Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dis

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha felzaklat a bántalmazás, pláne ha egy gyerekkel teszik - ne nézd meg ezt a videót! A videót Facebook-on osztották meg, az eredetéről semmit nem tudunk. ..
nem is kell ezen mit magyarázni. a viselője szimplán laza.forrás: http://joszartetkodvan.puruttya.hu/..
Biztos vagyok benne, hogy az amerikai átlagpolgár már feltette magának a kellemetlen kérdést: "Mégis milyen haszna volt/van édes hazámnak az afganisztáni és iraki háborúból? Nagyon szép dolog, hogy felszabadítottuk őket, azután felvettük a harcot…..
Update: Újabb infók:A T-Mobile becslései szerint az induló készlet legfeljebb 2-3 napra lehet elegendő. A jelenlegi iPhone 3G 8 GB-os verziója továbbra is forgalomban marad, és ez a típus megfelelő számban, országszerte 119 üzletben rendelkezésre áll.A készülék pénteken 11…..
  Érint is a dolog, meg nem is: családomban csak sárga környezetvédelmi plakettes autók vannak, de szinte sose megyünk a Hungária-gyűrűn belülre velük, ha igen, csak azért, mert kicsit talán gyorsabb. De ez a rendelet kiverte a biztosítékot. Utánaeredtem, amatőr módszerrel…..
dis 2009.03.05 15:36:40
@Csikós Zsolt: csak én nem tudom értelmezni a válaszodat?
dis 2009.03.05 15:50:19
@zazooo: az erőművekkel hasonló a helyzet, mint a többi témával. biztos lehetsz benne, hogy sem az Energiaklub, sem a Greenpeace (csak hogy két a témában érintett szervezetet említsek) nem a fosszilis energia felhasználását ajánlja a nukleáris helyett (bár az utóbbi elleni tiltakozás fajsúlyosabb, ez érthető a hosszabb távú következmények miatt). a kulcs éppen az, hogy egy valóban környezetbarát, fenntartható életmód az gyökeres változtatásokat igényelne és sokszor - különösen rövid távon - kényelmetlenséget és (igen, le merem írni) életszínvonal csökkenést okozna. ez az, amit csak nagyon kevesek képesek felfogni és elfogadni. pedig enélkül csak megy a maszatolás, ld. a fenti cikk.
Antivírus blog A PC ügyvédje 2009.01.26 16:31:00
Ha feltennénk a kérdést, vajon mindenki alaposan elolvassa-e a szoftverekhez mellékelt felhasználói szerződést, nem kellene felnyújtott karerdőtől tartani. Mindenesetre kipróbáltunk egy érdekes megoldást, ahol némileg automatizálva hamar kiderülhetnek a szerződésben szereplő…..
Subba Ahol csak a zene kábít 2008.01.07 09:21:00
A kommentek közül mazsoláztuk ki ezeket a videóklippes gyöngyszemeket, az Arató Disco honlapján megtekinthető, varázslatos, dizsibecsalogató kedvcsinálókat. Bámulatos képi megoldások, szeretetreméltó szereplők, remek talpalávalók, fogyasszátok örömmel!Az első felvétel a…..
dis 2008.01.17 19:57:52
Bigyóblog Napi kvíz 2007.11.27 15:23:00
Vajon miért lukas a bögre fogója? Kolléga megoldása, talán ezért? :) ..
dis 2007.11.27 18:33:24