Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolf Claw

26 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lazarbibi TOP 10 időgép 2019.09.20 23:00:03
Többször lerágott csont, de még mindig folyamatosan gyártják az időutazós filmeket. Soha nem unja meg a nagyérdemű, állandóan eladható kategória. Az időgép a mozgókép „édestestvére". Mindkettő 1895-ben született, H. G. Wells is ekkor írta meg korszakalkotó regényét, és sikerének köszönthetően az…..
Az RTL Goldra érkezik majd Nádai Anikó, a VV egykori szereplőjének Maunikasó-utánérzése (ami eleve egy utánérzés volt, de itthon bevonult a köztudatba/nyelve, szóval ez van) aminek a címét hallva sajnos nekem az Anikó golden shower ugrik be, az meg kurvára más műfaj,de nem…..
BÖZSILAND Egy év után 2017.06.21 01:56:18
Bármennyire nem hittem volna, bizony csak eltelt az 52 hét és még mindig itt vagyok. Tavaly júniusban amikor nekiindultam ennek a hosszú útnak még nagyon bizonytalan voltam. Nem tudtam mibe szaladok bele, abszolút nem éreztem magam biztosan. Csak azt tudtam hogy Magyarországon nem fogok soha…..
BÖZSILAND Egészség, nincs ügy 2017.06.21 00:37:31
Picit furcsa nekem ez az ország. Az itteni (a lakóhelyemhez legközelebbi) Medical Centreben nem azt erősítik hogy beteg vagy és szedjél száz féle gyógyszert, hanem éppen azt próbálják beléddumálni hogy nem is vagy annyira beteg mint te gondolod. (A kép forrása: http://pharmacistdiary.com)..
A Comedy Central egyik legjobb saját gyártású sorozata, a Készhelyzet arra az alapvetésre épít, hogy lehetsz te a világ legprofibb színésze, ha olyan helyzetbe kerülsz, amiről fogalmad sincs, akkor nagyon megizzadsz. Az improvizációs képességre építő műsorban az a lényeg, hogy a vendégeket, akik…..
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
Immáron hatodik alkalommal csendült fel A Dal, a köztévé zenés műsora, amely során a zsűri és a nézők kiválasztották, melyik előadó képviselje Magyarországot a nyaranta megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválon. A műsornak köszönhetően ugyan 2012 óta mindig bejut hazánk a döntőbe, de csak…..
Németország február 9-én döntött arról, melyik dallal is indulnak az idei Eurovíziós Dalfesztiválon. A közel három óra hosszú élő műsorban négy fordulót követően született meg az eredmény, melynek alapján a 25 éves Isabella Lueen, művésznevén Levina és a "Perfect Life" című dal versenyez majd Európa…..
BÖZSILAND Félévértékelő 2016.12.19 00:08:49
Kedves Barátaim! Honfitársaim! Kívülről befelé vagy belülről kifelé. Mert ugye minden nézőpont kérdése és nem mindegy honnan nézzük! Mert bizony eltelt fél év nélkülem Magyarországon, de azt is mondhatjuk hogy hat hónapja választottam egy másik utat. Egyesek szerint mióta itt vagyok nem vagyok ott…..
BÖZSILAND Egy kis zene... 2016.12.04 13:25:09
Van itt Liverpoolban egy olyan pub a belvárosban ahonnan nem épp halk muzsikok szűrődnek ki. Pont ellenkezőleg.Mondjuk minden pubban van karaoke lehetőség de szerintem ide járnak Simon Cowellék direkt rossz hangokat keresni a brit X-faktorba mert ahányszor arra járok Shiraz a hideg olyan mikrofontól…..
BÖZSILAND I did come back 2016.10.17 01:08:48
Véget ért a szabadság, újra kezdődnek a liverpooli dolgos hétköznapok. Nem merném azt állítani hogy felhőtlenül örülök neki mert nem örülök. Két hét úgy szállt el mintha csak egy repülőgépen utaztam volna nagy sebeséggel. De nem szabad igazán szomorúnak lennem hiszen csodálatos volt a szerelmemmel…..
Volt 2000-ben egy Frequency című fim, ami itthon Fehér zaj is azonos címen ment a mozikban, és arról szólt, hogy egy New York-i detektív 30 évvel apja halála után arra ébred, hogy a fater egykori rövidhullámú rádiója megszólal a sufniban, és a tűzoltó apuka szól bele. A Frequency című 2016-os…..
BÖZSILAND HOLIDAY!!! 2016.10.02 01:36:18
Kedves olvasóim! Itt van az ősz, itt van újra. Na és aki nem nyáron ment szabira az most megy, mert utána beindul a nagyüzem. Én is elmegyek gyorsan két hétre (addig ne is várjatok posztot), de előtte azért gyorsan nézzük meg hogyan is megy ez. Mi is az a Holiday azon kívül hogy egy Madonna dal?..
BÖZSILAND Negyed évértékelő 2016.09.18 22:25:47
Három hónap az semmi, Nem tétel. Majd ha már évek óta ott vagy... Ugye sokakban felmerült a gondolat, hogy ennyi idő után mit akarok én értékelni? Nos úgy gondolom ez a negyed év azért sok mindent adott, szóval azért csak visszanézek picit...
BÖZSILAND Gazdálkodj okosan 2. 2016.08.04 02:55:39
Az embernek vannak bilógiai szükségletei: evés, ivás, alvás, stb... és egyéb igényei: ruházkodás, utazás, szórakozás. Most ez utóbbiak kapcsán osztanék meg pár tippet saját tapasztalatok alapján.  Először nézzük Londont négy évvel ezelőttről: A legegyszerűbb ha nem veszel semmit. Nézni ingyen…..
BÖZSILAND Gyémánt nap 2016.07.21 12:05:44
Ez nem egy új akciófilm címe, hanem a szigetország legjelentősebb ünnepe volt 2012-ben. II. Erzsébet uralkodásának hatvanadik évfordulója. Rosszmájúak szerint (mint például én) azért akkor ünnepelték a Gyémánt jubileumot mert féltek, hogy tizenöt év múlva már nem lesz kit. Az általam csak…..
BÖZSILAND Köz, tisztaság 2016.07.19 22:03:33
Nem én felejtettem el magyarul, hanem direkt írtam így külön-külön. 2012-ben Londonban így láttam:..
BÖZSILAND Meló "ezerrel" 2016.07.14 21:21:58
Akik eddig velem voltak ebben a blogban szinte várták már hogy mikor kerül sorra a munka témája. Nos elérkezett az idő, főleg mert immár három hete dolgozom...
BÖZSILAND Gazdálkodj okosan 1. 2016.07.12 19:45:44
"London a legdrágább városok egyike, ez vitathatlan tény. Éppen ezért okosan kell költekezni, kivéve ha te vagy a Rotschild család egyik vagyonos gyermeke. Első fontos dolog, ha éhes vagy nem kell rögtön a Mekibe rohannod csak mert azt ismered. Ok, ott is vannak olcsó menük, ami a gyomrod…..
BÖZSILAND Közlekedj okosan 2016.07.10 14:38:32
Gondolom senkinek nem újdonság, hogy itt nem jobboldali közlekedés van. A hülye gyerekek kedvéért még fel is van festve a legtöbb kereszteződésnél hogy jobbra vagy balra kell nézni, de ha nem tudsz angolul még ennyit se akkor sem tudod elnézni mert a nyíl megmutatja a helyes irányt. Ha ebből se…..
BÖZSILAND Mindennapi morzsák 2016.07.10 14:05:14
"Az angol építészet legjobban úgy jellemezhető, hogy ezeket a házakat a habarcs és a Mindenható tartja össze. Bár Londonnak kiépített csatornahálózata van, amit rendszeresen pucolnak mégis minden alkalommal amikor kinyitom a vízcsapot attól félek kijön a Temze."..
"Az egyszeri ember azt képzeli, hogy csak úgy felül otthon a repcsire, Londonban leszáll aztán minden sunshine, haverok, buli, fanta. Ez akkor sincs így ha csak turistaként érkezel és pár nap múlva hazamész, de ha itt is akarsz maradni akkor pláne bebuktad!"..
BÖZSILAND (Át)Telepítés 2016.07.10 01:06:53
"Az eddigi 39 évem restartok sorozata volt. Mindig hülyének, szegénynek és szerencsétlennek éreztem magam egy idő után ezért mindig újraindítottam a rendszert. Mostanra belefáradt a gépem a sok restartba és közölte, hogy csak az mentheti meg, ha leformatálom és újratelepítem az életem. De a régi…..
  Egyelőre ismeretlen körülmények között elhunyt Wels Péter Mátyás, a TV2 riportere, a Tények alapítója és egyik legrégebbi munkatársa. Az újságírót nem tudták elérni kollégái, végül elmentek a lakására, ahol a mentők és tűzoltók hívása után holtan találtak rá. A TV2 kedd esti hírműsora, a Tények…..
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..