Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarkus

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdvözlet! Folyatódjon hát remek játékunk. Fiaink Bukarestbe és a Feröer-szigetekre utaznak sok pontot gyűjteni. Önöknek elég csak jól tippelni ugyanezért! A beharangozó fotót majd átfotosoppoljuk Palira :D Az északírek elleni pontok természetesen még nem lettek kiszámolva.…..
Tarkus 2014.10.14 19:50:31
Elkezdődnek hát az EB selejtezők, nagy reményekkel, remek csapattal futunk neki a megmérettetésnek. Folytatódik fantasztikus Betta játékunk is. Ha még emlékeznek 2014 márciusában indítottuk a játékot egészen a selejtezők végéig. Ebbe már beletartozott négy barátságos meccs,…..
Tarkus 2014.09.05 08:58:47
Válogatott okosságok Focidivat 2014.09.04 20:09:39
Horváth Ferenc Lőwnek öltözött a Göteborg elleni meccsre, az eredmény ismert. Utánajártunk a magyar foci néhány más hőse kinek a divatját majmolja...    Tomiszláv Aurél Attila    Elemér..
Ez is eljött kedves tippelőink, a célegyenesbe fordultunk. Nincs más hátra mint előre! Rettentő szoros a végjáték. A nyolcaddöntők tippejit igen magas pontszámmal spyglass kolléga úr nyerte meg, a negyeddöntők négy meccsére Zigi és maribor(!!!!!!) tippelt a legjobban.…..
És már itt is van a nyolcadik forduló, vagyis a négy elődöntő! Ne rágódjanak, ne tépelődjenek, tippeljenek bátran, tippeljenek Bettával!  Franciaország - NémetországTippünk: 2-2Betta: 1-4Brazília - KolumbiaTippünk: 1-2Betta: 0-3 Argentína - BelgiumTippünk: 0-0Betta:…..
Nohát vége a csoportköröknek, most jön a java. Elbúcsúztunk szépen a három legerősebb bajnokság válogatottjától, nagyot harapott az élet beléjük. Sebaj! Mivel a csoportmeccseknek vége ideje volt összesíteni az eddig összes tipp eredményt, ha hiszik ha nem az mind megvan! Az…..
Pörög a világbajnokság ezerrel, alig győzzük követni bejegyzésekkel és excel táblákkal. Betta közben gazdagabb lett mint egy olajsejk, annyira jönnek neki a meccsek. Tippelőink is keményen állják a sarat, jó pár betli, szép telitalálatok, csak így tovább! Még mindenki…..
Hohó, megyünk tovább! Jessica annyira elálmosodott a sok tippeléstől, hogy majdnem lemaradt a következő meccsekről. Pedig ezen a vébén ez továbbra sem javallott. Tegnap például Anglia látta kárát az uruk feltámadásának, részemről nem is értem hogyan fogdhattam angol…..
Na, ez is elkövetkezett, a szerkesztő úr ráunt Bettára. Persze ez nem igaz, valahol önfeledten nézi a meccseket, megérdemelt pihenő részeként. Az önkényesen kinevezett előző "fordulóban" továbbra is tűrhető meccseket láthattunk, bár őszintén szólva a kezdési időpontok…..
Spanyolország - Hollandia 1 - 5? Na ki tippelte meg ezt jól? Hát persze, hogy senki! Azért páran eltalálták a holland győzelmet, gratulálunk nekik. Folytatjuk játékunkat, most a következő nyolc meccsre lehet szavazni. Hajtás után olvashatják tippjeink és az első öt meccs után…..
Kedves olvasóink! Eldugult a postaládánk, lefagyott a szerverünk annyian követelték, hogy legyen Betta tippelés a foci vb-re is. Beadjuk a derekunkat, tudjuk végre meg ki a tippelő király a nemzetközi fociban is! Mivel a focivb sokkal pörgősebb esemény mint egy magyar bajnoki…..
UPDATE - Lehet tippelni a Magyarország - Kazahsztán meccsre is kommentekben! Kedves olvasóink, a sokak által szeretett Bettaandwin formátumban elindítjuk tippelős versenyünket a magyar válogatott mérkőzéseire. Mostantól minden barátságos és tétmérkőzés számít egészen a…..
Tarkus 2014.05.20 15:29:37
Tarkus 2014.06.03 23:08:14
Tarkus 2014.06.05 12:29:04
Csütörtökön két érdekes hír is megjelent a hétvégi Kispest-Fradi rangadóval kapcsolatban. Természetesen nem az, hogy jöjjenek kedves szurkolók minél többen, mert jó lesz! Szeretettel várja önöket az MLSZ, a Kispest, a Fradi, jó szurkolást, jó szórakozást kívánunk! Ugyan,…..
Válogatott okosságok Pofavizit 1. 2013.03.05 21:04:20
Ugyan ez a játék alighanem egyidős az internetes fórumozással, és a Google képkeresőnek köszönhetően értelmét is veszítette, mint vetélkedő, ugyanakkor talán még mindig szórakoztató lehet rácsodálkozni a futball történetének kevésbé ismert vagy csak szimplán elfeledett…..
Tarkus 2013.03.05 21:46:04