Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chocco channel

16 bejegyzést írt és 251 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#uglybutlovely Köztünk szólva.. Kíváncsi vagyok, vajon hányan ismerik az érzést, amikor csak néznek egy férfit, csak nézik a férfit, hallgatják, amit mond, isszák a szavait…majd egyszer csak bevillan az a gondolat, hogy „istenem, de csúnya vagy….megőrülök érted!...” Ez a bosszantóan paradox…..
A gyerekkori dadogás  – a kutatások szerint – kultúrától és nyelvtől független jelenség és az esetek 80 százalékában felnőtt korra elmúlik. Összegyűjtöttük tippjeinket, mit tehet, ha dadog a gyermeke! Lássuk, hogyan küzdhető le a dadogás!..
Vajna Tímea nyitott egy fánkboltot, ami remek alkalom arra, hogy kiderüljön, egyáltalán nem kell politikai téma ahhoz, hogy a TV2 bizonyítsa, semmi sem olyan fontos nekik, mint a szervilizmus...
Hajdú Péter felesége (még mielőtt: a magánéletükhöz semmi közünk) a tulajdonképpen nem létező Life Network nevű tévé (az Origo egyik tévéje) Ez zsír! című műsorában tűnt fel műsorvezetőként, és valljuk be, nem hagyott mély nyomot senkiben. Nagy volt rá a nadrág, nem tud természetesen és hitelesen…..
chocco channel 2016.10.14 09:09:15
@11110000: ez nem arrol szol hogy valaki elfelejtett magyarul, szimplan nehany angol kifejezes jobban kifejez dolgokat mint a magyar verzioja. En is hasznalok neha angol szavakat, kifejezeseket irasban, zomeben azert mert tenyleg sokkal lenyegretorobb es harom szoban kifejezi azt, ami mondjuk magyarban harom mondat lenne:-))

Regen is volt ilyen, csak akkor latint szurtak be angol helyett teljesen elfigadhato, az elet valtozik:-))
"Úr isteeen, nehogy kimondd, mekkora a ruhaméretem, mert még valaki meghalljaaa!""Ahh, kiráááz a hideg attól a kifejezéstől, hogy plus-size!" De miért?? Mert azzal a ténnyel szembesít, hogy el kellene fogadnod önmagadat, vagy netán változtatni a hozzáállásodon? Levetni a korlátot, a…..
A net és a magazinok intim rovatai ontják a több éves párkapcsolatban unatkozó férfiaknak és nőknek az ostobábbnál ostobább tanácsokat nemi életük fellendítése céljából. Vegyük sorra melyek a legközhelyesebb és legkártékonyabb javaslatok, amivel garantáltan nem változik semmi a hálószobában. Végy…..
GNL911 A mozicenzúra szégyenei 2016.09.05 03:59:43
A madridi Filmotecában szerveztek egy vetítés-sorozatot, amely a cenzúrázott filmekkel foglalkozik. Mint a La Vanguardia emlékeztet, 1977-ben hivatalosan megszüntették Spanyolországban a francoista cenzúrát, de problémák ezen a területen később is bőven akadtak. Franco uralma idején sokszor egész…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Mt!   Majdnem 5 hónapja dolgozom a munkahelyemen és szeretnék azonnali hatállyal felmondania közvetlen főnököm állandóan változtatja a munkaidő beosztást, legutóbb visszamenőlegesen…..
A kiegyensùlyozott szexuális èlet a boldogság egyik kulcsa, de mi van akkor ha a szexualitásunk belezuhan a fètis kategòriába? Pánikoljuk vagy èljük meg? Mi van ha fájdalomra vágyunk, vagy a fájdalom okozása izgat fel, esetleg láb fètis, nõnek öltözès ès a pèldák tárháza vègtelen. Van olyan, hogy…..
A Comment blog írt arról tegnap, hogy a Viasat szexista módon promózta új sorozatát, a Supergirlt. A csatorna gyorsan reagált, időben bocsánatot kért, majd meg is szüntette ezeket a hirdetéseket, bennem azonban - az elmúlt hét egyéb történéseinek hatására is - friss lányos apaként elindultak a…..
chocco channel 2016.08.19 09:11:05
Engem igy neveltek a szuleim, nem lettem feminista viszont nem szultem gyereket, utazgatok a vilagban, jo melom van es ferjnel is vagyok:-)Ez tudatos neveles, csak nem szabad tultolni a nagy egyenrangusagot szoval ne az legyen a vege, hogy "ooo nekem nem kell pasi, mert en mindent meg tudok csinalni, egy pasi valami alsobbrendu ize es kolonc a nyakamon":-)

Szerintem a vilagon semmi baj nincs azzal, hogyha valaki hercegno es harcos is egyben, a ketto balansza kihoz egy ertelmes gyereket. Engem arra tanitottak, hogy ne erdekeljen masok velemenye (pipa), legyek onmagama minden korulmenyek kozott (pipa) de mindezek ellenere ne legyek megfeleles kenyszeres gyerek se a szuleim, se a tarsadalom fele (ez is pipa).

Nem tiltottak, hanem szeretve neveltek. Ha lenne egy lanyom en is ezt tanitanam neki, es azt, hogy neha el lehet gyengulni, nem kell mindig a kemeny csaj imidzset hozni, a girl power-t meg felejtse el mert olyan nincs, hogy egy kupac no oszinten szereti egymast. Ez valami urban legend, es mindjart jon a tipikus "de vaaaan, csak te ezt nem elted at". Nem, tenyleg nem leven a barataim zome pasi.

Vannak baratnoim is, de nem valami csapat hanem csak par ember es nagy barati korom (parok, pasik). Masreszt nem kell raparazni erre az "uristeeeen, mi van ebben a vilagban". Semmi, ugyanaz mint jo par szazaddal ezelott, csak a media altal informalva vagyunk rola. Minden generacionak meg kellett vedenie magat, de szerintem ezt tulreagalni nem erdemes. Ismet, balansz.

Megertem ha egy lanyos apanak nehez (az enyemnek is volt eluldozni es szeparalni mellettem a pasikat) es rengeteg dolgot szerintem tulreagalt, viszont ma mar halas vagyok neki mert ennek (is) koszonhetoen nem kallodtam el, nem jarkaltam abortuszra, nem dobtak be gruppen szexbe es hasonlok.

Szoval nyugi:-)
Iron Lady kockáztatott. Mielőtt Katinkaként fölment volna az olimpikonokat Rióba szállító különgépre, sajtótájékoztatón jelentette be, hogy kilép a Vasas-egyesületből, és saját úszóklubot alapít. Amikor megkérdezték, nem fél-e attól, hogy veszélyezteti a magyar úszók összeforrott közösségét,…..
A "ribanc" szò az èn szòtáramban egy szexuálisan szabados nõt jelenít meg aki a társadalmi szokásokra fittyet hányva ki- illetve megèli a szexualitását. Olyasvalaki aki tojik a konvenciòkra, ès èrti ès hallgat a saját vágyaira. A szomorù tendencia viszont az, hogy rengeteg nõ szabályosan eltitkolja,…..
A sikerük titka kb annyi, hogy jól kajálnak, elmennek edzeni vagy ha úgy nem megy, akkor ráadásnak beraknak egy kis szilikont. Tádá! És máris kopogtat egy táplálékkiegészítő cég termékreklámos szerződéssel. Onnastól kezdve pedig nincs más teendő, mint szétreklámozni a pucsítós képeiket.…..
A Brexit furcsa helyzetet teremtett. Nem tudni mikor lesz kilépés. Sok folyamat elindult persze, hiszen kiválasztották ki legyen az új miniszterelnök, csak az ő programját nem ismerjük még, a kormányalapítás folyamata sem 2 perc. Bizonytalanság van. Nem tudni, hogy lesz-e parlamenti felhatalmazás a…..
chocco channel 2016.07.23 17:52:50
@Válasszunk: mondjuk en gyuloletet, atrocitast tiz ev alatt egyszer sem tapasztaltam, max. annyi, h az akcentusom es a szohasznalatom utan mindig azt hiszik, hogy amerikai vagyok, aki meg nem ismer es sosem beszelt velem csak mondjuk egy esemenyen, vagy utcan leszolit mindig azt, h francia.:-)))

Az allampolgarsag maceras es idoigenyes, de mint te is mondtad az orszag tobbsege kijelentette, h nem akar bevandorlokat ergo mi a manonak maradjak?:-)))

Rengeteg amerikai baratom van az US minden pontjan es mivel habitusban nagyon egyezek veluk igy konnyebben asszmililalodom mint itt. Persze vannak dolgok amik hianyozni fognak, de tulelem, a fold azert van, h beutazzam:-)))))

Egyebkent a Brexit utan masnap az sokkolo volt, komolyan elgondolkodtatott, h ki az aki oszinten kedvel, ki az aki nem, azon filoztam amikor kimentem az utcan, h vajon ki szavazott a Brexit-re es ki nem. Egyebkent a Brexit szavazok zome nem rasszista ahogy az ujsagok beallitjak, szimplan vissza akarjak kapni az orszagot, megelozni a terrorizmust stb.

Na jo, lehet, h leteszem az allampolgarsagot ha mar itt vagyok, vegulis artani nem art:-)))
chocco channel 2016.07.23 18:00:23
@Desmond77: az angol kocsma egy kulon szint, leven itt nemcsak a klasszik movsma szamit kocsmanak hanem biz. sztenderd, alacsony nivoju ettermek is. Rossz tapasztalatom itt sem volt, de teny h vannak olyan helyek foleg kisvarosokban, ahol a kulfoldieket nem nezik jo szemmel, szerencsere mi zomeben etterembe jarunk szoval igy nem erint;-)

Nem gondolom, h az angolok rasszistabbak mas nemzetnel, roppant tolerans emberek de ha pl elmesz londonba ahol alig lehet angolt talalni akkor ertheto, h betelt naluk a pohar;-) Egyebkent hallottam ezt a gyulolet dolgot, de elsokezbol mindig csak azt hangoztatjak, hogy ok a pakikat utaljak, azokat akik ra akarjak eroltetni a kulturajukat az ovekre (aka muszlimok) de azt kb.csak egyszer hallottam, h nem birjak a lengyeleket.

Van egy nagyon jo baratom, o pl Skot tok ertelmes ember, phd etc de kepes volt csak azert a kilepesre szavazni, mert szerinte az EU bevandorlok elveszik a felesege munkajat. Szerinte nincsenek ezek a dolgok egalban, es most h kileptunk az EU-bol majd a felesegenek is ugyanannyi sansza lesz:-)-))Hozzatettem, a felesege kb makog angolul, un. pidzsi english-t beszel ( a pidzsit nem tudom hogy irjak helyesen, lehet h pg) zero vegzettseg szoval szerintem eu ide vagy oda itt o az eletben nem fog munkat kapni, kiveve ha megtanul rendesen angolul:-)
chocco channel 2016.07.23 18:11:23
@hagyma: Engem a Brexit annyiban erint hogy nem garantalt az, hogy nem kell vizumot igenyelnem ha tenylegesen kilepunk, nem garantalja senki az automatikus maradasomat, es ezalol egy vegyes hazassag sem kivetel szerintem. Egyebkent igen, angol...

Nem gondolom, hogy a kormany azt mondja valaha is hogy ooooo a Brexit nem vonatkozik azokra akik angollal hazasodtak, szoval ezt nem latom valoszinunek. Az US annyira nem nehez ha van kint baratod akinek van cege, es boldogan alkalmaz, szoval nekem ausztralia lenne bonyolultabb:-))

Ettol fuggetlenul velhetoleg ez utobbi lesz belole mert a ferjem nem birja az amerikaiak habitusak, utalja a tomeget, fraszt kap olyan varosoktol mint NY ami ugye sosem alszik, szoval neki olyan helyek mint Darwin, Bondi, vagy Adelade (nem biztos h ez a neve) jobban fekszik. Ez utobbirol mar ket eve is szo volt, mert felajanlottak nekem egy munkat ami normal fizetesnekndk tunt (75 ezer au dollar), de kiszamoltuk, h lakas, kaja, utazas, benzin, kocsi, rezsi olyan szinten mint itt, ennyibol nem fog mukodni max talan akkor ha o is ennyit keres, szoval maradtunk.

Masreszt ot nehez kirangatni a termeszetes kozegebol a hazaszeretet es a csaladja miatt, de megbeszeltuk, hogy ahova megyek oda o is jon, szoval ez a resz kipipalva.

Az aposomek is abban a tevhitben vannak, h engem ez nem fog erinteni ami valami olyan szintu naivitas, h elkepeszto, mintha valami ko alatt elnenek, komolyan.
Vigyázó! Kedves Brit Választók! 2016.06.25 14:27:19
Olvasom, hogy új korszakot nyitottatok az emberi hülyeség történetében és szétvertétek a nyugati politikai civilizációt. Meg, hogy azt sem tudtátok, miről szavaztok, utólag próbáljátok kiguglizni, miből is zártátok ki magatokat két pint sör között. Nem megmondtuk nektek, hogy maradjatok nyugton?…..
chocco channel 2016.06.25 20:22:56
A britek nem valasztottak a bevandorlast, nem gondoltak, hogy Anglia eleveszti a nemzeti identitasat a bevandorlok miatt, nem tudtak, hogy az EU rengeteg dolgot be fog szabalyozni es nem lesz a dologba beleszolasuk.

Nyilvan mindezt az utca emberere ertem es nem a politikusokra. Tegnap volt az elso nap 35 ev utan, hogy ugy ebredhettek, hogy "Angol vagyok" nem pedig ugy, h "europai". Tekintsunk el attol h UK Europa resze, ennek nem ez a lenyege:-))

Szoval jelenleg ok ugy erzik, hogy kvazi visszakaptak az orszagukat, a masik fele pedig ugy erzi, hogy elvettek toluk a lehetoseget. A kiralyno csak egy emblematikus figura es sokat tesz az orszagert, nem az az atlag nyugger aki kilencven akarhany evesen kepes 4 oran keresztul allni anelkul, h leulne:-))

A gond az, hogy azt viszont nem mertek fel hogy a kilepes mivel jar es most kezdenek raebredni, amiert valahol sajnalom oket. A legtobb aki kilepesre szavazott meg mindig nagyon vidam, hallani sem akar masodik referendumrol, a masik resze pedig EU tag akar maradni. Nagyon sok Britben mar evek ota megvan ez a " nem latni es hallani az utcan angolt csak kulfoldit" es nem akartak, h az EU mindja meg h kit engedjenek be.

Masreszt nem csak az oregek szavaztak a kilepesre, hanem pl a segelyen elok akik szerint a bevandorlok miatt nem lehet tobb segekyhez jutni, miattuk nincs allasa, akkor azok a 40-50 esek akik meg a regi idok emberei, igazi patriotak es szeretnek erezni, hogy ok nem valami megturt kisebbseg a sajat hazajaban.
Angliában èlek 10 ève ès arra èbredni, hogy Farage beszèdet mond, zuhan a font, es Cameron tíz perc alatt lemond az olyan mint valami szürreális David Lynch mozi. Minden baratom ùgymond megõrült, egymásnak estek feszbukon nagyon sok angol baratom maradni szeretett volna, sokan menni (köztük a…..
Amikor ezeket a sorokat írom (és ez magyar idő szerint péntek hajnal), immár biztos, hogy a Brexit hívei nyertek, azaz az Egyesült Királyság kilép az Európai Unióból. A kilépés egyik legnagyobb híve, a UKIP vezetője már lemondásra szólította fel David Cameron miniszterelnököt, akit ugyanakkor saját,…..