Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonafide

0 bejegyzést írt és 355 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
bonafide 2015.07.04 14:24:41
Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy japánautó-találkozóba. Hiszen éppen mindenki fotózza a wankeles RX-7-est, aztán a következő pillanatban... (A videóért köszi Eckhardt Balázs cimborámnak.) ..
bonafide 2015.06.23 16:13:51
@V12 Power: Csak azt nem értem, ha utálod a porszívóhangokat, miért mégy Honda találkozóra?
Hát de. Domonkos esete a legjobb példa, akinek a védelmét a TASZ ügyvédje látta el...
bonafide 2015.01.14 16:41:15
@Uf: Nem ad hozzá, hanem csökkenti azokat!
bonafide 2015.01.14 17:15:00
@Hurrá Torpedó: Igen, a nikotin erős méreg! Az valóban toxikus. A kannabinoidok nem, a szervezet maga is termel ilyet, ami pl. az előrákos sejtek elpusztítását segíti többek között.
A csodálatos tehetségű Edvin Marton úgy próbál nagy felhajtást keríteni legújabb koncertje körül, hogy állítása, és a plakátok szerint nem máson fog hegedülni, mint egy valódi ritkaságon, egy 3 millió dollár értékű Stradivari hegedűn. A Bors azonban mai számában azt…..
bonafide 2014.11.19 23:17:44
@visszakettopadlogaz (törölt): Egy ilyen hegedűn tudtommal simán ki lehet játszani a barna hangot is! :D
Néztem az arcokat, az embereket a vasárnapi és az iménti keddi tüntetésen: Fiatalok, középkorúak, kifejezetten polgári társaság. Elsőre meghökkentő volt a korábban csak korosodó rutinos szoci tüntetőktől és korengedményes nyugdíjukat vesztett rendvédelmisektől hallott…..
bonafide 2014.10.29 12:50:17
@dr kotász: Távolról sem jelenti ugyanazt a két dolog, nagyon rossz a hasonlatod! Nem fejtem ki, de rájössz ha gondolkodol!
bonafide 2014.10.29 13:30:28
@dr kotász: Nem az olvasásra gondoltam hogy rétegműfaj lett, hanem a valós, papíralapú könyvekre és a valós könyvtárba járásra.
A papíralapú könyv drága, erőforrásigényes és környezetszennyező a gyártása. Úgyis mindent digitalizáltak már, így a papíralapú ki fog szorulni szinte teljesen, de ettől még olvasnak az emberek, csak jobbára elektronikus formában :)
Helyi önkormányzatok licitálják egymást felül olyan jogszabályok megalkotásával, amelyek valódi és néhol bevallott célja is a cigány származású állampolgároktól való megszabadulás vagy az ő távoltartásuk. A nyilvánvaló kirekesztés mellett külön figyelmet érdemel az a cinizmus, amivel elintézik a…..
bonafide 2014.10.07 15:03:03
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Igen, volt ilyenjük is:
tasz.hu/politikai-szabadsagjogok/szolasszabadsag-fajvedo-nezetek-hirdetoit-megilleti

És az öngyógyítást végző betegeket is védik, ha büntető eljárás indul ellenük.
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
A bizarrnál szalonképesebb szót nem sikerült találnom nekem sem a Népesedési Kerekasztal nyugdíjra vonatkozó akciótervére, amelynek nyilvánosságra hozatala idején már feltettem magamban a kérdést: vajon mennyi idő telik el addig, amíg a kormány ráharap, érdekesnek és…..
Belsőség Heti merítés 2014.04.27 10:19:11
A funkcionalitás élménye, de már nem a régi a Volvo A másik dolog a szétrohadt klíma, amire mondhatná, hogy télen hozták az autót, akkor nem klímáznak, de ezt meleg motornál lehet tesztelni - én sem tettem meg, így most vihetem klímaszervizbe a fent említett…..
Az egésznek az okozója Lacus barátom, aki megdobott egy levéllel valamikor január végén. Mert mint minden, a végén beláthatatlan következményekkel járó projekt az életemben, ez is ilyen ártatlanul kezdődött, hadd idézzem: „ha már azért vettem motort, hogy együtt menjünk…..
Egy 14 éves kisfiú javaslata 400 millió dollárnyi nyomtatási költséget spórolhatna meg az amerikai kormánynak, de Önnek is hasznos lehet. Suvir Mirchandani és családja számára a mindennapokban is központi kérdés a környezetvédelem, ezért a tinédzser elborzadva tapasztalta,…..
Bizonyos szempontból egy virtuális párbeszéd első felét olvashatjátok ma. Iván korábban írt már a blogra, nem kis vitát kavarva, most újabb írást küldött arról, hogy szerinte mi a legnagyobb gond ma Magyarországgal. Lássuk. „Nemrég írtam egy posztot az angliai…..
bonafide 2014.03.31 12:12:26
@Zka: A nyugat és az euroatlanti világ sírját az EU-n kívüli bevándorlás ásta meg, és ez ellen már nincs mit tenni :(
Hogyan lehetséges ez? Mindenesetre egy Mercedes Vianót átalakítottak csupa bőrüléssel, wifivel, sötétített ablakokkal mozgó irodává, amit ki lehet bérelni, mondjuk egy meetingre út közben. A Mercedes Vianóba beépítettek egy asztalt, amit körbe lehet ülni, négy bőr…..
bonafide 2014.03.22 11:21:46
Belsőség Heti merítés 2014.03.16 08:01:37
Még Trabant, de már megy! Egy év alatt elég sok mindent változtattam rajta, bár nem azért, mert elromlott ez-az, de az autón elő-elő tűnt, hogy előző gazdái minden törődést megvontak tőle. Én pedig nem szerettem volna, hogy valahol út közben hagyjon cserben. Nyeli a…..
bonafide 2014.03.16 19:14:52
@bonafide: A Juke-ban kb. 2000-es fordulaton nyomhatom 6-dikba a váltót, bár sajnos még nem vezettem ilyet. Simán elhiszem országúton 90-100-nál a 6-os fogyit!
Bár mondjuk a nyomatéki- a teljesítmény- és a fogyasztás görbe együtt mondana a legtöbbet.
bonafide 2014.03.16 19:34:07
@nick papagiorgo: Átlagban, persze! Nem vitattom, és az jó is egy 190 lovas gépsárkánytól, de azt simán elképzelhetőnek tartom, hogy elautózom vele normál 90-100-as tempóban Szegedről Debrecenbe a 47-esen átlag 6-tal. :)
bonafide 2014.03.16 19:38:18
@Pufibá: Akkor mi már régi ismerősök vagyunk, számtalanszor mentettem meg az életedet azzal, hogy egy szoros előzésed során lassítottam és beengedtelek magam elé, nehogy leamortizáld a képedet, meg a szembejövőét is!
Belsőség Heti merítés 2014.03.09 07:35:13
Kényelmes hodály Előző autóm után (Evo 3, 1.6 benzin, 110 Le + 60-as kipufogó, sportlégszűrő, sport gyertya, ültetve) kombit akartam mert "megkomolyodtam"+kutya miatt. A piacon a többi számomra elérhető árú kombi vagy ronda volt, vagy felszereltségben szegény, vagy még…..
bonafide 2014.03.10 15:14:33
@Donpipi: És ráadásul: "Hibalista

- Konkrétan egy budapesti autókereskedésben vettem meg, és 2013.decemberi megvételkor a létező összes tömítést cseréltettem, mert mindenhol folyt az olaj belőle. - Benzinpumpa - punto betegségeit hozta magával, még az idén csere is lesz szerintem, mert sokszor benzin szag van az utastérben is - Vezérműszíj és vízpumpa csere - Első fékvezeték csere - Generátor - nem a hozzátartozó generátorral volt szerelve 8autó kereskedés ügyeskedett szerintem), ezért 1 ezer km után a generátorszíj elszakadt az autópályán, csere, illetve ki kellett hézagolni a generátort, hogy immáron sikban legyen."

Még jó, hogy nem Suzukit vett, tényleg!
Néhány autótípussal a szocialista gyártók már az ötvenes évek elejétől megjelentek a tőkés országokban. A kétségbeesett erőlködés a konvertibilis valutáért néha egészen nevetséges mai szemmel. Jó lenne tudni mennyire ríttak ki ezek a "szocialista műszaki csodák" a nyugati autóforgalomból, vagy az…..
bonafide 2014.01.30 18:50:46
@alibi6: A Hollóban is Yugo-ból rántotta ki az egyik zsivány a tulaját, és azzal üldözte a haverja V8-asát, és szidta közben, mint a bokrot ("szar külföldi járgány") :D
bonafide 2014.01.30 18:55:41
@rendszamgyujto.hu: Nagy ügy! Az Ignisemben meg az első ablakfűtés azonnal lejégteleníti és párátlanítja az anyósülés előtti ablakrészt, a vezetőülés előttit meg kb. fél őra múlva. Rájöttem, miért: Mert a japán jobbkormányos változat fűtése van benne, csak a kormány tették át balra :D
A körúton örökítette meg magát két biciklis futár, amint a villamosok közötti szűk rést használják gyorsító sávként. A kettő perces felvétel ideje alatt háromszor vágtak át az egymással szembe haladó Combinók között Tény, hogy a villamossíneken nincs dugó, csak…..
Ez a 100. poszt! Köszönöm az eddigi figyelmeteket! 1945. Félkész Heinkel gépek egy sóbányában 300 (!) méterrel a föld alatt. Magdeburg ostromakor találtak rájuk...
bonafide 2014.01.22 15:17:44
@stoppos76: Köszi, király! Van pár repülős videó a youtube-on, nekem ez a gép a kedvencem az akkori időkből:
www.youtube.com/watch?v=kxRR2KgY5mo

Félreértés elkerülése végett: én nem hadtechnikával foglalkozom, hanem szoftverrel és gépészettel, és ezért írtam, hogy tudtam volna rendes szimulátort építeni a kor alkatrészeiből és technológiájával :)
Vannak videók, amiket az ember, mikor meglátja, legszívesebben csukná is be azonnal, mert csak valami unatkozó grafikusok által gyártott CGI-erőfitogtatás az egész, néha pont azzal a céllal, hogy átverjék a nézőket. Ezt a filmet elnézve is arra gondoltam először, hogy a kedves…..
​ Borzalmas, viszont nagyon rasszista szóviccet posztolt karácsonykor a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Hét másik HÖK-ös vezető pedig lájkolta. Update: Juhász Tamás nem érzi gáznak a posztot, a kari vezetés…..
bonafide 2014.01.02 22:08:16
@Kheopsz: Ha így megy tovább az öregezés Magyarországon, itt is el fog kelni egy KKK, az az érzésem...
bonafide 2014.01.02 22:16:40
@♔batyu♔: "Hihetetlen, hogy ti liberálisok mennyire nem értitek meg a társadalmat. Mintha a rendőrség egy rablógyilkosságnál nem a tettest keresné, hanem kizárólag azt vizsgálná, hogy az áldozat mennyiben volt felelős.
"

Ebben az országban már majdnem ez megy, feltéve, ha a gyilkos "c"-típusú bűnöző! És ez sajnos komoly!
Belsőség Ilyet még nem láttál! 2013.12.23 18:33:19
Egy bocsánatkéréssel szeretném kezdeni a képek minősége miatt, de csak telefon volt nálam, annak is koszos volt a lencséje, és a nagy kapkodásban elfelejtettem megtörölni. Cápa barátomnál jártam, szintén nepper, iszonyatosan tud alkudni, egy isztambuli bazárban ríva szaladnának…..
Ha vetsz egy pillantást a naptárra, akkor ma a következőket fogod tenni: ha szembejön egy lökött doomsayer, akkor hallgatsz rá, nem kempingezel tóparton, ha zajt hallasz odakint, akkor nem mész ki egyedül felderíteni, nem mondod azt, hogy "mindjárt visszajövök", és semmiképp sem…..