Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hot-spot (törölt)

0 bejegyzést írt és 3233 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A G7 csoport elvileg a bolygó leggazdagabb fejlett országait tömöríti. Valódi gazdagság ez, vagy csak adósságból finanszírozott ideiglenes jólét? A következő grafikon a Deutsche Bank-tól származik, és a G7 országok összesített GDP és államadósság növekedését veti…..
hot-spot (törölt) 2013.09.16 23:13:08
@MarcusFenix:Te inkább a retkes,bamba,semmire nem jó,lusta, roma nejednek osztogasd az észt és ne nekem.
Engem nem kell félteni,előbb döglötök ti éhen,mint én.
Továbbá igen,tanultam te majomparádé,sokkal többet tanultam mint te, és tanulok most is,ellenben a buta liba roma kurváddal,aki max egy műkörmös tanfolyamot végzett el és a 8 általánost,majd kifosta amit belé raktál és ezzel az élete be is fejeződött,dolgozhatsz rá majd te ezerrel és meg is érdemled a sorsod!
Te egy elképesztően ostoba buta semmirekellő ember vagy,egy gyökér troll és pszichopata annak minden tünetével együtt.
Undorító és hányingerkeltő a modortalanságod,minden egyes gondolatod beteges és hazug.
Te magad is egy tohonya beteges hazudozós féreg vagy,aki mellesleg egy gyáva szar is,a fotelból a monitor mögül van csak bátorsága ugatni a szarságait,de szemtől szembe soha nem mernél velem még egyszer állni,mert egy igazi puhatestű féreg vagy.
Te is tudod,én is tudom és mindenki tudja.
És hiába irkálod az elbaszott szar nemlétező családi életedet ide,vagy máshova,hiába irkálod a sok öntömjénezést magadról,attól te még továbbra is egy szar féreg maradsz az én szemembe,mindörökkön örökké.
És Nortonéban is és mindenkiében,aki a beteg gondolataidat valaha is olvasta.
És egyáltalán nem érdekel hogy élsz,vagy már megdöglöttél,mert nem vagyok kíváncsi rád.
Bármennyire is ez a vágyad,nem vagyok kíváncsi sem arra hogy milyen apa vagy,milyen férj,sem arra hogy milyen okos (ami nevetséges,mert simán lejön az ellenkezője,hogy egy gyökér kretén vagy),sem az elbaszott hülye gyereked fejlődése nem érdekel,meg az egyéb állatságod sem.
Tehát egyszerűen nem érdekel a létezésed sem.
És te ebbe már belebetegedtél,ami a te bajod és nem tudlak sajnálni sem.
Ez van.
Te tehetsz a saját hülyeségedről,senki más.
Mesterházy az elmúlt héten feltrancsírozta az összes korábbi szövetségesét és hűbéresét. Az újságírók és a „politikai elemzők” úgy kommentálják a DK, a Liberálisok és az MSZDP kivágását a picsába, mintha teljesen korrekt szövetségi tárgyalások eredményéről…..
hot-spot (törölt) 2013.09.16 10:43:37
@maretz: Jajaja!
Ott a pont!
Nála még Szanyi kapitány is jobb lenne pityókásan ,bár ő is eléggé kétséges.Ellenben a népszerűségi indexe szerintem jóval a Meseházi fölött van.DDD
Görögország és Litvánia után nálunk csökkentek leginkább a reálbérek 2009 és 2012 között, de hogyan lehetséges ez?Szemhéjnyitogató cikket tett közzé a napi.hu arról, hogy Magyarországon 2009 és 2012 között - Görögország és Litvánia után - a harmadik legnagyobb volt a…..
hot-spot (törölt) 2013.09.16 10:28:17
@kovi1970: Azért nem tudnak számolni,mert lófasz jogin nem tanítanak matematikát és felvesznek minden ostoba állatot.
Itt az eredménye!
Súlyos felelősség hárul az iskolákra és a felsőoktatásra is,ha ilyen embereknek adnak diplomákat, mint ezek.
hot-spot (törölt) 2013.09.16 10:38:09
@high up!: Igaz.
Amíg ez a személélet nem változik meg,addig ez így marad.
Majd ha nem szopóbohóc lesz a 90%,hanem értékes elem,ami felpörgetheti hangya módra a gazdaságokat,majd akkor változni fog.
A kormány elégedetten dőlhet hátra, megvalósította ígéretét: felemelte a pedagógusok fizetését. Vagy mégsem? Miért tiltakoznak a pedagógus-szakszervezetek? Miért nem fogadta kitörő örömmel egy álom beteljesülését a pedagógus-társadalom? Semmi nem elég jó a tanároknak?…..
hot-spot (törölt) 2013.09.16 10:32:47
@elektromosgyalogos: A rendszerszintű átalakítás ebben az esetben az online oktatás lenne,ami viszont a büdzsének okozna hatalmas bevétel kiesést.
A számítógépek korában elég középkori módszer,hogy a középiskolák és egyetemek fűtésre és világításra,a tanulók meg albérletre és havi bérletre költenek.
Nem?
Mi, vallásos keresztények, zsidók, más felekezetűek és ateisták mélyen elítéljük a Szent István Társulat negyedik osztályos tanulóknak szóló hittankönyvében megjelent, a homoszexualitást halálos bűnnek minősítő kijelentéseit. A szerző, Fülöpné Erdő Mária, az Apor…..
Magyarország megint megijedt, és letért a polgárosodás, a demokrácia, a gazdagodás és a jó élet útjáról.  A rendszerváltást követő húsz nehéz év kevésnek bizonyult arra, hogy létrehozzuk a társadalmi békét és kitermeljünk egy tisztességes politikusi réteget, ami…..
Szép ugyanis bárki lehetett, Illés azonban nem. Új szolgáltatásról döntött a kormány az általános felháborodás csillapítása érdekében, miután Illés államtitkár a parlamentben azt találta mondani az őt kérdező Szél Bernadettnek, hogy szép ugyan lehet, okos azonban…..
A tegnap nyilvánosságra került, rövid petíciót, amelyet – nálam kiválóbbak társaságában – én is aláírtam, és amely egy római katolikus hittankönyvnek a homoszexuális cselekedetet halálos bűnként bemutató passzusát támadta, sok erős kritika érte a facebook…..
hot-spot (törölt) 2013.09.16 08:31:48
"Magyarország jobbal teljesít!" - egy valamiban biztos: focistadion építésben. S miközben a kormány százmilliárdnál is nagyobb összeget költ a futballra, addig klubcsapataink és nemzeti tizenegyünk csúnyán leszerepelt a nemzetközi porondon. Hiába, amikor az oktatásra, az…..
(fotó: ottobock.com) A Nemzetközi Pető Intézet nem csak egy több ezer gyerekkel foglalkozó intézmény, hanem gyermekek, szülők és családok ezrei számára a remény otthona. Egy hely, ahol segítő és gondoskodó kezek várnak kisgyermekeket, ahol szakemberek hihetetlen és példás…..
Olyan 20 évvel ezelőtt, amikor valakinek meséltem a szakmámról, akkor kenetteljes tisztelet vett körül. Hogy micsoda áldozat és szent dolog fogyatékosokkal meg pszichiátriai betegekkel foglalkozni. Idegesített akkor ez, mert éreztem benne szörnyülködést is, hogy olyan ez, mint a WC…..
hot-spot (törölt) 2013.09.16 07:58:36
hot-spot (törölt) 2013.09.16 08:01:08
Már nem kell sokat várnunk a 2013-as Miss World döntőjére, amelynek Bali ad majd otthont (az eredeti helyszín Dzsakarta lett volna, a helyi iszlám közösség ellenállása azonban odáig fajult, hogy a versenyzők testi épsége forgott kockán). A szépséges hölgyek már rég a…..
hot-spot (törölt) 2013.09.15 21:48:11
Ma (szombat)  délelőtt Kelenföld és Háros állomások között azonos vágányra került, és egymással szemben haladt két vonat, és egymástól mintegy 100 méterre álltak meg. Országos hír lett belőle, de vajon tényleg olyan veszélyes helyzet volt ez? Mint minden komolyabb…..
hot-spot (törölt) 2013.09.15 21:42:42
Egészen megdöbbentő módon reagált az ellenzék, s nem utolsó sorban az ellenzéki sajtó Kövér László minapi ötletére. A kormány rendeletalkotási jogának felvetése teljes elutasítással, sőt rosszul eljátszott, mondvacsinált felháborodással találkozott a baloldali, liberális…..
Ezennel végetért a Főtáv és az Urbanista nagy közös játéka, a Lakótelep-bajnokság, melyben 2013 legnépszerűbb, legszerethetőbb klasszikus, távfűtött, panellakótelepét kerestük. Az izgalmas verseny győztes a képen is látható Rákoskeresztúr lett! Íme a részletes…..
Emlékszünk még azokra az időkre, amikor az LMP-t fikázták azzal, hogy az SZDSZ köpönyegéből bújt elő? Lám-lám, feleim, immáron nem divat Schifferékkel kapcsolatban ezzel riogatni, már csak az úgynevezett demokratikus ellenzék felől vádolják őket a jobbra tolódással, és nem…..
Megnyugtató érzéssel tölt el, hogy a nemzeti radikális média a korrupció ütőerén tartja a kezét, egy aljas mutyi sem maradhat leleplezetlenül. Fájhat is a feje Papcsák Ferenc gazdag, tolvaj fideszesnek, a Blikk ugyanis megírta, az Alfahír átvette, a Kuruc.info pedig felháborodva…..
Nincs mese, a közvélemény-kutatásos előválasztási ötlettel olyat húzott Bajnai, ami nehéz helyzetbe hozza az MSZP elnökét, Mesterházy Attilát.Ha elfogadjuk Mesterházy érvelését, hogy az MSZP sokkal nagyobb erőt képvisel, jobban beágyazódott a magyar társadalomba, mint a múlt…..
hot-spot (törölt) 2013.09.13 22:10:02
hot-spot (törölt) 2013.09.13 22:11:34
@lifelike: Vállalhatatlan,de nem azért,amit te mondasz.
Egyszerűen nem szimpatikus figura!
Egy normális országban Lázár János ma este már nem lenne kormánytisztviselő. Igaz, normális országban maga a kormány sem kacsintgat ki a holokauszttagadók felé... Ötmilliárd forintot ad a kormány a holokauszt gyermekáldozatainak tiszteletére kialakítandó emlékhelyre. A helyszín…..
hot-spot (törölt) 2013.09.13 22:03:19
@Beri Svarc: Taigetoszon?
hot-spot (törölt) 2013.09.13 22:04:15
@Lengyel: Jajaja! És mindez 2013-ban, az akkori magyar kormány által jóváhagyva!
hot-spot (törölt) 2013.09.13 22:07:37
@Kollvagynem:
Csak és kizárólag olyat csinálnak,ami csak és kizárólag a GAZDAG faszlóbálóknak jó!
Senki másnak!(rezsicsöki,nagycsaládos támog.,stb)
Egy embertelen szar kormány,amely megveti a szegényeket és úgy alapból az állampolgárait!
Gyűlölnek minket,egyszerű állampolgárokat és ez minden cselekedetükön jól érezhető!
Tisztelt Mt!A párom 2 hónapja dolgozik egy Spanyol székhelyű ruházati cégnél melynek több üzlete is található nagyobb plázákban. Kezdőként már az első hónapban olyan feladatot kapott amit életében nem tanult, nem is tanították neki de rákötelezték. Most 2 hónap elteltével…..
hot-spot (törölt) 2013.09.13 21:49:01
@tff: Azért bazzeg,vagyunk így egy pármillióan ebben az országban,akik a puszta létfenntartásukért járnak be a munkahelyekre és nem fizetésért.
Elhiszed?
Úgy látszik Magyarország a romkocsmák után kifejlesztette a romhoteleket, hiszen ez már nem az első eset, hogy egy teljesen elpusztult helyet felújítás nélkül újrahasznosítsanak. Naiv egyetemista 20 ezer forint foglalót bukott, amikor azonnal kifordult a XI. kerületi Hotel…..
Itt a kampányidőszak, eljött tehát a szavazatvásárló intézkedések sora - azoké, amelyek az elmúlt három évben nagyon is ráértek, és amelyek eddig egyáltalán nem voltak fontosak a jelenlegi kormány számára. És ezek közé tartozik ugyebár a hús áfájának a kérdése…..
hot-spot (törölt) 2013.09.13 21:40:14
A Blikk ma fotót közölt a fideszes Papcsák Ferenc 1,3 millió forintból megcsinált luxusvécéjéről. Papcsák egy ideig a Fidesz fő elszámoltatója volt, így érdekes, hogy ilyen könnyű kézzel adott pénzt saját hasznára. A vécét még a szobájából nyíló WC-t még a jegyző is…..
A függetlenségére oly igen kényes Századvég fiatalkorom meghatározó punk zenekarának két sorát juttatta eszembe: "Ne mesélj nekem a dolgokról/ mert segget csinálsz az arcodból" (poprajongóknak: Prosectura: Ne mondd...). Történt, hogy Kövér "rendet teszek az ülésteremben"…..