Regisztráció Blogot indítok
Adatok
womBATMAN

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FREEDEE BLOG Nyomtatott ujjak 2016.05.05 08:30:00
Nick Brookins, az Akamai Technologies mérnöke 2014-es motorbalesetben elveszítette jobb mutatóujját. Az amputációs műtétet követően azonnal elkezdett gondolkozni, hogy hogyan helyettesíthetné. Már a kórházi ágyon fekve eljutott a 3D tervezésig és nyomtatásig. Az orvosok által…..
Subba Czukorság: Baba wombat 2015.01.12 17:26:36
Hííí-JJJÁ :D..
Úgy utálom, ha én vagyok a fanyalgó. Amikor mindenki csak dicsér egy filmet, minden kritika áradozik, magas az IMDB-pontszám, szóval a csillagok összeállnak. És mindig van egy idióta, aki az árral szemben úszik, és csak azért is lehúzza a filmet. Hát sajnálom, de most én leszek…..
A Chevrolet Spark/Daewoo Matiz vezetőüléséből fejét fogva előkerülő nő hálát rebeghet a mérnököknek, akik a modern kamionok őrületesen hatékony fékrendszereit fejlesztik. A videó tökéletesen bemutatja, hogy egy modern nyergesvontató fék- és menetstabilizáló rendszerei és…..
A Lujac Desautel tervezte jacht olyan, mintha Legóból építették volna, a felhőkarcolók inspirálták, csupa üveg és egész egyszerűen csodálatosan néz ki. Nem véletlen, hogy megálmodóját rangos díjra is jelölték érte. A nem véletlenül GLASS (ÜVEG) nevet viselő hajó még…..
szirszarjaim A nap képe 2014.05.08 08:00:00
Eddig kétszer volt a blogon 'nap képe' (itt és itt), ilyen gyakorisággal, remélem, elfogadhatók a hasonló töltelékek: Kívánatos.....
Legalábbis a másik három metróhoz képest feltűnően sok volt rajta a szabad hely. A forgalom ugyan nem volt kritikusan kicsi, a nemrég megjelent hírek szerint ha a metró forgalma nem lesz elég nagy, vissza kell fizetni a rá kapott pénzt az EU-nak. Április 1-jén már a harmadik…..
Azt gondolom a következő képekhez nem kell különösebb kommentár. Fotók Miskolcról, amik ablakként mutatnak arra, hogy mi változott (vagy épp mi nem) 60-70 év alatt a Hősök terén, a Tiszainál, az Erzsébet téren és számos más helyen.   ..
A sor kígyózik a metró bejárat felé. Mindenki tudja a dolgát, bérletesek jobbra, bérlet nélküliek balra két sorba rendeződve. Gyorsan haladunk, valahogy olyan gördülékeny minden. A zsebemben előkészítve a három darab alumínium egyforintos, felmarkolom, és gyakorlott mozdulattal…..
Védi a térdeket, kíméli a hátat és a nyakat, cserébe seggünkbe vág a biomechanikus cápanyereg. A Shark nevű dizájnos kiegészítő lényege, hogy a fenéknél finoman jelzi, egyensúlyban van-e az ember biciklizés közben, és egyenlően osztja-e el súlyát a két farpofáján.…..
womBATMAN 2014.02.26 19:29:28
Unásig ismételhetnénk, hogy a kilencvenes években minden jobb volt, de a mai fiatalokat nehéz lenne erről meggyőzni. Még azzal sem, ha öregzenéket mutogatunk, de mi akkor is azt fogunk mutogatni. Hihetetlenül hangzik, de a Therapy? máig legsikeresebb lemeze, a Troublegum ma húszéves.…..
Kocsik szinte mindig feltűnnek a filmekben, és előfordul olyan helyzet is, amikor nagyobb szerepet kapnak, mint 1-1 emberi karakter. Az autós filmekben ugyebár elengedhetetlen kellék, de van olyan is, amikor nem a kocsikról szól a film, és mégis találkozunk benne egy olyannal, aminek a…..
Lassan ébredeznek a nyelviskolák és kezdik végre felfogni, hogy rémálmuk valóra válni látszik: az ő lábuk alól is kihúzzák a szőnyeget. Talán azért nem hitték eddig, hogy sorra kerülnek, mert - a trafik- és kaszinó-mutyik esetét párhuzamba állítva - ők legalább…..
Budapest 1994. Ennyi a címe annak a huszonöt és fél perces Youtube videónak, amit ma reggel egy falat meg nem rágott kajával a számban néztem végig. A sztori viszonylag egyszerű: az M3 bevezetőjétől elmegy valaki egy 123-as Mercivel Budaörsig a Hősök tere, Andrássy út, József…..
no emisszió Így készült a Twizy 2013.12.03 18:55:05
Franciaország-szerte városi szaladgálóautóként, rendőrautóként, kisáruszállítóként egyaránt népszerű, Nápolyban saját kölcsönzőt nyitottak neki. David Guetta videókliphőse lett, és mindenhol a világon, ahol ismerik, imádják. Rajongói klubjainak se szeri, se száma a…..
  Palvin Barbara mostanában kétségtelenül hazánk egyik legsikeresebb modellje. Barbi nem csak szemtelenül fiatal, de rengeteg híres magazinnal és fotóssal, valamint divatcéggel közös munka áll a háta mögött.  Amellett, hogy a modellkedés rengeteg lemondással jár, Barbi…..
Egy neves elméleti fizikus szerint az időutazás valóban lehetséges, de csak a jövő fele, és nem pedig a múltba.   Most azonban kissé megváltoznak a fizikai elméletek, ugyanis a NASA hivatalosan bejelentette, hogy léteznek féreglyukak, melyek a téren és időn át kaput…..
nyelv-ész Ubuntu Tweak 2013.03.12 13:21:58
Ha valaki az egyébként roppant látványos, de kicsit sem felhasználóbarát Unity felületet akarná némiképp élhetőbbé tenni, annak a MyUnity és az Ubuntu Tweak nagy segítség lehet. Van továbbá egy Unsettings nevű cucc is, ezzel is sokat lehet rajta kalapálni. Telepítések: sudo…..
Vasárnap halászok Rizhaoban, Shandong tartományban, kifogtak egy brutális 10 méteres cetcápát. Rengeteg képet tettek fel az Internetre barátságos emlékeztetőül, hogy az óceán bizony félelmetes hely, tele van mindenféle szörnyekkel. Az óriás hal súlya mintegy 10.000 kilogramm…..