Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rolph Meyer

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1914. II. Miklós orosz cár a Téli palota erkélyéről jelenti be a németek elleni hadüzenetét..
Rolph Meyer 2022.02.28 19:50:46
7 db Epson nyomtatót teszteltünk. A márka választásban az volt a döntő, hogy elvileg az Epson külső tintatartályos nyomtatók képesek a legalacsonyabb 1 lapra jutó nyomtatási költségre. A teszthez különböző vásárlói igények szerint válogattuk a nyomtatókat, így otthoni és kis irodai nyomtatók, közép…..
A mindennapi életünk része, hogy fizetjük a számláinkat. De ki gondolná, hogy egy olyan alapvető feladatot, mint a rezsi költségek kiegyenlítése is ennyi különböző módon oldunk meg...
Tele van nálatok is a lépcsőházi faliújság sablonosan unalmas kiírásokkal? Dühítenek a szomszédok, de nem tudod, hogyan fogalmazd meg nekik a problémád? Igen, újabb társasházi üzenetek következnek!..
A posztot szerkesztve belenéztem a Homár Whirlpool-aktáiba, ahol a kétoldalnyi archív poszt közt egyszer csak szembejött a Heteket mosógép nélkül, azt garantál a Whirlpool garanciája címmel megjelent eset, aminek fájó pontjai szinte szóról-szóra megjelennek itt is: pár…..
Rolph Meyer 2018.07.17 22:41:44
@Rolph Meyer:
Elfeljtettem: Bosch-t vettem, mert most 5 év garanciát adnak rá . Meg azért mert a boltból felhívtam a szervizt, és be diktáltam az új gép sorozat számát és megtudtam hogy külön is cserélhető a csapagy ...
Mielőtt belefognék az angol városi kertészet gyönyöreibe vagy gyötrelmeibe, gyorsan fussuk át, milyen jellegű házakban is élnek a nagy Albionban. Ebből a témakörből a „flat” azaz lakás kiesik, bár van rengeteg olyan, amit régi viktoriánus házból alakítottak ki. Azok kertjét vagy közösen használják,…..
A Bárdi Autó Zrt. idehaza az egyik legjelentősebb autóalkatrész hálózat. Nagymúltú, jónevű cég. Alapítója, a Monarchia első alkatrész-katalógusát 1905-ben kiadó Bárdi József vélhetően nem lenne büszke az alábbi panaszkezelésre. Sziasztok! Egy érdekes garanciális hozzáállásba futottam bele…..
- Beszélgetés Bögözy Jánossy László nyugdíjas buszvezetővel - Az alábbi posztban vendégszerzőnk Babiczky Ákos beszélget példaképével, a buszvezető szakmáról, a 86 Gyors, majd később a 86-os legendás buszsofőrével...
Rolph Meyer 2017.10.04 14:44:27
@Valakiateleprol:
Annyira nem is hiszen most is itt vagy
Anno megfogadtam, hogy ilyet soha, de soha nem csinálok és reméltem, hogy soha nem kerülök olyan helyzetbe, hogy másokat és a tetteiket kelljen kiveséznem. Sajnos azonban elérkezett ez az idő is.  1. Kis házunk jelen állapotában..
Meglepő, még a művészettörténészek által is nehezen elfogadható adatokkal szolgált az elmúlt években a dendrokronológia. A tudományág révén egy kutatói csapat több mint kétszáz erdélyi műemlék keltezését végezte el. Botár István régész és kollégái ezzel a legpontosabbnak számító módszerrel segítik,…..
Rolph Meyer 2017.07.05 20:48:34
Van az úgy, hogy ha az ember fodrászatot nyit, akkor csak lenőtt hajú emberekkel találkozik. Na, így érzem én is, amikor a medvepostaládát ürítem. Ez alapján a Földnek vége és idegenek letaroltak, anyák menekítik a gyermekeiket és semmi sem működik, ja és minden házkezelő maga a patás ördög. Most ez…..
Ahogy zöldbe borul a kert, minden évben megjelennek a meztelen csigák is, és alig várják, hogy telerakják petéikkel a birtokunkat. Közben pedig felfalnak szinte mindent, ami az útjukba esik. Rengeteg módszer kering az interneten és szájról szájra is, a rézszalagtól a sörön át a sóig. Ez utóbbi a…..
Pár hete kapott egy levelet a medve, hogy mit lehetne tenni azokkal a szomszédokkal, akik a szabályt lekaratézva mégis a lépcsőházban dohányoznak. Azóta jött egy új levél Gabitól, hogy nála is pont ez volt a probléma és hogy ők hogyan oldották meg. Mesélje el hát Gabi! ..
Valér (ő választotta ezt a nevet) problémája Házmestermedve előtt sem ismeretlen, gyakran kapunk hasonló segítségkérő leveleket. Lássuk! Kedves Házmestermedve! Olvasgattam az oldaladat, de nem találtam pont olyan írást, ami a problémámról szól, így szeretnék kérdezni tőled, vagy legalább…..
Tegye a szívére a kezét: még soha sem vitt el tiszta A4-es lapot az irodából? Ugye nem mondja azt, hogy soha? Tabu téma, pedig mennyi helyen megesik, hogy a dolgozók hazavisznek 1-2 dolgot, ami legkevésbé sem képezi az év végi prémium részét. (nem túl régen írtunk is erről egy posztot, amit itt…..
Férfiasan feminista, vidáman botrányos, kalandos és pimasz – a sokat kritizált pármentes életmód még evilági nézőpontból is lehet vonzó. Sőt!..
A bulibarátnő Ez a nő nem csak éjjel partizik. Az élete egy fesztivál. Az első randin ágyba kíván téged. Érzelmeket ne várj tőle. Te a kísérője vagy abban a tivornyasorozatban, amit egyedül is képes lenne túlélni, csak állandó társaságban szórakoztatóbb. Ő az az izraeli lány, aki még sokáig lány…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt Munkahelyi Terror blog! Munkajoggal kapcsolatos kérdésem lenne, ami az alábbi lenne: A barátnőm állás interjún volt a 4 karikás cégnél. Ott a felvételin elmondta a kérdésre, hogy milyen…..
Rolph Meyer 2017.02.13 07:08:25
@IT Knight: nem te fizeted? Úgy könnyű. Már előre rettegünk a céges buliktól mert mindig az a vége hogy zsebből dobjuk össze a végén . A főnök aki az értelmi szerző másnap arra emlékszik hogy milyen jó buli volt.
Tavaly szeptember végén Szentesi Zoltán Kálmán (41 éves) barátnője akut, perforált vakbélgyulladással, "magzatpózban nyüszített a földön", de a mentők ügyeletese kapacitáshiány okán csak annyit tudott javasolni, hogy vegyen be még egy Advilt, de esetkocsit küldeni nem tud. ..
  A csatahajók végzete általában ugyanaz, hosszabb-rövidebb, és az esetek többségében eseménytelen pályafutás után rendszerint mind a hajóbontókban végzik, néhány ritka szerencsés példánytól eltekintve, melyek hajómúzeumként élnek tovább. Néhányan harcban vesztek oda, mások balesetekben. Végzetük…..
  Az én drága blogíró főnököm (nőjön nagyobbra a haja) kiadta az ukázt: "és akkor Joli, huszonhatodikára írjál valami vicces karácsonyi történetet".Csak így: valami vicceset.Ami karácsonyi.Ümmmm...
Rolph Meyer 2016.12.29 10:06:15
A sok bukás után nagyon keresett egy új útvonalat a Wizz Debrecenből, igencsak meglepődtünk, hogy Tel-Avivra esett a választása. A Ryanair közben a román határ túloldalán mocorog erősen, az új és még olcsó Nagyvárad-Girona járat magyar nyaralóknak is jó lehetőség egyesen a Costa Bravára. Volt egy…..
Rolph Meyer 2016.12.20 10:10:58
Mármint nem úgy értem, hogy a telefonom is nálam volt, hanem amikor konkrétan megkívántam, és Telefonkám segítségével szexuális élvezetet, mi több: orgazmust éltem át. Elnézést, hogy előre lelőttem a hatalmas csattanót (!), de ideje szembenéznünk az úgynevezett mechanofíliával, ami egyre jobban…..
Rolph Meyer 2016.12.10 23:21:02