Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amy Farrah Fowler

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bors online kiadásán olvastunk egy cikket, ÉNB Zsófi megbánta a leszbicsókot címmel, amiben arról van szó hogy az RTL Klub naponta jelentkező reality-sorozatának egyik szereplője kurvára sajnálja már, hogy lesmárolt egy nőt, csak hogy egy Kristóf nevű faszinak bizonyítson (vagy…..
Amy Farrah Fowler 2013.12.19 14:55:48
@sixx: igen, mert nem tudom, a nevét! :) Mondjuk ez nem is akkora nagy baj!
A ma esti Fókusz-riport után percekig csak néztünk magunk elé, és nem hittünk a fülünknek, kiszáll az X-Faktorból az utolsó oridzsinál gangszta, Geszti Péter is. Tavaly ugye hárman léptek le, Keresztes, Feró és Malek, most követte őket a rímgyáros is, aki múlt vasárnap…..
Egyszerűen félelmetes az, amit a CBS nálunk Agymenők címmel sugárzott sitcomja, a The Big Bang Theory művel a nézettségi versenyben. A 2007/08-as idény egyik "jó, nézzük meg, oszt majd kiderül" felkiáltással műsorba küldött sorozata tavaly novemberben ért fel a csúcsra úgy,…..
Tegnap este, miközben az HBO-n éppen második évadát kezdte meg a Csajok, az NBC-n a sorozat készítője két díjat is átvehetett a Hollywoodban dolgozó külföldi sajtót képviselő sztároktól. A sorozat az Aranyglóbusz-gála három legnagyobb meglepetése közül kettőt szállítva a…..
Amy Farrah Fowler 2013.01.14 18:47:01