Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iggypoppp

1 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az introban felcsendülő Skillet miatt már kapsz egy piros pontot :) A videó elején az a rész felolvasósra sikerült. Semmi baj azzal, hogy bevezetőnek egy jobban megfogalmazott, átgondoltabb szöveget mondasz, csak arra ügyelj, hogy ne ilyen felolvasósnak tűnjön. Ezek után a…..
Tudom, hogy csúnya dolog soron kívül berakni, de mégis csak a Kisjátékok fantasztikus visszatéréséről van szó :) ..
A blogomat megnyitottam még semmi sincs rajta de igyekszek mindenap legaláb 2 új viccel,hírekkel a sztárokrol és más egyebekel szolgálni...
Az eddigi legrosszabb, de egyben legviccesebb focis játék, amivel valaha játszottam. Picit sármos is, olyan szánni való kis aranyos, aki bár próbálkozik, de kudarcot vall.  Közeljövőben lesznek még érdekességek a Beach Soccerrel kapcsolatban, plusz egy extra, amire eddig még…..
Huhh, tényleg nagy feladatra vállalkoztál, de nem okoztál csalódást: egy igazi kedvcsináló videót láthattunk. Ha még csinálsz több videót is, egy introt szerintem mindenképp készíts: az igényes tartalom megérdemel egy igényes keretet is. Egyetlen kivetni…..
ROFL-net Magdi Rollin' 2009.08.10 06:01:00
Nem tudom, ki ez a Magdi és mi ez a sorozat (Gondolom Barátok közt lehet), de marha jól össze lett vágva a dalra :D  ..
ROFL-net Partiarcok delüksz... 2009.08.11 06:22:00
Ma elmarad, mert akármit is raktam volna ki, nem tudta volna überelni ezt. Édes istenem, nem fogok hetekig aludniTúl könnyű ejha Narancssárga háp háp..
ROFL-net Nap idiótája 2009.08.07 06:36:00
Csak azt nem értem, hogy maradhatott az ott? Seggébe fúródott nadrágon keresztül, vagy mi ez? És egyáltalán... Nem ezt akarta, hogy történjen? Sok alternatíva nincsen ilyen felállásnál ..
Iggypoppp 2009.08.08 12:29:47
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
Csernabanu videója. Kicsit a játék történetéről és lényegéről mesélhettél volna.A játék lényegét bemutattad, de pl: a történetről semmit nem mondtál. A következő részben próbálj meg nem leragadni egyetlen pályán, illetve változatosabb jeleneteket, különböző…..
Üdv mindenkinek!Biztos vagytok páran akik nem ismernek, úgyhogy bemutatkoznék.-=RockerLaLee=- vagyok, körülbelül 1 éve készítek bemutatókat, illetve kiegészítő videókat a Rossz PC Játékok Sorozatban látott játékokhoz. Igazából a Rossz PC Juniorok oldal által lettek…..
Sziasztok! Készülget az új játékbemutató videó,de képzeljétek az egyik YouTube-os ismerősöm egy olyan videót küldött nekem,amit muszály kiraknom a blogra. A videó története: Egy srác World of Warcraft-os account-ját letörölte az édesanyja és ezt a srác ugye nem vette jó…..
 ..
Iggypoppp 2009.06.15 12:41:59
...hogy egy 1988-as csinos, de pixeles grafikájú játék minden tekintetben élvezhetőbb, mint annak 2005-ben kiadott feldolgozása?Ember azt hinné, ha már ríméket készítenek, legalább kijavítják az eredeti program hibáit, de helyette minden tekintetben rosszabb lett. A héten…..
Iggypoppp 2009.06.02 20:48:06
Wolfi elkészítette első és állítása szerint utolsó videóját :) Szerintem kár volna befejezni  ..
Iggypoppp 2009.04.02 18:38:55