Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szempontcsuzli

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai hódmezővásárhelyi időközi polgármester választást nem csupán helyben követték izgatottan, de a végeredményére az egész ország figyelt. Nem azért, mintha egy megyei jogú város választási eredményéből automatikusan következtetni lehetne arra, mi történik majd április 8-án. Sokan és sokszor…..
Öt évvel ezelőtt egyedül maradt a gyerekével, nem kapott munkát és egyre rosszabb anyagi helyzetbe került. Hónapokig  zsíros kenyeret ettek, a penészes lakásban  minden áthatolt a dohos szag. Mikor a gyereke ótvaros lett, érezte, hogy azonnal lépnie kell. Jelentkezett egy masszázshirdetésre,…..
42. születésnapja alkalmából összegyűjtöttük azt a 7 filmet, amiben a legjobban szeretjük ezt a karizmatikus színészt. 7. A part Leonardo ebben a filmben nem más, mint a mai fiatalság vátesz költője. A filmben olyan átéléssel játssza el a mennyországra rátaláló, majd abból kiutasításra kerülő…..
szempontcsuzli 2016.11.12 21:29:59
@D-verse: "ostobasag" :))) mondod te aki felsorolt 5 nevet az eddigi 1525 dijazottbol, majd lecket adsz fel elore kiosztott egyessel :) es meg te hasznalsz jelzot ram :) no comment
Van ez az ügyem az elmászkálással. Négy év otthonlét után újra eljárok néha a barátnőimmel. Vacsorázunk, beülünk moziba, vagy egy italra valahová. Ha nem tenném, becsavarodnék. Így viszont gyakran találom szembe magam mások rosszalló véleményével...
Eperhab A szerelem kémiája 2016.10.11 07:00:00
Megismerünk valakit, elkezdünk vonzódni hozzá, megremeg a térdünk az illatától, csak rá tudunk gondolni... ismerős érzések, igaz? Az emberi test egy igazán csodálatos gépezet, így sokszor eszünkbe sem jut, hogy ami számunkra teljesen természetes, valójában hormonok ügyes…..
Ass blaster Proli politológia. 2016.10.06 00:36:03
Az évek során hozzáértő emberek szakmányban gyártották az elemzéseket a rendszerváltástól eltelt időről. Ezek az elemzések újságírók, közgazdászok, politológusok és egyéb diplomás nagyon okos emberektől származnak. Most próbáljuk meg egy aluliskolázott proli szemszögéből látni az eltelt időt. Hogy…..
szempontcsuzli 2016.10.06 20:44:08
Ez a kérdés sokszor felmerül bennem, és számtalan helyen és közegben feltettem már. Mindig más válaszokat kapok, de vannak ismétlődő motívumok. Néha nincs türelmem a dologhoz, de legtöbbször belemegyek az érdemi vitába, és az esetek több mint felében sikerül valamilyen konszenzusra jutnunk. Egy…..
A trombózis vezető halálok Magyarországon. Részben azért is, mert a jódoktorok elképesztő módon benézik néha a tüneteket. És mert NINCS ELÉG ÉRSEBÉSZ (sem) az ellátórendszerben… Összeszedtem az elmúlt hetekben szerzett tapasztalataimat, miként előzheted meg ezt az alattomos gyilkost, illetve hogyan…..
szempontcsuzli 2016.09.11 22:53:29
A játszma egy kommunikációs játék, aminek azonban a fele sem tréfa! Ha Ön már elmúlt 10 éves, akkor biztos lehet benne, hogy már számtalan játszmában vett részt, akarva-akaratlan.  A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de egyes játszmáinkkal embertársainkat is az őrületbe…..
A fapadosok ezer jogcímen próbálnak pénzt lehúzni az utasról, de van pár szolgáltatás, amit mindenki kénytelen kínálni. Összevetettük, hogy ezeket melyik ultra mennyire használja ki utaskopasztásra. Az biztos, hogy ebben is igen szoros a verseny a Wizz Air és a Ryanair között.   Az ultra fapadosok…..
Itt a vég, Ertsey Katalin is elesett. A volt LMP-s politikus a sokadik a sorban, aki nem tudott ellenállni a kormánypárt hívó szavának. Míg az egykori fideszes potentátok közül többen harcos ellenzékivé válnak, addig saját pártjukban háttérbe szorított ellenzékiek csapnak fel diplomatának,…..
Az utóbbi napok, hetek heves viharai jelentős károkat okoztak, több mint tízezer kárbejelentés érkezett az egyes biztosítókhoz, amelyek több százmillió forint kifizetésére készülhetnek fel a történtek után. Az, hogy rendelkezünk valamilyen biztosítással, nem feltétlenül jelenti azt, hogy…..
szempontcsuzli 2016.08.03 17:17:09
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..
szempontcsuzli 2016.06.28 20:09:52
Szalai és Stieber voltak a gólszerzők, de az igazi hős pályán sem volt. Sőt még csak nem is magyar az illető. Köszönjük, Fülöp Marci! Köszönjük, hogy a norvégok elleni találkozót követően ismét őrizted a kapufánkat és nem hagytad, hogy 15 millió magyar már az első percben elkeseredjen! David Alaba…..
szempontcsuzli 2016.06.15 13:52:56
@Giggsy: sztem nincs ebben semmi politika. az elvtársazás még nem politika
Itt minálunk mindenki mögött a Soros áll, ráadásul úgy, hogy hoz magával még egy migránst. Megmondta a lázárjános, erre bemutathatatlan topszíkret bizonyítékok is vannak, bibibí. Mert az a legjobb bizonyíték ami láthatatlan. Ezzel szemben a kormánypárti potentátok Sorostól felnyalt pénze nagyon is…..
"Konstruktív egyeztetés folyik" - nyilatkozta új polgármesterünk. És lőn kiegyezés, azaz nagykoalíció. Az egyeztetések eredményeképpen sikerült 63 bizottsági posztot létrehozni, és Magyarország legmagasabb képviselői honoráriumait megszavazni. Nem túlzok, érdemes összevetni…..
szempontcsuzli 2014.11.19 17:50:06
@OkoskaTo:rp: nem aggodom, hiszen az elozo ciklus sem volt jo, finom szolva, de azert a gergo jol belehuzott mar az elejen! zuglo mar is jobban teljesit! nem hiba lepett ki a "lehet mas a politika" nevu partbol...
papcsaknak se kellett helyismeret, de azert az kello gyokertelensegrol vall, hogy debrecenikent budarol "iranyitja" majd zuglot, ugy hogy fel eve meg a 16 keruletben indult a merhetetlen pm-es gergo, aki ugye tudjuk mit mondott a szocikkal valo egyuttmukodesre korabban...de a fideszt se szivlelte, most mindkettot keblere olelte!
Laci, en drukkolok Neked!
De miért hiszik azt a magyar stylistok, hogy ide ez is jó?  Holdampf Linda a Rising Star stylistja. Nincs könnyű dolga, az öltöztetés, stílusalakítás lassan olyan népszerű lesz, mint a magyar foci: mindenki ért hozzá. Most már én is. Úgyhogy ez tényleg a vég.  De nem állhatom…..
szempontcsuzli 2014.11.19 17:43:22
Legyen az én szegénységi bizonyítványom: máig fogalmam nem volt ki az a Bognár Zsolt színművész, zeneszerző, dalszövegíró. Azt is valószínűnek tartom, hogy mától sem fogok többet tudni róla csak azért, mert Orbán Viktor fizetetlen prókátorának szerepét bámulatos…..
Kevesen tudják talán, de hat évig református gimibe jártam, az iskola nagy örömére, vagy épp a bánatára. Tudvalevő, hogy a reformátusok beengedik maguk közé a katolikusokat is, hadd tanuljanak valami jót, de ennek köszönhetően folyamatosan mentek a vallási szabadságharcok, így…..
szempontcsuzli 2014.05.30 13:46:34
Sziasztok!   Most találtam rá erre az oldalra és szeretnék segítséget kérni, ha lehet, mert sajnos fél éve pokol az életem a munkahelyemen és már csak pár hetem van hátra itt, de szeretnék valamit tenni. Ez az első munkahelyem a diákmunkákat leszámítva, nemrég múltam 21…..
szempontcsuzli 2014.05.20 07:59:11
7. Ne fényképezzünk félmeztelenül a tükörbe! Kicsibe se! Férfiak se! Erről már nem is tudom hányszor volt szó az urbin az elmúlt hat évben, de csak nem fogadják meg a jó tanácsot. (Kösz Geri!)   6. És másnak se hagyjuk, hogy ezt tegye velünk! Még akkor se, ha egy…..
szempontcsuzli 2014.05.03 10:06:58
szempontcsuzli 2014.05.06 16:10:11
@Zubreczki Dávid: ebben az esetben ÉN kérek elnézést:)
1930. A híres kép és modelljei...
A mai, szokásos vasárnapi blogajánlóba olyan írásokat válogattam, amelyek valamilyen módon mind a beilleszkedésről szólnak. Akad köztük olyan, aki éppen kerek évfordulóját ünnepelte a határátkelésnek, akad olyan is, aki nemrég kezdett új életet, és akad olyan is, aki már a…..
szempontcsuzli 2014.05.04 21:41:49