Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zuglói Közösségi Kert

18 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Terveink szerint így fog kinézni a Zuglói közösségi kert és pihenőpark. Reméljük nektek is tetszik :) https://www.facebook.com/ZUGkert     ..
Kedves Érdeklődők! Az alábbi két linken olvashatjátok a leendő közösségi kert házirendjét és a kerthasználati…..
K E R T S Z A B Á L Y Z AT     A közösségi kert használatbavételére és használatára vonatkozó alapszabályok     I.) Közösségi Kert használatbavételének rendje     (1) A ZUG Zuglói Közösségi Kertekért Egyesület  (Együttműködési…..
HASZNÁLATI SZERZŐDÉS Jelen használati jogot alapító szerződés (a „Használati Szerződés”) az alulírott helyen és napon, a (1)  ZUG Közösségi Kertekért Egyesület (székhely: ................., nyilvántartásba vételt elrendelő végzés kelte és száma:…..
H Á Z I R E N D Preambulum A Kert használói tisztában vannak azzal, hogy minden közösségi kert indításakor elengedhetetlen a kertre vonatkozó szabályok tisztázása. A szabályok mindenki számára világossá és érthetővé teszik a Kert működését, használatát, és a…..
Várunk Mindenkit szeretettel 2013. 04.21-én 15 órától a Fischer I. és a Zsálya u. sarkán a Föld napi piknikünkön. Ha még nem tettétek meg, ne felejtsétek el likeolni facebook oldalunkat itt: http://www.facebook.com/ZUGkert Köszönjük! :) ..
Boldogsággal tölt el minket a tudat, hogy születhet egy ilyen bejegyzés, amelyben köszönetet mondunk a támogatóinknak, mert ez azt jelenti, hogy egyre többet felfigyelnek a kezdeményezésünkre és mellénk állnak. Köszönjük! Zuglói Önkormányzat…..
Sok szeretettel várunk mindenkit! :) ..
"Az egyik közösségi portálon szerveződött a ZUG Közösségi Kert, amely az elmúlt hónapokban már valódi mozgalommá alakult, és március 23-tól egyesületi formában működik tovább. Ez az önkormányzat számára is nagy segítséget jelent, hiszen közös erővel könnyebben tudják…..
FELHÍVÁS! Szeretnél egy parcellát a Tihany utca - Zsálya utca sarkán elhelyezkedő közösségi kertben? Kedves Barátaink!  Szeretnénk felmérni az igényeket, hányan vannak köztetek olyanok, akik parcellát szeretnének az első tervezett zuglói közösségi kertben. A…..
2013. 03. 23-án szombaton 15 órától a leendő kert területén ( Zsálya utca- Fischer István utca sarok) várunk mindenkit szeretettel a Piknikre. Az eseményre a részvételi szándékot jelezni facebook oldalunkon lehet: https://www.facebook.com/events/416006858488873/  …..
Március 2-án, szombat délután ellátogattunk a Zöld Szombat - Átalakuló Wekerle Magbörze és Családi Délután programra, melyen lehetőséget kaptunk, hogy mint alakuló közösségi kert kezdeményezés bemutatkozzunk. A rendezvénynek a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár adott otthont…..
Több mint egy hónapja nem adtunk hírt magunkról, de ennek nem az volt az oka, hogy a lelkesedésünk elszállt és feladtuk az álmunkat, hogy Zuglóban is legyen közösségi kert, hanem éppen ellenkezőleg a háttérben csöndesen, de annál szorgosabban dolgoztunk, hogy egyről a kettőre…..
A téli hidegben és hóban is lelkesen tapossuk a ZUG Közösségi Kert útját. Szombat délelőtt bejártuk az eddig felmerült lehetséges telkeket.A terepbejárás célja az volt, hogy a ZUG Közösségi Kert kialakítására alkalmas potenciális területek kiválasztása a Zuglói…..
Nemrég zuglói fiatalok csoportja elhatározta, hogy szeretnének egy közösségi kertet létrehozni kerületükben is, ezért hoztuk létre a ZUG Közösséget. Célunk, hogy a jelentkező zuglói lakosokkal közösen egy olyan városi zöldfelületet alakítsunk ki egy beépítetlen telken,…..