Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szőkehercegné

16 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
La rougeur Pantone intézet 2016 2016.02.02 08:15:00
Ez a bejegyzés tavaly is nagyon népszerű volt, gondoltam, ha valami működik, ne változtassunk rajta. Jöjjön hát a Pantone intézet idei alakítása...
Úgy gondoltam próbáljuk meg újra. Kicsit máshogy. Kicsit bölcsebben, kicsit személyesebben.Meglátjuk, hogy sikerül.....
La rougeur I <3 NUDE 2015.03.31 08:07:00
Nagyban zajlanak a tavaszi szortiment frissítések, ami arra sarkallt, hogy szétnézzek, mire érdemes beruházni, mit érdemes kipróbálni. Kezdetben a Catrice Rock-o-co kollekciójával szemeztem, de mikor élőben vizslattam a Rossmannban valahogy nem fogott meg. Pontosabban ez sem igaz, a…..
  Szeretem az olcsó és jó minőségű termékeket, különösen, ha az összetevői is viszonylag természetesnek mondhatóak. Mostanában sokat bújtam a krémmániát, mert a tél folyamán mindig több a probléma a bőrömmel, és itt nem csak a pattanásokra gondolok. Folyamatosan…..
Elmondhatom magamról, hogy a tavasz mindig engem érint meg először az ismerőseim közül, pedig a téli kabátomtól én válok meg a legnehezebben. Én kotrom elő először a fiók mélyéről az élénk körömlakkokat és rúzsokat. Én kezdek először lázas kutakodásba a tavaszi…..
  Tegnap este rendezték meg a 2015-ös Oscar-díjátadót. Mint ilyenkor általában a legtöbben hozták a legragyogóbb formájukat, Lady Gaga sokkolta a közönséget (én személy szerint imádom ezt a nőt, de ez mellékes), és néhányan alul múlták a saját teljesítményüket.…..
Ha már közeleg a Valentin nap gondoltam inspirálódok egy kicsit. Az első gondolatom persze egy rózsaszín, pink csillogós valami volt, olyan amerikai filmes hangulatban. Aztán rájöttem, hogy az én drága párom instant hidegrázást kapna egy ilyen nagyon erős sminktől és ugye…..
szőkehercegné 2015.02.12 10:41:08
@kismoszat: Igen, szerintem is ez egy külsőségekről szóló ünnep, de nekem inkább arról szól, hogy azon a napon a párom egy kicsit lásson szebbnek, különlegesebbnek, mit a hétköznapokban. :)
Nekem inkább azt jelenti a Valentin nap, hogy jusson eszembe, hogy bár a párom mindenhogy szeret ne csak mindig mackóban kócos hajjal lásson otthon, hanem a külsőmmel is értékeljem milyen fontos ő nekem. Én hiszek abban, hogy a külső megfog, a belső megtart és az ilyen alkalmakkor emlékezteti szeretném rá, milyen ragyogó is tudok lenni, csak neki. :)
Az meg, hogy pénz kérdése e, hát kinek hogy, ha valakit az tesz boldoggá, hogy ajándékokat vesz, szíve rajta, én mindig jobban szeretek élményt ajándékozni, nem csak Valentin napon. :)

Köszönöm, hogy megosztottad a véleményed! :)
La rougeur Köröm kollázs #1 2015.01.30 06:37:00
  Én mindig bajban vagyok, hogy mit kezdjek a körmeimmel. Nem vagyok kifejezetten ügyes, de nem szeretem ha unalmas a manikűröm . Általában a Pinteresten kutakodom inspirációk után és most szeretnék veletek is megosztani pár nagyon ötletes köröm designt. :)   Egyszerű,…..
  Így magyarra lefordítva milyen bénán hangzik… mindegy lényeg a lényeg, hogy egy kis ön ócsárolás jön, mert írhatok én akármit itt a blogon, a való életben én is sok mindenhez vagyok rettenetesen béna.   1, Ez rettenetesen vicces és ciki egyben, de én nem tudok…..
La rougeur Kamasz panasz 2015.01.23 07:00:00
  Olyan a bőröm, mint egy kamaszé. Rettenetesen pattanásos, mitesszeres és gyulladt tud lenni. Persze gondolom, ezen nem segít az a csoki mennyiség sem amit néha elpusztítok. De akkor is. Merthogy általában az ember a 20-as éveire kinövi a töménytelen mennyiségű bőrhibát, engem…..
La rougeur Amit a fodrász mond 2015.01.19 11:18:32
  Van nekem egy drága fodrászom (meg minden más is ő egyébként, de jelen helyzetben egyszerűbb, ha fodrászminősítésében áll itt). Több mint 20 éve dolgozik a szakmájában, rengeteg elégedett vendéggel. Mindig próbálok valami kis okosságot elcsípni a repertoárjából, így…..
La rougeur A smink fontossága 2015.01.10 06:10:00
  Sokan nem értik, hogy miért nem vagyok hajlandó smink nélkül az utcára lépni. Még többen nem értik miért költök ennyit bizonyos termékekre. Sőt már olyan is volt, hogy megkérdezték, hogy miért használok éjszakai krémet, ennyire öreg vagyok?(a személyim szerint nem vagyok,…..
La rougeur Je suis Charlie 2015.01.08 17:04:15
Nem kívánok semmilyen állásfoglalásba bocsátkozni a Párizsban történtekkel kapcsolatban. Viszont, mint a francia kultúra tisztelője és liberálisként gondolkodó és egyáltalán, mint érző emberi lény, úgy érzem ennyit meg kell tennem, bármilyen kicsi és jelentéktelen…..
La rougeur A bevásárló lista 2015.01.06 23:17:23
/Elnézést ez a poszt egyszer már kikerült, de valamiért nem működött. A hibáért elnézést./ Én általában egy hónapban egyszer megyek el egy nagy bevásárlásra, hogy pótoljak mindent, ami elfogyott és beszerezzek néhány újdonságot. Egyrészt ez költség hatékony, mivel tudom…..
La rougeur 2015 színe a Marsala 2015.01.02 06:10:00
  A Pantone Intézet, mely minden évben kiválasztja az év divatszínét 2015-re a Marsalát választotta. Ez egy rozsdás- vöröses árnyalat, mely a tavalyi orchideához képest egy sokkal semlegesebb szín, és személy szerint én rajongok érte.   Smink tekintetében szerintem…..
La rougeur Beköszönés 2015.01.01 06:10:00
Sziasztok Adri vagyok! :)   Ez itt a La rougeur (lá ruzsőr) ahol szeretném leírni a véleményem divatról, sminkről, stílusról, nőiességről.Szeretném megosztani veletek, hogy mit gondolok a világról és arról ami benne zajlik nőként, női szemmel.Kérlek vegyétek figyelembe,…..