Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Égetett Popcorn

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bán Sarolta fiatal kora ellenére máris számos eredménnyel büszkélkedhet: fotóiból nemcsak Magyarországon, de külföldön is kiállítások nyílnak, alkotásai CD- és könyvborítókon szerepelnek, 2011-ben pedig ő volt az a művész, aki kiérdemelte az Elle magazin Young Talent…..
Mai feladványunk, Bájgúnárok: vajon mi lehet a kapcsolat Quentin Tarantino és a mesterek filmjei között? Most a legtöbben az Ördög jobb és bal keze című klasszikus nyitó és a közelmúltban bemutatott Django elszabadul című Tarantino mozi záró képsoraikor felcsendülő dalra…..
Az amerikai filmgyártás központja maga a csillogás, a hírnév – ám akad egy másik arca is, amelyről bennfentesek ritkán beszélnek. Ez a szereposztó díványok, az erőszak és a hatalommal való visszaélés festette kép. Most egy bennfentes vallomása következik. Noha Thandie…..
Ha az este valamelyik szakaszában a filmezés mellett döntenél holnap, legyél akár a szerelmeddel, akár egyedül, a lényeg: nézz(etek) jó romantikus filmeket. Mert mint minden műfajnak, ennek is vannak kiemelkedő alkotásai, amik egyaránt szólnak nőkhöz és férfiakhoz. Tehát ha még…..
Van pár olyan téma, amit jobb, ha az ember a saját érdekében nem piszkál. Volt már ilyen előzőleg, elég megosztóak ezek a posztok, de főleg abban osztják meg a közvéleményt, hogy a blogger vajon egy gonosz, kegyetlen seggfej, vagy inkább hülye pöcs. Mégis, nem szabad a…..
„A statisztikák szerint e nemzedék negyedének meg kellett volna halnia” – mondja Szergej Mirosnyicsenko orosz rendező a Kossuth Rádiónak adott rövid interjújában az utolsó szovjet nemzedékről, amelyről dokumentumfilmet forgatott. A felmérések szerint a drog- és az…..
Bazmeg Sophie arról hadovál, hogy a tegnap esti buliban talált magának valami félkegyelműt, akit hazacibálhatott, hogy az ágyban jól megcsúnyázhassa, ezzel is indulva az év ringyója címért. Jó, persze, fene a papneveldés gusztusomat, de ez a csaj azt üvölti kéjesen a srác…..
Mi mindig jókat derülünk, amikor egy bulvárlap a pornózó valóságshow-hős és a hatlábú pakisztáni csodatehén közé beékel egy-egy társadalmi igazságtalanságot. De valószínűleg Ecseri Zoltánnak nem lesz kedve a nevetéshez. A lap Sok szülőt magára hagynak a gyerekei címmel…..
Nyugdíjas operaénekesek, hűtlen feleségek és gyanakodó pilóták. Csütörtökön velük, és egy csomó animált kisállattal, valamint a sokadszor visszatérő Arnold Schwarzeneggerrel támad a filmipar, a Németországból érkező állatkáknak és a mélyen tisztelt kormányzónak azonban…..
Égetett Popcorn Égetett Popcorn 2013.01.19 20:30:00
Tegye fel a kezét az, aki tudja, hogy pontosan mennyi filmekkel és sorozatokkal foglalkozó blog működik ma Magyarországon. Ez a kérdés első ránézésre nem tűnik túlságosan bonyolultnak, egy kis keresgélés után azonban rádöbbenünk, hogy nem is olyan egyszerű feladat összeszámolni őket. Éppen ezért az…..