják, hogy szeretem azt a férfit és ennek az infónak a férjem valószínűleg nem örülne túlságosan(azt hittem ilyenek csak a filmekben vannak, de tévedtem). Hát tényleg nem örült (másolatban megkapta ő is a…..
Ági vagyok 36 éves, elvált, 3 fiúgyermek édesanyja. Fiaim 18, 13 és 9 évesek. Nagyszerű gyerekek!  Pokoli 3 éven vagyok túl! Volt ebben családi egység, szeretet,  boldogság, titok, szomorúság, magány, hazugságok tömkelege és útkeresés. Kicsit visszarepülök 2008-ba,…..
Blogom lényege, -mint ahogy azt a neve is mutatja- megmutatom Nektek saját élettörténetemen keresztül, hogy minden élethelyzetből talpra lehet / kell állni! Azonban lezárni életünk egy bizonyos szakaszát  és nyitni egy új felé nagyon nehéz. Sokat tépelődtem magamban, van-e…..