Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fidesz 6 tagkönyv

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy igazi fúj poszt: fúj a penész és fúj a lejárat eltakarási technika is. ...Magyar Tejfölt és akciós csokit, az sikeres ember nem lehet. A csokin akciós cetli véletlenül eltakarta a lejárati dátumot, a tejfölön pedig a lejárati dátum véletlenül eltakarta a penészgombát.…..
És elérkeztünk a történelmünk azon pontjához, amit mindenki csak gazdasági értelemben vett magyar deviza apokalipszisként értelmezhetett és várhatott. Tudtunk, hogy eljön a pillanat, amikor végleg beomlik a svájci frank plafonja és életünk egy teljesen más irányt fog venni. A…..
Közröhejjel indul az új év: két napja derült ki, hogy mától csak fizetős úton lehet elérni Ferihegyre, vagyis aki akár csak egyszer vinne ki valakit egy géphez, kénytelen venni egy 3 ezer forintos 10 napos matricát, ha meg 10 napon túl kétszer, akkor egy 5 ezer forintos Pest megyei…..
Bencust kapjuk karácsony második napján, ráadásul ünnepi göncben, ami jelen esetben egy piros csokornyakkendőt jelent - azt a ruhadarabot, amit civilizált országokban hatóságilag kellene betiltani. A műsor a karácsony, a kúrás és a kinek nagyobb a fasza-verseny jegyében zajlik,…..
fidesz 6 tagkönyv 2014.12.27 21:07:27
Szeretem a kézilabdát és teli pofával tudok szurkolni a magyar csapatoknak akkor is, amikor bénák, vagy szerencsétlenek. Néha fizetek is azért, hogy élőben lássak jó meccseket, most is kilesek a magyar rendezésű EB-n pár meccsre. Elég sokszor láttam már edzősködi Mocsai Lajost…..
Varánusz Bazmeg, te juhászpéter! 2014.12.15 08:20:21
- Ne fütyülj! - De én nem fütyülök. - De fütyülsz, én meg azt mondom, hogy ne fütyülj! - Jó, én nem fütyülök. - Fütyülsz bazmeg és hazudsz! - Mér? - Mer' egy szar szemét szaralak vagy, egy kegyetlen, aljas szarcsimbók-terrorista! Kivakarlak a geciből, ugye, ide hozlak,…..
fidesz 6 tagkönyv 2014.12.15 17:56:59
Ezt válaszolta Orbán Viktor a Blikk sztárchat-en arra az olvasói kérdésre, hogy milyen érzés elsőként roma miniszterelnöknek lenni. A kérdés elég béna, de a válasz lenyűgöző. Gyakorlatilag nincs olyan kérdés, amivel egy politikust sarokba lehetne szorítani, ha ismeri a Végső…..
"Pontosabban: az ügy ezért annyi, hogy néhány senkiházi netkukac, aki magát valamiért újságírónak képzeli, hergel valódi újságírók ellen." (Stumpf András, Facebook)         A szegény ember Bayer Zsoltja azon dühödött fel, hogy Szily Laci somolygott egyet, amikor a…..
Erős plakátot posztolt a Kettős Mérce által indított Facebook-oldal, ami a CBA bojkottjára szólít fel. A Szálasi-feliratot levették ugyan az eredeti plakátról, a szigorú nyilas szíve fölött viselt nyilaskereszt azonban a helyén maradt, a „Szégyeld magad! Már megint…..
          A BBC híre:   " The European Parliament has rejected Hungary's EU commissioner-designate as unsuitable for the education and culture post."        A Reuters híre:  " EU lawmakers reject Hungarian culture nominee, disrupt Juncker plan"        A Wall Street Journal…..
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
   Erdemrendet kapott Takaro Mihaly "irodalomtortenesz".  Takaro volt az a kis pollencs, aki orjongve mocskolodott, miutan Kertesz megkapta a Nobel-dijat. Evekkel ezelott mar irtak rola a Magyar Narancsban, igazi komplett bolond irodalmibogarlaszlo. Tudom, hogy most fel kellene haborodnom, de…..
fidesz 6 tagkönyv 2014.08.20 09:31:08
@Paul Auster: Igazad van,képzeld mennyire utállak bár találkoznánk azt hiszem nem írnál többet faszfej.Szarházi alak.
Kedves baloldali emberek, barátaink!  A harcnak vége, mink mostan már istenuccse detélleg össze vagyunk fogva. Legalábbis nekem azt mondták mondjam ezt, mert Zuglóban fassetruggya hogy állunk, Pesterzsébeten sincs minden rendben és még az is meglehet, hogy a tótjóska ellenzéki…..
Szórakoztató néhány hetünk lesz nekünk zuglóiaknak az önkormányzati választásig, egyszerre kacagtatóan és szánalmasan röhejes. Sebaj, vigadunk mi sírva is, ha úgy adódik, bosszantva mulattatásunkról meg gondoskodnak a képviseletünkre jelentkezők mindahányan.  Itt van…..
fidesz 6 tagkönyv 2014.08.11 10:06:48
@toportyánzsóti: Üdv zsóti.Látom sokszor írsz mindíg elolvasom.Azt kérdezném tőled,írtam véleményt a fradi pálya avatójáról,hogy nem engedték be az RTL-t nem is érdekel különben.Erre amit írtam fél óra múlva eltünt és most azt írja,hogy nem kommentelhetek.Mi ez???megtudod mondani nekem.Köszi
fidesz 6 tagkönyv 2014.08.11 16:29:44
@toportyánzsóti: Igazad van ott volt a kurva anyjukat.Pedig olyan szépen megfogalmaztam,sokaknak tetszett volna.(valami blogger gejza volt a szarházi kommentelő)üdv
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
Tegnap este elhunyt Bajor Imre színművész, akinek a halála minden számottevő sajtófelületen kiemelten szerepelt, legyen szó a Tényekről, az Echo TV híradójáról vagy akár az MTI-ről. Egyedül a Hír TV és az M1 érezte úgy, hogy a színész halálhíre nem fér el a kormány…..
fidesz 6 tagkönyv 2014.08.07 21:03:55
@csak egy néző: Na most nálam ezek a csatornák nincsenek beprogramozva.Tehát erről nem is tudok véleményt nyilvánítani.De amit írtál ez a névsor tetszik,lehet meg is könnyezném őket,vagy nem.
Autóba menekült az őrjöngő Győzi elől a szerkesztőnő címmel hozott le a Blikk egy mobiltelefonnal készített videót (naná, hogy jár érte a 10 ezer forint!), amin a "roma rapper" valóban az utcán hőbörög, majd ordenáré stílusban magyaráz egy autóban ülő ismeretlennek, de…..
fidesz 6 tagkönyv 2014.08.01 17:03:02
Svájci frankot soha senki nem látott, de forintosítsunk.  "A devizahitelek ügyét, beleértve a forintosítást is, az idén le kell zárni. - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a "királyi" HírTV egyik műsorában. Korábban azt is nyilatkozta, hogy még karácsonyig…..
Varánusz Orbán Junior lázadása 2014.07.16 08:17:57
Orbán Gáspár levelét megírta, fájdalmas rinyáját mind belesírta. Anarki a 444-en meg leverte neki azt a tanítani való tockost, amit az apjának kellett volna még dologidőben.  (kép) Mondhatjuk nyugodtan, hogy Orbán Junior házhoz ment a lófaszért. Piciapucival parádézni a VB…..
fidesz 6 tagkönyv 2014.07.16 09:56:42
@Penivaldes: Akkor elnézést kérek,én így gondolom.Ha az én gyerekemről írogatnának nem örülnék neki.Bocs
fidesz 6 tagkönyv 2014.07.16 11:44:33
Egy fideszes bizottság előtt kellett magyarázatot adnia a politikusnak, hogy miért csak nyugati szállodákban tart pásztorfogadóórákat. "Kérdem én, hogy miért csak nyugaton szúr Lázár elvtárs?" - kérdezte egy korábbi MSZMP-tag a bizottsági ülésen, majd gyorsan lekapcsolták…..
"A politikusok személyes megítélése nem függ egy banktól vagy energetikai cégtől, ugyanakkor egy olyan híradót, amit egymillió ember figyel, rettegve néz a politikus, mondta Lázár János."  Egy ideje tűnődhettünk mi ez az átható szarszag, de mára kiderült, kegyelmesék sáros…..
„Lesállás. Lesállás. Kedves hallgatóim, lesállás.” Mint amikor Szepesi György belesírt a mikrofonba, olyan keserű érzés fogott el, meghallva, hogy Grosics Gyula meghalt; és a szomorú helyzethez igazán az illene, ha most ballonkabátban cigarettáznék nekrológírás helyett,…..