Regisztráció Blogot indítok
Adatok
raki_

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszer volt, hol nem volt, még az üveghegyen, meg a kurtán túró furcsa farkú malacon is túl, volt egyszer egy nagy kerek erdő. A nagy kerek erdő a kis négyszögletes tó, a közepes háromszög formájú mocsár, és az annál alig kisebb, banán alakú rét között terült el, valahol…..
raki_ 2013.11.22 01:23:49
@Kriminalhauptmeister Harry:

asszem, most már nem indulok el :-)

Igen, vérzik a történet abból is, hogy nem lett megtervezve a munka és a Medve koma se nagyon folyt bele a részletekbe, pedig azért, ha biztos akar lenni a sikerben, akkor neki is kell hozni áldozatokat. De legfőképpen a kommunikáción és kockázatok elhallgatáson hasaltak el szerintem a nyuszik.

@Haywood:
"Miközben a medve láthatóan maga sem tudta megfogalmazni az elején, hogy _pontosan_ mit szeretne, de azt viszont nagyon akarta"
Szerintem a medve az elején jól megfogalmazta, mit akar és én úgy látom, hogy a nyuszik ezt értették is. _Pontosan_ (így, szigorúan aláhúzva) meg nem fogja megfogalmazni Medve soha, hogy mit akar.
Néha panaszkodnak jelöltek, hogy egy szakmai kiválasztáson végigmentek, kiválasztódtak, aztán "a hülye, HR-es megfúrta”. Ezzel szemben tudni kell, hogy a HR-esnek nincs vétójoga egy ember alkalmazásában (pl. mert nem ő fog dolgozni vele napi szinten), így valószínűleg…..
raki_ 2013.10.22 21:32:35
@ritmikus csimpifon:

Grafológiai tesztet alkalmaznak (még) valahol? Muhahahaha :-)
A Hungária körút járdáján futó bicikliutat kerékpáros főútként kezeli a főváros, és talán annak is fog kinézni, ha átalakítják, és megpróbálják a bicikliseket az eddigieknél jobban elkülöníteni a gyalogosoktól. A BKK megbízásából korszerűsítik a külső körút…..
raki_ 2013.10.15 20:23:41
@Bobby Newmark:
illetve, ahogy látom, az időkép térképe kb azt mutatja, hogy hol mekkora a forgalom. Ennek így nem sok értelme van. ( egyébként minden tiszteletem az időképé, mert elég jó oldal, de a szmogtérkép az azért határesetnek tűnik ).
raki_ 2013.10.15 23:09:29
@JakiHUN:

"Én is ott megyek, de a teljes Hungária körút ennél picivel hosszabb. :) "

lehet menni a Népligetben, aztán a Gyáli út-Fék utca kerülőn. Ez utóbbi kocsival is jó, most már a waze is jelzi :-)
Kedden hivatalosan is megnyitották a Sió-zsilipet, és a vízügyesek úgy tervezik, hogy három hétig lesz nyitva. Sokan bepánikoltatok, hogy itt a világ vége, meg hogy kiszárad a Balaton, pedig egyáltalán nem olyan vészes a helyzet, mint gondoljátok. Sokszor elővettük már a témát,…..
Új sorozatot indítunk útjára, amelyben összegyűjtjük az informatikai projektek egyes területein használt szakkifejezéseket, speciális szófordulatokat, fogalmakat, valamint azok valódi jelentését. Használjuk bátran ezeket, ha sikeresen akarunk kommunikálni a projektek során,…..
Hónapokon át tesztelés, hibajavítás, tesztelés, hibajavítás. Rengeteg hiba találás, folyton javítás, de a végére nem érés. Eredeti élesítési dátum elérés, még mindig hibajavítás. Új élesítési dátum kitűzés, tovább tesztelés, tovább javítás, újabb dátum…..
raki_ 2013.02.14 20:56:37