Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hatterasz_kapitány

10 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2010-ben hatalomra került Orbán-kormány a nemzeti politika jegyében célként tűzte ki magyar sportsikerek elérését is. Mivel a hazai bajnokságokban nyilván mindig magyar csapatok győznek, egyfajta nemzeti sikerként felfogható sporteredményt értelemszerűen a nemzetközi versenyeken lehet…..
Hatterasz_kapitány 2017.04.01 09:49:58
@cardiobascuralis: nem vagy túlságosan erős érv amellett, hogy az "eredeti", nem focista tábor sokkal szofisztikáltabb lenne.
Küzdősport szempontból 2016 végének egyik pozitív szenzációja Mirko „Cro Cop” Filipovic végső győzelme volt a Rizin gálán. A veterán harcos aztán szűk egy héttel a diadalt követően bejelentette visszavonulását. Bár ez korántsem az első alkalom a drámai fordulatokban bővelkedő karriert maga mögött…..
Nagyon vártam a hétvégi UFC (ketrecharc) gálát, volt pár sokat ígérő párosítás, azt hittem, jól fogok szórakozni néhány masszív hentelésen. Az előjelek viszont nem feltétlenül csak biztatóak voltak...
Javában tart a nyolcadik rögbi világbajnokság, sőt, ha a sportág elitjét nézzük, most kezdődnek az igazi küzdelmek, hiszen a “helyezkedésért” felelős csoportküzdelmeket letudva következnek a – szó szerint – vérre menő egyenes kieséses összecsapások. Izgalmakban,…..
A ketrecharc szó hallatán az emberben alighanem egy szikár arcú, karfiolfülű, törött orrú, erőteljes férfialak sejlik fel, nem pedig egy sportos alkatú szőke lány. Pedig a UFC (Ultimate Fighting Championship – a kevert harcművészetek legmagasabban jegyzett versenysorozata)…..
“Aludtam” egyet a tegnapi mérkőzésre, és bár értékesebbnek tartom a válogatott teljesítményét, mint akkor frissen, melegében, de valamiféle kettősség továbbra is megvan bennem. Úgy tűnik, Dárdainak kialakult egy markáns elképzelése arról, hogy ezzel az emberanyaggal mi…..
Én nem haragszom a felcsútiakra. Ugyan miért is kellene haragudnom e hangulatos falu bármelyik lakójára? Hiszen sosem ártottak nekem. Nem ők tehetnek arról, hogy egy egész ország egy emberként fordul ellenük, és néz erre az amúgy bájos kis községre leplezetlen undorral.  Nem…..
A Kispest szurkolók útra keltek Szerbiába EL selejtező focimeccsre. Az út igencsak viszontagságosra sikerült köszönhetően a szerb rendőrök vendégszeretetének. Nem tudjuk eldönteni, hogy az EU-ba igyekvő Szerbia van e távolabb Európától vagy a magyar foci. De mindkettő nagyon…..
Bombaként robbant a köztudatomba minap a hír, miszerint újabb sportágban indultunk el a nagyhatalommá válás irányába. Kékesi Márton ugyanis műlesiklásban megvédte ifjúsági világbajnoki címét! Ugye? Az ember keblét büszke forróság önti el a hírre. Bevallom, nem is tudtam…..
Szurkolónak márpedig a lelátón a helye. De ha mégsem, akkor fotel. (Gy.k.: Itt lehet kommentekben társalogni csak úgy.)..
Hatterasz_kapitány 2013.01.16 15:20:58
@divaoni01: linkeld be
Ez egy beszámoló a Magyar Labdarúgás Fóruma című rendezvényről, amit 2013. január 16-án rendeztek a Papp László arénában. A cikk nagy része élő közvetítés volt. Néhol a hangnem megengedőbb. Itt vagyunk, államtitkár úr beszél. Saját élményei a téma, majd a dagadt…..
Hatterasz_kapitány 2013.01.16 12:20:36
Hatterasz_kapitány 2013.01.16 13:22:29
  Távol álljon tőlem, hogy bármilyen szakmai elemzésbe kezdjek. Azt sokan megtették előttem, gondolva, akár, egy nagyon közismert blog focirovatában, akár csak L. Réti Anna Miért vesztettünk című örökbecsű könyvében. Én egyszerűen csak a gyerekkori, és tényleg a mai napig…..
Hatterasz_kapitány 2013.01.16 11:32:13
@eMTé: És ha Messi is ott van?
Nem vagyunk egyformák. Van közöttünk magas és alacsony, sovány és jobb étvágyú, jól fésültebb és kopasz is. Van közöttünk nős és nőtlen, karakteresebb arcú és veszedelmesen jóképű is. (Ez utóbbi egyébként én lennék, de ez most itt egyáltalán nem fontos.) Vannak…..
Hatterasz_kapitány 2013.01.15 23:31:08
Nem nagyon kedvelem a politikát, épp ezért az év elejének válogatottunkat, illetve annak szurkolóit érintő eseményeit sem szeretném ilyen szempontból megközelíteni. Alapvetően a betiltás, mint problémamegoldás tematikája izgat, hogy valójában drasztikus, de a gyógyuláshoz…..
Hatterasz_kapitány 2013.01.15 19:19:26
@Negyvenértelmiségi: jelzem, hogy innentől ezt a vitát befejeztem, mert szemmel láthatóan hitvitává alakult át, ráadásul pont abban a témában, amit - mint már említettem - kerülni szándékoztam. Ha egyet nem is értek vele, felfogtam, hogy Nálad a zsidózás belefér, sőt, igazi hazafiúi cselekedet. Erről majd egy másik blog másik posztja okán elvitatkozunk, nyilván mindketten rendkívül sok munícióval rendelkezünk a témában, de ennek a posztnak NEM ez a témája, és nem szeretnék ilyen formában végtelen offolásba belemenni.
Hatterasz_kapitány 2013.01.15 19:27:15
@Negyvenértelmiségi: szerintem viszonylag érthetően elmagyaráztam, hogy miért nem folytatom itt ezt a vitát. Ha ez Téged boldoggá tesz, akkor igen, feladtam, nem tudok mit mondani az érveidre. Még egyszer kösz a valóban személyeskedéstől mentes vitát.
Hatterasz_kapitány 2013.01.15 19:45:44
@Negyvenértelmiségi: Emlékszem Rád. Remélem, szakmai ügyekben hamarosan legalább ilyen hosszúságú vitákban csapunk össze, vagy épp értünk egyet.
Elérkezett az első rangadó a 23. Férfi kézilabda-világbajnokságon. Ez nemcsak ránk igaz, hanem az egész C és D-csoportra. Míg a másik két hatosban Tunézia német-verése és az oroszok Izland fölött aratott győzelme mindenképpen a meglepetés kategóriába tartozik, addig a C és D…..
Hatterasz_kapitány 2013.01.15 12:46:15
@Mónika Sztancsik: én nem tudom, ki az, de alapvetően verjünk meg mindenkit. Különösen a délszlávokat. Meg a szomszédainkat. Asszem, a kroácok mindhárom kategóriába bele tartoznak.
Nem vagyok biztos benne, hogy ilyen mérkőzések után is érdemes megválasztani a Man of the Match-et. Ám végső soron igazságtalanok lennénk azokkal, akik a pályán lehetőséget kaptak, és ott komolyan vették a szerény képességű kengurukat. Továbbá megmentettek engem, miután…..
Hatterasz_kapitány 2013.01.15 10:47:58
A magyar játékosok ötletességét egyetlen rendszerbe sem szabad belefojtani A magyar labdarugó iskola világhírnevet és megbecsülést szerzett számunkra a földgolyó legtávolabbi pontjain is. A régi FTC-től kezdve a háborús évek végén kibontakozó MTK "aranytámadósoráig"…..
Hol is kezdjem. Egyszer csak azon kapom magamat, blogger lettem. Az élet dobta így, elfogadom. Részese lettem egy csodálatos baráti társaságnak, és ahogy az egyikünk már megemlékezett róla, sokan vagyunk és sokfélék. Minden tekintetben. De egy valami közös bennünk. A foci szeretete…..
Hatterasz_kapitány 2013.01.14 18:37:10
Szerintem ez a kérdés ér annyit, hogy kitárgyaljuk itt. Sőt, ha valami jó ötletünk van, akár Sanyi bácsihoz is eljuttathatjuk.  Persze felmerül a kérdés hogy lehet-e egyáltalán pótolni, kell-e egyáltatlán pótoloni. Arról nem beszélve, hogy lassan-lassan fel kell…..