Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napalm

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hűde szép! 76-os egyes Golf... 2012.03.11 10:05:00
...Lengyelországból. ..
Napalm 2012.03.11 11:37:24
"Olyan volt mint a Counter Strike-ban, hirtelen körbevettek, és nem tudtam hol védekezzek." Kövesdi Andrást tegnap az Andrássy úti tüntetés mellett a Nagymező utcában szélsőjobboldali tüntetők körbevették és csoportosan nekiestek, ütlegelték. "Földre kerültem. A…..
Napalm 2012.01.03 23:56:23
@A Jó Meglepően Izmos Hercege:

""Az alkotmányt a nép választotta" hülye vén kurva. "

ugyanez jutott eszembe
Vastagbőr A nap képe: Aláírták 2011.11.30 10:01:00
Jól tippeltünk, azért kapja a MÁV az 5 milliárdot. A kormány kifizeti a MÁV Cargo eladásából a vasutasoknak járó privatizációs bevételt - erről írt alá nyilatkozatot Orbán Viktor miniszterelnök és Gaskó István, a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnöke…..
Steve Jobs emlékére következzen egy iPhone 4 vásárlás Magyarországon. A Vip-Phone szerint a vasárnap is beleszámít a 3 munkanapba (bár aznap zárva vannak), ezért nem cserélték ki a forrosodó telefont.Szombaton vásároltam egy iphone 4 16gb Vodafone függő készüléket az…..
Eszti egy érdekes anomáliával találkozott nemtudjukhol. A nemtudjukmilyenmárkájú telefonját az üzlet csak akkor hajlandó javítani, ha beviszi a töltőjét is, ami már nincs meg. A Homár ilyenről még nem hallott. Persze meghibásodhat a töltő is, de ebben a ködös esetben…..
Az ominózus fotó. Felül, a radar által tévesen észlelt sebességAz eljárást lefolytatják, és az vezető, néhány hónapnyi hercehurca, illetve körülbelül százezer forint elköltése után úgy érezheti, sikerült bebizonyítania: a Rendőrség néha nem elég körültekintő, a…..
Napalm 2011.09.27 20:46:35
@mx3:
Te Tudós, ha rosszindulatú akarnék lenni, akkor kívánnék neked egy MABISZ-os kárrendezést, de mivel nem vagyok rossz indulatú (meg ne kívánj olyat másnak amit magadnak sem kívánnál) így nem kívánok.
Napalm 2011.09.28 00:34:24
@leitomi:
mi fog történni: semmi
D döbbenten tapasztalta, hogy nem csak a segítségnyújtás nem várható el egy-egy kifőzde/étterem alkalmazottaitól, később kiderült, hogy a panaszkönyv átnyújtása sem tartozik kötelességeik közé. Legalábbis a Bosnyák téri piacon egy bizonyos vendéglátó egységben.Az…..
Coine kétszer is hibázott, amikor megpróbálta összevonni tévé és internet előfizetését a T-Home-nál. Először előbb mondta le meglévő szolgáltatásait, mint ahogy az újat bekötötték volna. A másikra majd rájön, ha bekötik.Valamikor augusztus közepére érett meg bennem, de…..
Napalm 2011.09.24 02:39:40
Egy kis lelki terrorral még a 2 hónap alatt elpusztuló kínai cipő árát is vissza lehet szerezni:Történt, hogy 2 hónapja vettem egy tornacipőt az egyik győri kínaiban. Gondoltam, hogy kétezerért nem húzza sokáig, meg sem lepődtem, hogy szétment. Tegnap blokkal, dobozzal,…..
Napalm 2011.09.22 17:47:53
 A. elkövette azt a klasszikusnak mondható hibát, hogy nem olvasta végig pontról pontra a 15 oldalas lízingszerződését, mielőtt aláírta volna. Azóta meglepő módon mindenféle címen levont már tőle pénzt az MKB Euroleasing.Elkövettem azt a súlyos hibát, hogy kiemelt…..
A győri VPOP sajátos működésébe tekinthetünk bele hazatelepülő ügyfél leveléből. Az 50%-os regadó-kedvezmény szerintük csak érvényes külföldi műszaki vizsgával adható meg, a friss törvény pedig nem átgondolt, ezért nem is érvényes. Hát már Schmitt Pál kézjegye sem…..
Tamásnak sikerült betalálnia a kultikus N900-as Nokiát, amit azonban szériahiba miatt nem javítanak, hanem megeszik dobozostul cserét vagy utalványt ajánlanak fel helyette. Igenám, de a cserekészülék kevesebbet ér, az utalványt pedig csak az eredeti boltban lehetne beváltani, ami…..
És ha már Erste, akkor gyorsan még egy magánnyugdíjpénztár is legyen. Naiv ügyfél nem érti, hogyan lett a 316 ezer forintos hozamából -49 ezer forintos reálhozam:A teljes lista kedvéért én sehova se lépegettem a nyugdíjpéztárak között. Amikor kötelezővé tették, akkor…..
Nóra édesanyját is kecsegtette a hatalmas kedvezmény, ezért még termékbemutatóra is hajlandó volt elmenni. Bár a Homár már meg sem lepődik az ilyen, időseket (is) átverő termékbemutatókon, azért a több százezres porszívó talán kicsit túlzás.2011. aug.2-án…..
Napalm 2011.08.12 16:28:00
@linfury: Látom működik a CTRL+C CTRL+V kombi a gépeden, de mit is szerettél volna ezzel mondani?
csak mert igen, bemutatónál és netes rendelésnél indoklás nélkül el lehet állni, de a foglaló összege nem jár vissza ilyen esetben sem, és ha jól emléxem akkor azzal folytatódik az általad idézett törvény, hogy az elállási szándékot ajánlott tartós adathordozón jelezni az eladó felé (amit általában ki is kötnek a szerződési feltételek között).
Árpád keményen megharcol a HP-vel, akik szintén nem adják fel egykönnyen, bár mindig készségesen válaszolnak. Június elején küldte el nekünk a vásárlás után kicsivel később meghibásodott, majd a szervizben összekarcolódott laptopjának történetét, ami azután újabb…..
Kevés emberrel találkozott a Homár, aki azon akadt ki, hogy nem engedik részt venni egy 50 ezer forintos termékbemutatón. Marianna mondjuk először csak a wellness részét hallotta az ajánlatnak, aztán viszont meglepődött, hogy a szervezők szerint túl fiatalok ahhoz, hogy bedőlnének…..
Érdekes matematikai anomáliát fedezett fel Bucekpapa a MÁV-nál, amikor 90%-os kedvezményű jegyeket vett a minap. 2. osztályra sikerültEz év június 17-én másodmagammal utaztam Bp. Déli pályaudvarról Balatonmáriafürdőre. Mivel a velem utazó hölgy vak, ezért mindkettőnknek 90%-os…..
Gyönyörű dolog a kötelező biztosítás. Gyakorlati haszna nem sok van, hiszen ebből aztán a legritkább esetben rendeznek bármilyen kárt, viszont visszamenőlegesen be lehet hajtani. Gergelynek az Allianz úgy mondta fel a biztosítását, hogy nem is tudott róla. Jóhiszeműen…..
Súlyosan szennyezett benzinnel találkozott Zoltán Tapolcán, amitől olyan iszapszerű anyag rakódott le vadiúj motorjában, amilyet a szerelők még sosem láttak:Aki motoros, az tudja, hogy a motorját nem úgy szereti az ember, mint az ásóját vagy gereblyéjét. :-) Valahogy a nagy vas…..
Árpád szenvedései nem értek véget múlt héten. Bár végül harmadszor is ingyen szerelték szerencsétlen HP laptopját, aminek nem a szervizben karcolódott össze képernyője, újabb hibákat fedezett fel rajta: Tisztelt HP Ügyfélszolgálat! Az alábbiakban leírt okok miatt már nem…..
Napalm 2011.06.10 01:18:41
@fektoh:

A probléma a javított panel beépítésével csak az, hogy a vonatkozó korm. rend. szerint "a kijavítás során a fogyasztási cikkbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre."

A pixelhibás panellel meg ugye az a gond, - szabvány ide vagy oda - hogy az nem felel meg az eredeti állapotnak (ami nem volt pixelhibás).

Egyébként szerintem az egészben nem a HP a ludas - mert ők eddig mindig az elvárható gyorsasággal és hatékonysággal reagáltak minden megkeresésemre -, hanem a Flextronics szervíz, csakhát én mint vásárló ugye a HP-val vagyok szerződésben, nem az "alvállalkozójukkal" :(
Napalm 2011.06.10 16:00:03
@Koky_:
Azért ez így ebben a formában nem igaz, mivel a készülékre a HP mintbgyártó vállalta a garanciát (amit persze a kereskedőnél vagy a HP -nál érvényesíthetek. Mivel én az utóbbi mellett döntöttem és a HP megbízásában eljáró futárszolgálat átvette tőlem a gépet, így szerződéses viszony jött létre köztünk. Vagy???
Árpádnak nincs szerencséje új HP laptopjával. A vadiúj gépben napokon belül meghibásodott a merevlemez, annak cseréje után pedig rövidesen a tápegység csatlakozója pusztult el. Amikor azt is megjavították, kiderült, hogy a képernyő összekarcolódott valamelyik munka közti…..
Napalm 2011.06.06 19:07:30
@banpepe:

Azért megnézném hogy hogy ütsz ki 1 perc alatt egy pl. 512 bites jelszóval védett winyót, ha lenne időd pár szóban írd már le.

Tudtommal nem nekem kell bizonyítanom, és ha logikusan végiggondolod akkor annak mi is lenne a menete? Mielőtt beküldöm 200 fotóval dokumentáljam minden cm3-i felületet? Azt meg senki nem állította hogy szándékos rongálás történt volna,de ahol emberek dolgoznak ott hibáznak is, és 2 dolog, amit gondolj át:
1, beszéltem ismerősökkel akik az elektronikai gyártás területén a szervizbeérkeztetés részen ismerősök, és ők is elmondták, hogy az a bevett szokás (és ekkora gyártóknál az ilyen folyamatokat különböző eljárási és művelődési utasításokkal szabályozzák) hogy amennyiben beérkezéskor a készüléken sérülést észlelnek, akkor felveszik a kapcsolatot az ügyféllel hogy igényli-e annak is a javítását, vagy sem.
2, ha minden rendben lenne a sérülések felvétele kapcsán, akkor miért is nem kaptam meg azóta sem semmilyen formában az információt a sérülés rögzítésének időpontjáról?
Napalm 2011.06.08 18:51:56
@salapapa: Biztos hogy nem! Ma felhívott a HP ügyfélszolgálat, és vállalták hogy kérésemnek megfelelően visszavásárolják a laptopot. Bízom benne hogy az ígéretük szerint fognak eljárni, mivel már tényleg ez az egyetlen megnyugtató megoldás. A dolgok kimenetelét mindenképpen közlöm majd itt is.
Van az úgy még az én életemben is, hogy elkészülnek dolgok. Na, nem teljesen, de mondjuk, legalább részfolyamatokat sikerül lezárnom. Például Csabi elkészült Dezsővel. Mielőtt bárki arra kezdene gyanakodni, hogy tudósítás következik a Capellából, sietve leszögezem: Csabi a…..