Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zab Zakariás

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hull a hó, és süt a Nap,Az időjárás meghasadt.Ózonréteg, szén-dioxid,Üvegházban megmaradt. ..
Történetek könyve Gondos Jankó 2013.04.15 00:16:08
Egyszer volt, hol nem volt, amikor még az üveget is kalapáccsal hajlították, volt egy falu, ahol mindenki a másik dolgát tudta a legjobban. Hát, azok képesek voltak napestig arról diskurálni, kinek hogyan kellene végeznie a munkáját. Persze, így aztán a dolgok sosem haladtak előre.…..
Zab Zakariás, a bolond,játékra hív, ha gyomrod kong. Képzelj krumplit, sült húst, dagadót,és játékból ne fizess be hitelt, adót! Zab Zakariás, a bolond,játékra hív, ha szíved kong. Képzelj barátot, ölelést, hősies őst,és játékból fogj össze minden ismerőst! Zab…..
Történetek könyve Jézus háza 2013.03.18 01:42:55
Egyszer volt, hol nem volt, még abban az időben, amikor a Föld még lapos korong volt, Jézus lejött a Mennyországból. Szerette volna megnézni, hogyan telik az ember napja, ezért egy kis faluba költözött. Hát, ahogy ott békésen éldegélt, egyszer csak a fülébe jutott, hogy három…..
Történetek könyve Sitcom levél 2013.03.17 19:53:45
Kedves Zoltán!   Az általatok küldött anyag feldolgozását most nem tudom vállalni. Az olvasottak után végig gondoltam a dolgot, és nagyjából 10-14 napot kellene egyhuzamban dolgoznom az első két 7 perccel ahhoz, hogy a nekem megfelelő minőségű szöveget produkálhassam. A…..
Történetek könyve A hóember 2013.01.14 17:57:41
Egyszer volt, hol nem volt, történt valamikor régen, hogy Magyarországra váratlanul lehullott a hó. Már vagy háromszáz napja is volt annak, hogy az emberek ilyet láttak! Nem csoda hát, azt sem tudták, mit kezdjenek vele. Voltak, akik tanácstalanul bámulták, értetlenül nézték, de…..