Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leberk

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A betegjogi törvényt sérti a hivatásával visszaélő, másodfokon elítélt orvos nevének eltitkolása. A betegnek joga van megfelelő módon tájékozódni állapotáról, orvosáról, az őt alkalmazó kórházról, amely ismeret kihat az egészségügyi állapotára. A Csolnoky Ferenc Veszprém Megyei Kórház és a…..
Érzékenyebb lelkű olvasók kedvéért: a cikkben egy ocsmány videó és indulatoktól fűtött mondanivaló van. Aki ennek ellenére elolvassa, az egyrészt magára vessen, másrészt fogadja el, hogy néha nem lehetséges szép szavakkal elmondani a csúf dolgokat. Dermedten hallgattam az…..
leberk 2015.09.02 06:41:47
@István Tamasi: Nem emlékszem rá,hogy valaha is , egy humanista így szólított volna meg egy másik embert!
avagy a talpnyalás fokozhatatlan magasságai Szíjjártó Péter megihlette a magyar nemzetet. Az ember, aki puszta talpnyalásból a külügymininszteri posztig ívelő karriert tudott építeni, szemmel láthatólag inspirálólag hat a hazai társadalmi szövedék legkülönbözőbb…..
leberk 2014.09.30 14:04:45
Tudom, kicsit sem vicces. Én is kínomban röhögök, de azt is kell néha. Most hallottam a rádióban (majdnem fának hajtottam a heveny idegrohamtól), hogy Norvégia megtámadott minket! Hazaérve el is olvastam, a lényeg nem változott. Norvégia kikéri magának, hogy a magyar kormány…..
leberk 2014.08.30 16:18:12
@maxval a bircaman: És még azt mondod,hogy nem vagy fideszes?Pedig a norvégok nem a befolyásukat akarják kiterjeszteni,egyenesen be akarják kebelezni orbanisztánt!!!
leberk 2014.08.30 16:22:14
@maxval a bircaman: Pedig már benyelted,attól vagy delírium tremensben,hogy inváziót vizionálsz!
leberk 2014.08.30 16:23:45
@maxval a bircaman: NEM!!!! De hülyének lenni sem kötelező!
Kárász Róbert Vadai Ágnessel beszélgetett volna, és nagyon szerette volna irányítani a beszélgetést, de hiába, mert a politikus nem nagyon hagyta neki. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Vadai rém profin bullshittel a baloldal kínos ügyeiről, és tulajdonképpen Kárász egyetlen…..
leberk 2014.03.25 12:40:04
@SmittyB: Hát még milyen förmedvény a vén kurva wittnermári, a kiflitolvaj faszszopó selmeci,hoffmanrozi,a nagyasszony mátrai márti,lehetne sorolni,a bunyós bözsit,a többi fideszes prostit!!!!
Íme a levél, ami feldobta a szombatomat. Méghozzá azért, mert rengeteg gondolat a Zsoca leveléből, már az én fejemben is megfordult, de ha a tótágast állok, akkor se tudnám így összeszedni. Tehát ez az irritatív, sunyifejű Zázrivecz Gábor (mivel ez az igazi neve, ezen a néven…..
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..