Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Derabitz

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezek a nyomorult beteg és perverz kurvák, ahogy a Madách-díjas Bayer Zsolt nevezi az un. Femen tagjait Európa (2.) című írásában, borzasztó dolgokat művelnek. Aztán sorolja is a botrányos eseteket, „a teljesség igénye nélkül.” A kölni dómban, december 25-én, ahol Joachim…..
Derabitz 2014.05.05 13:05:22
Derabitz 2014.05.03 18:15:31
Ma átmenetileg adócsaló lettem, de nem én vagyok a hibás, hanem a jogszabályi környezet. Cukrászdába betérve két gesztenyeroládot kértem elvitelre, majd a kávéillat hatására egy kapucsínót helyben. És ahogy üldögél az ember a kávé és a kis csomagja mellett, persze…..
Derabitz 2014.03.25 07:36:13
@Étteremkritikus:

Adócsaló lett, mert helyben fogyasztotta az elvitelre számlázott süteményt.
Derabitz 2014.03.25 11:47:48
@kovi1970:

Anyád!
Ma jelent meg Zuschlag János "Pártházból börtönbe" című könyve, amit Szalai Vivien írt, aki a dubajozásról szóló vagy a Stohl-könyv után megint egy kellően mocskos ügyhöz adta a nevét. A könyvet a Nap Gazdaság Kiadó kft. adja ki, akinek annyira vág a profiljába a politikai…..
           " Nekem ez a szakmám. A konfliktuskutatásban a világ tíz legjobbja között vagyok. Miért ne én csinálnám? (Hegedűs Zsuzsa, nol.hu) "         A tények: A scholar.google.com szerint Hegedűs Zsuzsa szociológus az elmúlt negyedszázadban alig publikált. 2010…..
Nagyon úgy tűnik, hogy a Hír TV belenyúlt abba a tudósításba, amely alapja lett annak a Mesterházy elleni lejárató kampánynak, amelybe teljes erővel beleállt a teljes kormánypárti média a pártlapoktól a már csak nevében közszolgálati tévéig: A Lapzártát vezető Szabó…..
Budapest Panorámabudi a Szabadság téren (index) Járja be velünk a teljesen elkészült a Pozsonyi utat! (hg) Jól értesült nagy nyertesek a Városligetben (nol) Ilyen lesz a Millenáris Velodrom (sport géza - kép/cím) Menő Budapesti lakás: hófehér, sok színnel (városban) A…..
Amíg én alkotói válságomban sajnáltatom magam és a diétámat (nem, nem újévi fogadalom csak az új ruhatár beszerzésének árából inkább menő szakácskönyveket vennék) erőltetem, addig álljon itt egy pár gondolat a barátnőm fejéből. Ő egyébkén újságíró, de náluk…..
A Bors elég durván nekiment a Nemzetinek, és az egyik darabjuk kapcsán konkrétan pedofilozni kezdtek, meg hímtagokat érintő kisfiúkoról beszéltek. Most nem is ez a lényeg, hanem hogy Vidnyánszkiék sajtósa milyen profi választ küldött a Borsnak: –Nem tartják a jelmezeket…..
Derabitz 2013.12.06 18:50:59
gesundheit Noormális? 2013.11.30 20:22:05
Vágó Gábor reakciója, midőn a derék szoci politikus bejelenti, hogy akkor hétfőn el fog dőlni, hogy az LMP tényleg akar-e vizsgálóbizottságot létrehozni a NAV-botránnyal kapcsolatban, ugyanis, ők (a szocik) csak úgy hajlandóak aláírni bármilyen ívet, ha azon nem szerepel…..
Annyian annyiféleképp leírták, lerajzolták és filmre vitték, hogy miért jobb egy városnak, ha nem mindenki autóval jár - de ennél látványosabban talán még soha. A legszebb váltás, ahol a sofőrök alól eltűnnek az autók és egyszeriben láthatóvá válik, hányan foglalunk el…..
A mai posztban ismét a karácsonyra szeretnék készülni, mégpedig egy újabb újrahasznosításos technikával készült tárgy bemutatásával és elkészítésével. A mai témánk a konzervdobozok reinkarnációja. Két nagyon egyszerű technikát kell használnunk az elkészítésénél. Az…..
Derabitz 2013.11.20 17:35:14
@háténimmár: Nem kell ahoz leírni vagy kimondani szavakat, hogy érezhető legyen a mondanivaló.

Én specc. ilyen dobozokból készítek önadagolós madáretetőket.

Nem kell ángliusozni ahoz, hogy konzervesdoboz újrahasznosításáról oldalakat találj a neten. Van magyar is és jó.

yourdecor.blog.hu/2012/05/19/konzervdoboz_ujrahasznositas
Derabitz 2013.11.21 07:25:00
@háténimmár: Az Indexnek tetszett az oldal, neked nem.
Ennyi.
A nyugdíjas tanárnő levélben fordult a miniszterelnökhöz. „A hat budapesti sportegyesület tartozásainak elengedése késztetett levélírásra”, kezdi a miniszterelnökhöz címzett levelét Robur Józsefné, majd hamar a lényegre térve azt kéri a kormányfőtől, hogy az ő…..
Mesterházy megpróbálta bedarálni, de nagyon úgy tűnik, hogy ez korántsem egyszerű feladat. Kihasználva az ellenzéki töketlenkedést, lassan, de biztosan növelni tudta támogatottságát, azonos szintre kerülve az ezzel párhuzamosan zsugorodó Együtt-tel. Radikális…..
Nem szeretem a rezsicsökkentést. Egyáltalán nem politikai, hanem egyszerűen környezettudatos megfontolásból. Az energiaárak csökkentése - tekintet nélkül a méltányosságra - nem éppen a takarékosságra ösztönöz, energiát pazarolni meg csúnya dolog. Ehhez képest a BKK…..
Az Izsákon agyonvert férfi ügye nagyon sok mindenre világít rá, amivel nem nagyon néztünk eddig szembe. A történet magában is brutális lenne - két rendőr agyonvert egy lopásért bevitt férfit - de az élettársának adott magyarázat, miszerint leesett a székről és meghalt;…..
Hát láttam én már igen sok cifra megoldást. De azt hiszem, az alábbi Facebookon terjedő rendezvény felhívással a Demokratikus Koalíciónak sikerült elvinni a „hogyan ne csináljunk politikai marketinget” díjat. Történhetett a következő: a Dk központ sikeresen szétküldte a…..
Derabitz 2013.04.10 20:19:53
Nemrég három szélsőjobboldali alkotó tevékenységét jutalmazta állami kitüntetéssel a kormány, ennek nyomán hatalmas felháborodás- és tiltakozáshullám árasztotta el a médiát. Az ország újra kettészakadt, mint minden ehhez hasonló esetben: a balliberálisok hüledeztek,…..
Klárának nem jött be az akciós csomagküldős kerámiaedény, ami az első használat során sérüléseket szenvedett. A Deal LX-nek egy hónap alatt nem sikerült kicserélnie, vagy bármit reagálnia a panaszára: A szép reményekkel magam és ajándéknak szánva vásárolt Dry Cooker…..
"Demokratikus jogállamban nem létezhet korlátlan hatalom, ennek megfelelően az alkotmánymódosító hatalom sem lehet korlátlan – fogalmazott Stumpf István alkotmánybíró -  az Alkotmánybíróság azzal szembesült, hogy az Országgyűlés kétharmados többsége túllépett…..
Volt egy álmunk. Mindig szerettünk volna bajnaista néniket, orbánista bácsikat, hahás hivatásos lázadókat – akik már 19 évesen megdöbbentően hasonlítanak Pető Ivánra –, jobbikos egyetemistákat, riadt arcú Fidesz-alkalmazottakat, a DK értelmiségi hátországának tagjait,…..
Bár a Fidesz képes a leghalkabb kormányzati böffentésről vagy egy szoci félmondatról sajtótájékoztatót összehívni, ahogy az állami MTI is bőségesen tudósít a legkisebb fidesz/kdnp/kormány eseményekről, mégis a Népszava szúrta ki az Egységes Oroszország…..
„Mint kormányrudat használta a reményt és a félelmet; az egyiket, hogy féken tartsa az athéniak önteltségét, a másikat pedig, hogy felemelje és vigasztalja őket, ha kedvüket vesztették.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   HAZAFIAS KÖTELESSÉG MARADNI ÉS EMELNI A…..
Derabitz 2013.02.28 07:11:49
világevő Gasztrofilmek TOP10 2013.02.23 09:04:58
Oscarok jönnek-mennek, de a legjobb evős filmek közé nem egyszerű bekerülni, ez itt a Világevő TOP10: Étel, ital, férfi, nő - Eat, drink, man, woman A tajvani csodálatos film főzős jelenetei összevágva: [Még megy a JÁTÉK, részletek itt! Milyen az álomkonyhád?] Szeress…..