Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JarnoTrulli

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik elképesztően izgalmas mennyei bajnokságunk. Idén nagyon úgy tűnik, hogy óriási izgalmak lesznek mind a bajnoki címért, mind a kiesés elkerüléséért. Az apróbb baj csak az, hogy mindez már nem nagyon érdekel senkit. Kicsit meg vagyunk zavarodva, hogy most hanyadik forduló van, de ez az nso…..
Bernd bátyánk megint alaposan kiéheztetett bennünket, úgyhogy már legalább annyira kell nekünk egy újabb bajnoki forduló, mint egy pohár éltető Krúdy-fröccs a tikkasztó napsütésben megfáradt vándornak. Bár ez akkor inkább kiszomjaztatás, de ez most mindegy is. A lényeg, hogy tippeljünk, mint az…..
A 10. forduló legalább úgy összerántotta az élmezőnyt, mint Herr Storck a szemöldökét, amikor az utóbbi időben az őt ért kritikákat olvasta. Az első öt csapat két ponton belül van, legutóbb az utolsó verte az elsőt, ezek is a Mennyei hihetetlen kiegyensúlyozottságát és szinte már elviselhetetlen…..
Bizony mondom néktek, kétszeresen kapjuk vissza az Úrtól, amit korábban elvettek tőlünk, mert a Storck-szünet böjtje után most éppen hétközi Mennyei fordulóval kárpótolhatjuk magunkat. Holnap ráadásul a nem NB I-es csapatok is pályára lépnek a Magyar Kupában. TOB-ZÓ-DÁS!!! Mi pedig csak győzzük a…..
Szombaton este Miskolcon, Sopronban, Kispesten, Pakson, Angyalföldön és a Ferencvárosban lehet számítani hatalmas tömegre, közlekedési káoszra, valamint a belépőjegyről lemaradó elkeseredett tízezrek és a pofátlan jegyüzérek közötti szóváltásra és a Jóisten ne adja, de akár tettlegességre is. Önök…..
Talán már csak a legöregebbek emlékeznek a Mennyei legutóbbi fordulójára, de szombaton végre visszakerülünk a rendes kerékvágásba. Megérte a hosszú szünet, hiszen egyrészt nem kaptunk gólt a szigeten, másrészt pedig mögöttünk tartottuk az Európa-bajnokot. Csak aztán meg ne zavarja a fiúkat a rendes…..
Miután a legújabb szokás alapján állami ünnepen nem szabad bajnoki fodballmérkőzést rendezni, így aztán a Mennyeiben vasárnap estére marad a tűzijáték. Már csak kettőt kell aludni, de addig is tippeljenek! Mindenhonnan kiküldött szerkesztőtársunk ígérete szerint rövidesen a pontverseny állását is…..
Kegyelmi állapotban vagyunk, hiszen ezen a héten három napon át magyar bajnokiktól lesznek hangosak a stadionok. Ma egy meccs, holnap további öt, vasárnap pedig újabb hat. Tippeljünk, ne habozzunk!   MTK - Videoton Az MTK legutóbb meglepetéspontot szerzett a Nagyerdőben, ráadásul olyat tett, amit…..
Ebben a pillanatban öt aranyunk van Rióban, és az ötödik forduló következik a Mennyeiben, ez talán nem lehet véletlen. A házigazdák fele ráadásul nem a saját stadionjában játszik, ez pedig már annyira költői, hogy ma versben fogunk tippelni.   Debrecen - MTK Nem nagyon ment Kondással,Megpróbálják…..
A magyar klubfodball ismét jól beárazta magát. Mire a nagyfiúk egyáltalán megérkeznek a házibuliba, mi már szokás szerint sehol sem vagyunk, mert többnyire 40 kilós, csenevész ropiharcosok pofoztak ki bennünket a hátsó ajtón. De legalább mostantól már a jövő júliusra készülhetünk, amikor majd már…..
Lement az első forduló, volt pár vaskos meglepetés, ami abból is látszik, hogy tippelő versenyünkben nem Betta lett az utolsó! Az első viszont Tököm Állat lett toronymagasan, valamit nagyon megérzett. Hajtás után tippek, táblázatok, Betta. Baromi nehéz a tippsor ám! ..
Nem ígérünk mást csak vért, könnyt és szenvedést. Vagyis nem ígérjük, hogy hamarosan meg lesz az előző, meg az azelőtti Betta eredménye. Nem ígérjük, hogy nem lesznek csúszások. Nem ígérjük, hogy mindig lesz táblázat. De igyekszünk! Csapjunk bele, Betta tútháuzandsixtín-szeventín! Yeah!..
Itt a vége, uraim. Két kérdés nyitott még. 1. a Fradin kívül melyik csapatunk esik ki júliusban a nki kupa elő- elő- előselejtezőjében, illetve 2. megmenekül-e a Nemzet Vidéki Csapata a kipottyanástól, vagy győznek az „ocsmány hadjáratot” folytató felforgató erők. Ennek fényében tippeljenek bátran...
Feszültség és meglepetés – senki nem mehet biztosra senki ellen. Bármikor előfordulhat, hogy a rossz szériában lévő kiesőjelölt idegenben nyer a második helyezett ellen. Mindez azt bizonyítja, hogy remek bajnokságunk van. Ugyan ki kérdőjelezné meg ezután a reformok helyességét. Vagy azt is…..
Na, jót tippeltek a hétvégén? Höhö. Még egyszer bocsi, egy forduló kiesett, de a mostani csak még izgalmasabb lesz így. Vagy nem...
Időutazás: a 29. forduló után jön a 27. Ez akkora zavart okozott e sorok írója fejében, hogy majdnem el is maradt az e heti Betta. De a lényeg, hogy mégsem. Tippeljenek jól, mindjárt vége.  ..
Válogatottunk tisztes szereplése után újra dübörög a mennyei, s e dübörgést csak megsokszorozza a kongó lelátók által keltett visszhang. Ez már a 28. forduló, mindjárt vége a bajnokságnak. Bajnokunk már nyár óta van, de alatta kiélezett a verseny, ami egyfajta igazolása annak, miért volt szükség – a…..
Újabb forduló, továbbra is szoros verseny a dobogós helyekért. Mindenki megverhet mindenkit, és meg is fog. A reformok működnek, már egy ócska nb3-as sörmeccsre is tízezren tódultak ki. Bele sem merek gondolni, milyen fieszta lesz itt, ha egyszer a Felcsút is beindul.    ..
Pörgünk tovább, nincs megállás. Hatalmas tumultus a dobogós helyekért, izgalom a tetőfokon. A nézőket mindez egyelőre kevésbé hozza lázba. Az egész előző bajnoki fordulót annyian látták a stadionokban, amennyien a Preußen Münster-VfL Osnabrück harmadosztályú német találkozót. Ezzel természetesen nem…..
Hétközi forduló, ami szokás szerint váratlanul érte szerkesztőségünket. Szédítő az iram, már csak az a kérdés, ha most le lehet zavarni áprilisig a bajnokságot, kupafordulókkal együtt, akkor miért kellett tökölni az elmúlt legalább harminc évben. Mindegy, tippeljenek, hajrá!  ..
Kezdődik a harmadik harmad, az utolsó 11 forduló. Az egyetlen biztos pont a Fradi bajnoki címe, azon kívül még nem dőlt el semmi. Ahogy tippversenyünkben sem. Most még pár merész tippel, esetleg egy-két megtömött Centrumos szatyorral bárki alakíthat az álláson, s az alsóbb régiókból a dobogó…..
A mai fordulóval elérkezünk a mennyei egyharmadához, és a tabellán az idény ügyeletes bajnoka mögött látszólag hatalmas a harc azért, hogy ki utazzon július elején Kazahsztánba vagy Azerbajdzsánba egy újabb arcpirító elő- elő- előselejtezős kiesésért. Az egész szerkesztőség feszülten figyeli a…..
Nagyüzem van a mennyeiben a korai záróra miatt. Pörögnek a fordulók, alig győzzük követni. Ennek ellenére szerkesztőségünk elszántan igyekszik behozni tabellaügyi lemaradását. Tartsanak ki, és tippeljenek, mert tippelni jó!  ..
Kettős rangadóval zárul a mennyei első felvonása, gondolhatná a műsorra felületes pillantást vető, a stadionokból régóta kikopott foteldrukker. Persze, ahogy a dal is mondja, nem úgy van az, mint volt régen, nem az a nap süt az égen. De ha nem is ugyanaz, attól még lehetne…..