Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nihajuk

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A családterápia mestere, Virginia Satir viszonylag korai művében, a Conjoint Family Therapy-ben olvashatjuk a következő megszívlelendő tanításokat.Az alacsony önértékelésű ember sok-sok szorongást és bizonytalanságot él meg önmagával kapcsolatban. Ez fakadhat abból, hogy gyerekként és fiatalkorában…..
nihajuk 2014.06.08 22:43:13
@Krisz11: tamogatom amit irtal renhoeknek, ezek nem az iskolai szocializacioban dolt el, hanem joval korabban. Vagy olvass jol utana v menj el beszelgetni egy pszichoterapeutaval. En is voltam, sokat segitett, bar 5ezerbol tuti bem jon ki:)
nihajuk 2014.06.08 23:31:03
@renhoek: annak oka van, ha egy iskolai beszolast erzekenyen elsz meg....en pl nagyon sokaig azt gondoltam h az en gyerekoromnal tokeletesebb nem igen letezik, aztan idovel es sok konyv elovasasaval ra kellett dobbennem h kozel sincs igy...persze ezzel nem azt akarom mondani h hanyatott gyerekkorom volt, csak azt h bizony voltak problemak, amiknek lettek kovetkezmenyei...
nihajuk 2014.06.12 13:53:02
@renhoek:
sajnos ez a kijelentesed nagyon tavol esik a valosgtol:
"járhatsz évekig pszichiáterhez, a gyermeki fejlődésedre számtalan hatás volt... a TV-től kezdve az iskolatársaidon keresztül az egyik legfontosabb tényező az a genetika."
A genetika az utolso, ami egy szemelyiseg fejlodeset befolyasolja. Erdemes kicsit utana olvasni par dolognak, mielott megnyugtatod magad ilyen feligazsagokkal. Persze, tudom igykonnyebb a vilagot elfogadni, csak amit irsz az nagyon messzes van a valosagtol
Legyen az én szegénységi bizonyítványom: máig fogalmam nem volt ki az a Bognár Zsolt színművész, zeneszerző, dalszövegíró. Azt is valószínűnek tartom, hogy mától sem fogok többet tudni róla csak azért, mert Orbán Viktor fizetetlen prókátorának szerepét bámulatos…..
nihajuk 2014.06.02 23:23:58
@Vombatus Ursinus: meg kene dolgozni az anuszod?
Csodálatos levélváltásba keveredtünk a zuglói önkormányzattal, íme:feladó: Varga Szabolcs vargasz@zuglo.hucímzett: vastagborblog@gmail.com Tisztelt Vastagbőr blog!A Zuglói Konzultációt érintő blogbejegyzésével kapcsolatban szeretném, ha kijavítanák a bejegyzés azon részét…..
Naiv ügyfelet megállította az egyik biztonsági őr az OBI-ban, és pozitív meglepetésben volt része: Lehet, hogy a sok ekézés után az OBI a fogyasztókhoz való hozzállásán próbál javítani, vagy egyszerűen csak jó napjuk volt, mindenesetre egy kellemes apróságot szeretnék…..
nihajuk 2014.02.06 21:20:38
Nagyon fájt a Hír TV-nek, hogy vannak helyek Budapesten, amelyek úr isten, szerintük nem tartják be egészen pontosan amit be kellene, ezért oknyomozó újságírósdit játszva úgy döntöttek, jól kicsinálják ezeket, hadd tanuljon belőle mindenki. Mert vendéglátó helyiségben ugye…..
nihajuk 2014.01.16 20:22:30
nihajuk 2014.01.16 20:25:32
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
A.T. egy rejtélyes anomáliát fedezett fel a számláján legutóbbi sparos vásárlása után. A végösszeg 1497 forintra jött ki, azaz 1495 forintot kellett volna fizetnie. Igenám, de megjelent egy SSH-kedvezmény tétel +1 forinttal, ami miatt 2000 lett a végösszeg. Sok kicsi sokra…..
Tegnap a dohányzás korlátozásának lehetséges módjáról, az adóemelésről írtunk, ma egy másik szenvedély, a marihuána van soron. Colorado államban január elsejével lett legális a marihuána árusítása, ráadásul nem csak gyógyászati célból. Így a boltok előtt kígyóztak a…..
2014 januárja van, ismét elkezdődött tehát egy újabb 365 napos periódus, ami óhatatlanul is azt jelenti, hogy megint öregedünk egy évet idén, persze mindenki csak a saját születésnapján, de akkor is. Ám míg az élet korai szakaszában boldogsággal és várakozással tölt el…..
nihajuk 2014.01.04 00:20:40
@Panther_V: jogos, de rajuk nem ezt a serto kifejezest hasznaljuk...
nihajuk 2014.01.04 00:21:19
@nemecsek ernő áruló: :) de legalabb gerinces volt
Az érintetlen vadon, és az abban élő törzsek, a kőkorszakban rekedt fura emberek és szokásaik a dokumentum- és természetfilmesek Szent kelyhei, ha valaki ilyenre lel, szinte garantált egy díj, jóhogy a szakmában mindenki szeretné megtalálni a Legutolsó Kannibál Törzset, Ami Még…..
nihajuk 2013.12.27 11:06:21
"@megtürt személy: @vidéki suzukis:
persze Európában is van korrupt politikus, de az ha egy picivel is lebukik önként feláll és viseli a törvényi retorziókat.
Nem úgy mint nálunk, ahol minél tolvaj korruptabb, annál nagyobb az arca, és még azt hurcolják meg, aki szólni mer ellenük."

ezt a nap hozzaszolasa:)))
Nem bírta elviselni a komondort ért vádaskodást, ezért visszaadta képviselői mandátumát. „Szörnyen sajnálom, hogy így történt, tönkretettem egy életet, bántottam egy családtagot, aki ráadásul teljesen védtelen” - nyilatkozta a fideszes képviselő, Fülöpháza…..
A Jobbik legutóbbi kampányfilmjére és imázsváltására akkora döbbenettel néztek a párt radikális szimpatizánsai, mint egyszeri Bencsik Vitéz a lepattant fejű hungarocell Orbánra. Mi lesz a következő? Cukiságbomba gombolyagos kiscicával hempergő, Benetton színekben pompázó…..
nihajuk 2013.11.05 18:02:32
@Orica Középföldi: kritika,pubi
nihajuk 2013.11.05 18:03:37
@Penivaldes: ugye? mondom en
Ejha, Kónya Péter furmányos trükkel akarja tönkretenni Bajnai Gordont! Lássuk csak: először országos cimbiként elhívja nyilvános budai születésnapi partijára, sőt felkéri ünnepi beszédre is; majd miután szende Gordon a legnagyobb lelki nyugalommal idő előtt távozik a…..
Jó hírünk van a beköltözős reality műfaja iránt rajongóknak: az RTL Klub úgy döntött, csak elindítja a valóságshow hatodik szériáját, hogy újabb műmellű ostobenkó libákat és manipulatív szociopatákat követhessünk nyomon a képernyőn. A műsor viszont csatornát vált,…..
nihajuk 2013.09.24 10:58:20
@Sigismundus: en inkabb azt szerettem volna erzekeltetni, hogy azert mert valaki senecat cipel (honapokon at) e kezeben a metron es hangosan fikazza a valo vilagot meg nem lesz ertelmisegi
Örülünk, Vincent? FIFÁZZUNK! 2013.01.13 15:51:47
Mint ismeretes, a héten a FIFA fegyelmi bizottsága megbüntette az MLSZ-t a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a…..
nihajuk 2013.01.13 22:41:53
@szempontpuska: latnad az ujjaim ;-)
nihajuk 2013.01.13 22:47:50
@9mmPara: akkor miert olvasod, fekudj le, holnap melo.nektek:)
nihajuk 2013.01.13 22:49:12
@mokkaczuka: te is tokos legeny vagy, ugy kinzol ahogy karomkodsz,mi?:) ha ez kinzas, mi lehet ha finom vagy?:))
na jol van legyetek jok! puszi