Regisztráció Blogot indítok
Adatok
true story

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma nem találtam szarabbat B)..
true story 2016.12.02 04:29:18
Tényleg javulhat szemtornával a látásunk? A szemünket ugyanolyan harántcsíkolt izmok mozgatják, mint amilyenek testünk más részén találhatóak. Így a frissítő, célzott tornáztatásuk a szem esetében is előnyös. A szemtorna mellett a szemmasszázs és a szemek pihentetése is hatékony megoldás…..
Tettél már salátát süteménybe? Ha nem, akkor ideje kipróbálni, mert egyszerűen fantasztikus! Kell még bele egy kis sonka és parmezán is, és mennyei lesz.  Kevés, nagyon minőségi hozzávaló - ezekhez már csak egy kis liszt, olívaolaj, fehérbor és házi tojás kell, hogy kész legyen egy nagyon menő…..
true story 2016.10.31 04:34:05
@Sólyom Tomi: ez fajtatol is fugg, nalunk ami a kertbol jon borsikafu valahogy bivaly eros lett iden es kellemetlen volt nyersen. Ha jovore is termesztek, akkor biztos sutok ilyet, az iden is leginkabb elpizzaztam es piteztem oket, pedig en is inkabb nyers parti voltam eddig a rukkola kerdesben.
Négy napon belül három erős földrengés rázta meg Közép-Olaszországot, Rómától nem messze. És ez még nem is legrizikósabb térség. Kutatók arra figyelmeztetnek, hogy a sorozatos rengések miatt hosszú idő óta inaktív törésvonalak válhatnak újra veszélyessé. Bár a földrengések időpontját nem lehet előre…..
true story 2016.10.31 03:32:53
vérnyúl Mi is van egy atomban? 2016.06.05 22:08:12
Jónapot! Íme egy weboldal, ami az atomot méretarányosan mutatja be, csillió infóval megbolondítva. A linket tartalmazó kép alatti rész a készítés közbeni retkek hajónaplója története. Jó szórakozást!..
Subba Buli van! 2014.10.06 10:16:00
Csillagok ritka együttállása szépen archiválva Jacko - Mr.T The Beatles-Muhammad Ali Elvis - Tom Jones James Dean - Elizabeth Taylor James Brown - Mick Jagger Bob Marley - The Jackson 5 Charlie Chaplin - Mahatma Gandhi Walt Disney - Shirley Temple Salvador Dali - Coco Chanel Johnny…..
Ha igaz a legenda, akkor a Rothschild az egyik legbefolyásosabb elit család a világon. Az sem kizárt, hogy csak beképzelik magukat, és kutyaütő mind. Tökmindegy, mert úgyis nagy a homály körülöttük. Nem sok árulkodó nyomot hagynak maguk után, annyira titokzatoskodnak, meg…..
Subba Subba Kémia: Instant jég 2013.06.11 17:12:01
Váóváóvááá! Egyetlen érintésre jéggé válik a víz! Elsőre én is azt hittem egy jó nagy humbuk, de nem! Annyi csak az egész, hogy kábé bő két és fél órára a mélyhűtőbe rakod a tiszta szénsavmentes vizet, kiveszed a palackot, kicsit ráütsz és már kristályosodik is a…..
Subba Ezalatt Spanyolországban 2013.04.17 13:15:00
Így néznek ki a katonák: Szögesdrót harisnyakötővel, érted: A lányok nagyon zaklatottak lettek a látványtól, ezért a szintén rossz külsejű rendőrök nyugtatják őket: Mondjuk nálunk sem rossz a helyzet, Orbán is megmondta: "Jól néznek ki a legényeink, jól néznek…..
true story 2013.04.29 20:08:30
@: nem igazan ismertem magamra a leirasodban, de igazan orvendek, hogy egy ilyen szep kerek freudi elszolasban megismerhettelek. Sajnos kurvara nem erdekel, ki a fasz vagy, es hogy mit szarsz le, meg hogy hogyan frocsogsz, engem egyedul csak az irrital, hogy itt eled a szerelmi eleted (gondolom, nem csak azt, de most csak ezt lattam, es batorkodtam szova tenni) Aki az utca sarokra all, ne csodalkozzon, ha kurvanak nezik - szoval miert is nem inkabb privatban szovogetitek a SZARba szokkeno szerelmetek szalait? Ja, mert leszarod. Ahhoz kepest egy x soros valasszal rendesen rafeszultel a temara. Te kis atlatszo!
Tovabba egy ilyen alapos bemutatkozasod utan, szeretnem kifejteni, miert nem szeretek hulyekkel veszodni: mert a vegen mindig rajovok, amit kozben is vegig sejtek, hogy felesleges. Most is ezt erzem, de a remeny hal meg utoljara. Na ne bantodj meg, mert akkor meg nagyobb kommentet kell majd nekem irnod, azt meg nem varhatom el, hogy a valoban oly draga idodedet ram fecsereld, hiszen en megiscsak egy senki vagyok. Inkabb nyugtasson meg a gondolat, hogy szerinted tokeletes vagy, biztos kelloen sokra is vitted az eletben, hiszen ha nem igy lenne, nyilvan nem itt lennel, hanem az eletminoseged javitasan dolgoznal - mar ha nem teljesen hulye vagy. Es toltcson el megelegedettseggel, hogy ide kell fordulnod pinaert, hiszen szocialis szinten biztos irto izgi lehet az eleted, ha a subban - gyanitom hatalom fittogtatasbol - kozonseg elott kell musorozni a tavaszi hormonfrusztraciodat. Ejh, ez oly primitiv, kar, hogy annyira hulye vagy, hogy ezt sem latod at.
Subba Betétember 2013.04.12 15:51:19
Ez a fiatalember INTIMBETÉT AKAR LENNI! Ez a minden vágya! Neki akar nyomódni a vulvának, miközben abból folyik a haszontalan méhnyálkahártya! MÁr tíz éves kora óta szeretne betétté válni! A nevét is Betétre akarja változtatni! Ez van. Merci Pí!..
"A film kötelező néznivaló minden olyan klubba járónak, aki nem csak olcsó koktélokért megy derékra kötött pulóverben csajozni a Morrison's-ba, miközben a DJ éppen Shakira és a Coco Jumbo között vacillál." - ezt írtuk tavaly a Night Shift című dokumentumfilmről, ami a hazai…..
true story 2013.04.06 23:44:42
Csak nem merted megkérdezni. Ugyehogy ugye? Én sem láttam még ilyet. A bizarr dugóhúzó formára is van magyarázat: a kacsák hímtagjának a hossza összefügg a hímek által kikényszerített közösülés mértékével (mázlisták)! A nőstények gyakran képtelenek elmenekülni a…..
true story 2013.04.03 16:42:43
www.youtube.com/watch?v=EhwXVDi496E

a képet meg nem értem.
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Subba Subba tánc 2013.03.17 10:00:00
Én tökre elvesztettem egy idő után O.o Egyébként meg faszaság. ..
true story 2013.03.17 18:19:18
Az övtáskás ember a legnagyobb tánctanár!..
Subba Csajozz finn mód! 2013.03.10 13:15:00
Nem is olyan rossz! Még mindig jobb, mintha,mittomén egy fogpiszkálót szúrt volna a szemgolyójába. ..
true story 2013.03.11 02:21:51
Subba Subba másnap: Foku me 2013.02.09 08:52:31
Én ezt majdnem megértettem O.o ..
true story 2013.02.09 21:03:46
Subba Subba Sport: Tails & Bails 2013.01.24 21:45:41
Tales & Bails - Monkey, Funky and a Banana. from Tales & Bails on Vimeo. szezonális. ..
Kétismeretlenes egyenlet, de kínzó! Ki az a mester fokozatú celeb, aki a Fészek mosdójában szájjal kedveskedett egy lánynak, miközben szemben velük egy másik celeb két nem éppen irigy lánynak engedte meg ugyanezt? ..
true story 2013.01.25 17:30:02
Készüljön fel arra is, hogy bármit hibáznak soha senki nem fogja elismeri, de még egy "elnézést kérek"-et sem fog kapni. És el is bagatellizálják. Tisztelt Praxis Blog!     Én pusztán figyelmeztetni szeretnék mindenkit, hogy ha esetleg bekerülne a Margit kórház…..
true story 2013.01.16 17:02:47
@VaTi: Vatikam (khmhihi) ha mar itt tartunk, en teged is biraltalak a kommentemmel, sot te voltal az elso akinel igazan kikerekedett a szemem kommentolvasas kozben. nem volt celom DrLaikusokat basztatni, peldaloztam vele. nem ertem az ignoranciat es a gyuloleteteket.
@Dr.laikus PhD: olvasatomban nem az a baj, hogy muhiban csuszott a dologba. hanem hogy utana meg at is leptek rajta - kepletesen, de majdnem szo szerint.