Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TantóNéni

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ingatlanbérlés és -vásárlás hosszú évek óta neuralgikus pont Európában. A londoni, berlini helyzetről már sok szó esett, most azonban egy olyan helyre látogatunk el Tucano segítségével, ahol ritkábban járunk. Pedig Lisszabon is rengeteget változott az elmúlt években, ami az ingatlanpiacot illeti…..
TantóNéni 2019.11.06 23:00:52
@Sue uk: Nem a bérleti díjat maximalizálták, hanem a deposit/letét összegét csökkentették. Eddig max 6 heti bér lehetet, most évi 50e font alatt max 5 hét. A lakásbéreket nem fogják befagyasztani, amíg tories kormány van hisz az összesnek minimum 6 lakása van erre-arra.
Évekkel ezelőtt történt, hogy az egyik mozdonyvezetőnek az ország másik feléből szerzett kutyákat egy ismerőse. A kölyköknek körülbelül háromszáz kilométert kellett vonaton megtenniük, egy budapesti átszállással. Mivel a nyári melegben – és egyébként is – a…..
hogyvolt Aranypart - 1x31/32 2011.10.14 07:14:00
Két hónappal ezelőtt nem hittem volna, hogy maradandó agykárosodás nélkül megérem az első igazi magyar trash-reality utolsó epizódját, és tessék, itt vagyok, és még csak körbe sem szarom a szobát, mit a 95D elüldöző tyúkok. Esős reggelre ébredünk, Niki és Korvettádám…..
Szinte hihetetlen, de túlléptük a bűvös ötezer lájkolót a Smink | Makeup blog Facebook oldalán, amit ezúton is köszönünk Nektek. Ebből az alkalomból - a Sigma jóvoltából - egy Make Me Up 12 darabos ecsetkészletet sorsolunk ki, amely a legnépszerűbb ecseteiket tartalmazza, és…..
Elkészült az újabb videónk, ami a Ti kéréseitek alapján készült. Sokak számára mumus lehet a sötét, füstös smink elkészítése, de igazából nem egy nagy ördöngősség. Igazából csak pár alap eszközre és festékre van szükség, és egy nagyon pici gyakorlásra. Igyekeztem…..
Folyamatosan izzok, egyszerűen nem tudok leállni a dühöngéssel. A Hatvannégy Trollmegye nálam mindenképpen elérte, amit akart: sikerült egy számomra nagyon fontos dologba beleszarni.Aki esetleg még nem hallott róla, röviden az ok: a Toroczkai-féle szélsőjobboldali társaság egyik…..
Most jól azt hittétek, hogy 3 házat mutatok be, hm? Pedig nem. Sokkal többet! Ugyanis egy laza játékot hirdetek így kedd délután. Örülés van! 3 friss interior design magazint nyerhet az az illető, aki bejelöli magát a FB-on (itt) található magazinnyerős mappa…..
"Kedves Cukiság! Régen volt már vizsla a blogon, ezért remélem, örömmel fogadjátok a család kedvencét, Boscót és az ő hűséges társát, a sárga labdát.Üdvözlettel: Ági"Köszönjük!parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);..
A legpusztítóbb VV4-párbaj evör, animáltan. Befosás. ..
TantóNéni 2011.04.07 14:07:31
"Sziasztok!Gondoltam, küldök Nektek pár képet hajdani vizsla kutyámról. Lady nagyon hiányzik az egész családnak, ezért mindig örülünk, ha a cukiságon vizsla pajtik képeibe futunk" – írta nekünk Nóri.Köszönjük!parent.ui.setFrameHeightByDocument(document);..
ágy - asztal - tv Best of Valami 2011.02.14 10:57:00
A mai napon egy csomó hasonló témájú blogon hogyankészítsünkszívalakúeztmegazt olvashattok, jól van ez így, szeresse is egymást mindenki. (De ne csak ma.) Én egy fotóválogatást hoztam inkább családi fotókból, na, nem az enyémből, bár nyilván onnan is lehetett volna…..
A Cenzúra nélkül blokk részeként február 10-én egy különleges dokumentumfilmet tűz műsorára az HBO. A csatorna saját gyártású dokumentumfilmje, A púposok doktora az etióp gyerekeket gyógyító amerikai orvost, Dr. Rick Hodest mutatja be. Etiópia Afrika egyik legszegényebb…..
90 Azok a modoros 90-es évek... I. 2011.01.15 08:30:00
Számtalanszor hangsúlyoztuk már a 90-es évek naivitását és őszinteségét. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ebben az aranykorszakban napjainkhoz hasonlóan ne lett volna jelen az álságos modorosság, amelynek semmi más célja nincs, minthogy elfedje gazdája nyomorult tökéletlenségét,…..
Ma egy éve indult a blog. Köszönöm, hogy olvasod! "Küldöm ezt a számot magamnak és mindenkinek, aki szereti": ..
TantóNéni 2011.01.12 16:32:39
hogyvolt VV4 - 4X24 2011.01.08 11:09:00
Egyszer, csak egyszer, csak egyetlenegyszer ne az ébredezéssel kezdenénk! Lilu, jó a sminked, béna a felsőd, haladjunk. Ildi hónaljig gumikesztyűben mosogat és morog mint a bóhás kutya. Ha harc, legyen harc meg hogy elég volt. És hogy ország-világ előtt, még ilyet. Elég volt a…..
Felemás epizóddal tért vissza a téli pihenőről a How I Met Your Mother, voltak benne klasszikus poénok és nagyszerűen használták ki a Marshall családja adta lehetőségeket is, nem beszélve a nőgyógyászos szálról, és a 22 perc alatt folyamatosan látható számokról. Van még…..
hogyvolt VV4 - 4X18 2011.01.02 13:00:00
Lilut az újévben a szokásos szürke farmerben és Star Trek díszletben láthatjuk először. És a haja, szűzmáriám. Nem szeretem a mostjöttemafodrásztól frizurákat, ez viszont a ló túloldala, az ezer éve nem voltam fodrásznál és szarrá tört a hajam az otthoni festéstől és a…..
ágy - asztal - tv 2 in 1 2010.11.14 09:54:00
Utolsó óra, utolsó nap, nem fog a kréta, nem fog az agy-rovatunk bemutatja:2 lakás egy posztban.S bár az első egy londoni csajos, a második pedig egy madridi pasis lakás, mindkettőre a stílusok erős keverése a jellemző.Mixmasters rulez, bár azt hiszem, egy ébenfekete atlasz-figurát…..
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
Fogynak a hülyék.Punci EszterházyTizesikrekPillecukorAlaposan dokumentált My FocusbanCicikÉpp fürdeni készültem..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.09.24 09:30:00
Kyle Killen, a Lone Star készítője blogján rimánkodik a nézőknek, hogy ne felvételről, hanem élőben nézzék a sorozatot, cserébe megy füvet nyírni akár.Spinoffot kap a Pawn Stars című zálogházas reality (igen, ilyen is van), az egyik karakter köré építik a Rusty Nuts című…..
Chuck Lorre harmadik, jelenleg a tévében futó sitcomja (a Két pasi meg egy kicsi és az Agymenők is az ő gyermeke) pont ugyanolyan tradicionális, többkamerás, élő közönség előtt felvett, tehát valahol egy mini színházi előadásra hasonlító produktum, mint a másik kettő, és…..