Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rontó Rostás Gyuszi, a pettyáni betyár

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Iszlám hittételek a közös ebédlőben, fejkendős lányok a kertben, arab feliratok a házakon - erről számolt be blogunknak egy debreceni tanár, aki diákjaival Nagyvizsnyón táborozott. Mint kiderült a tanulók nem a magyar iszlám közösség egy táborába csöppentek. A Radnóti…..
  #510 Erdélyi Zsolt dumája volt, hogy 33-ban Poncius Pilátus a történelem legeredményesebb outdoor kampányát indította el, ami még 2000 évvel később is működik – igaz a hirdetői akarattal pont ellentétes üzenettel. Az iszlám vallásnak is volt pár sikeres kampánya,…..
Az evolúciós elméletalkotókat már a kezdetektől foglalkoztatták a természetes kiválasztódás teóriájával nehezen megmagyarázható jelenségek, mint például a páva farktolla. Köztudott, hogy számos állatfaj hímjének, így a pávának is, olyanfajta figyelemfelkeltő, rikító, vagy méreteiben túlzó a fizikai…..
Rontó Rostás Gyuszi, a pettyáni betyár 2015.07.13 09:29:54
@Ha szeretnéd avatart a hozzászólásaid mellé:
@zobod

A cikkszerző idejének 90%-át vélhetően nem az tölti ki, hogy a telefonját birizgálja és - hasonlatosan az első kamasz szerelemhez - egyszerűen képtelen legyen másra gondolni, mint a szeretett személyre. Ja, bocs, tárgyra. Az ilyen hitvány alakokat egyéb gondolatok is foglalkoztatják és gyanítom, hogy a szerzőt tulajdonképpen telefonok sem érdeklik igazán. Vagy egyáltalán. Mindössze szüksége volt egy olyan tárgyra, amely körül éppen felhajtás van és egy ügyes címbe ágyazva alkalmas nagy embertömeg figyelmének felkeltésére. Ez lehetett volna egy Tesla-kocsi, egy fényképezős röppenytű, vagy két Sziget-hetijegy is, ám valami miatt mégis a telefon mellett döntött.

Az ilyen beszűkült cikkfirkászokhoz sajnos csak annyi jut el a mi fennkölt világunkból, hogy az Iphone az luxus. Oszt' még az ilyenek akarnak okosok lenni, meg észt osztani. Botrányos, bazdmeg...
A mi kis falunk lélekszámát tekintve sem világváros, összesen ha 111-en vagyunk (a 2014. január 1-jei állapotok és a Vágó Ági szerint, aki névvel is képes elsorolni őket), mégis igen jelentős probléma nálunk a migráció. Az őshonosok legfőképpen és leggyakrabban a temetőbe…..
Van az úgy, hogy a blog szerzőinek feje a másik eszmefuttatásának hallatán úgy rángatózik, mint műkutyáé a Zsiguli hátsó ablakában. De olyan is van, amikor baromira más jut az eszünkbe egy-egy ügyről és noha értjük, mit mond a másik, teljesen eltérő következtetésekre…..
Subba Jön még kutyára vér 2013.05.02 14:00:00
A két németjuhász berágott a gazdájukat kövekkel bombázó idióta nyomorultra...
Rontó Rostás Gyuszi, a pettyáni betyár 2013.05.02 22:51:25
@furo80: Az előzmény az volt, hogy moha bróféta betiltotta a kutyatartást, a félmeztelen illető pedig ennek a tiltásnak akart érvényt szerezni.

Rosszul tette, a németjuhászok nem olvasták a koránt.
Gyorsított eljárás, ítélet és végrehajtás a helyszínen. A 3, vagy valamivel több csapás törvénye működés közben... ..
  Egy szétlőtt tehergépkocsi érkezik a kiskunfélegyházi szanatórium elé. A kocsi körül összegyűlt emberek izgatottan találgatják, hogy vajon mi történhetett azon a reggel az országúton?  Különös géppisztolysorozat az országúton Izgalmas részletek a…..
sorok között Szellemváros 2013.01.13 05:34:00
Ordoszról és a többi kínai szellemvárosról már megjelent néhány beszámoló a magyar médiában: Ingatlanpiaci szakértők tavaly év végén 64 millióra becsülték az országszerte üresen álló ingatlanok számát Kínában. A Népköztársaságban gyakran egész városnegyedek,…..